dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Cola napisał(a):ja też popijam kawusie, więc grono nam się powiększa :evil_lol: kawopijoki łączcie się w galerii Ali która kawe wypiła w samotnosci z dlala od nas :placz: :eviltong: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Bleh kawa:shake: ja tam sobie popijam herbatke:cool3: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):kawopijoki łączcie się w galerii Ali która kawe wypiła w samotnosci z dlala od nas :placz: :eviltong: :eviltong: i teraz za kare oslepnie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):i teraz za kare oslepnie :evil_lol: wcięło ja w tej kuchni czy co???:crazyeye: Quote
nathaniel Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 aga1215 napisał(a):wcięło ja w tej kuchni czy co???:crazyeye: Oślepła i zabłądziła :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='aga1215']wcięło ja w tej kuchni czy co???:crazyeye::mad:wcięło ......ale już jestem i piję w samotnosci 2gą kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Pysia']Kuba pewnie zrobił Ci śniadanko ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:niedoczekam , tyle ,ze ja nie jadam śniadań:razz:chyba ze w pracy:evil_lol: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'].ale już jestem i piję w samotnosci 2gą kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie w samotności, :evil_lol: ja tez popijam teraz drugą :evil_lol: tyle ,ze ja nie jadam śniadań:razz:chyba ze w pracy:evil_lol: kaszke manną z dzieciarami? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='PIKA']Nie w samotności, :evil_lol: ja tez popijam teraz drugą :evil_lol: kaszke manną z dzieciarami? :evil_lol::po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p Zmieniam prace..... Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Pysia']Zmieniam prace.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:załatwie ci ale tylko ze Zmorkoszelmami :p Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p eee to marnie :evil_lol: Ja lubiam zupki mleczne :oops: chyba dziecinnieje na starośc :evil_lol: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 "Uzbrojony" we wszystkie niezbede akcesoria piłkarskie:evil_lol: No moż brakuje tylko butów z korkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Ja mam ochotę na kawkę, ale mleczka zabrakło:placz::placz::placz: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ha, ha...Wyknułam sobie, że zrobię kawkę ze śmitanką:diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='bigos']Ha, ha...Wyknułam sobie, że zrobię kawkę ze śmitanką:diabloti:Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy: A teraz nowa edycja Idola http://kaczka.spiewa.hymn.patrz.pl/ Quote
Mi. Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A teraz nowa edycja Idola http://kaczka.spiewa.hymn.patrz.pl/ hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre:evil_lol: :lol: Quote
aga1215 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy: A teraz nowa edycja Idola http://kaczka.spiewa.hymn.patrz.pl/ dzięki -ja to słyszałam podczas transmisji, a Szkiełko prawqie zawsze ogladam ale cieszę się, że dałaś linka - tej stronki nie znałam:evil_lol: u nas ślicznie, ale po południu na pewno będzie lać, bo jest spływ:diabloti: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy: Cholerka mi też. Zaraz to spr:mad::mad::mad::mad: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Teraz powinno być ok, więc zapraszam do galerii:multi: Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy: to moze się czegoś dowiesz :evil_lol: na przyklad jak brzmi nasz hymn :evil_lol: Quote
bigos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):to moze się czegoś dowiesz :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Lepiej niech poogląda Bigoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='aga1215']dzięki -ja to słyszałam podczas transmisji, a Szkiełko prawqie zawsze ogladam ale cieszę się, że dałaś linka - tej stronki nie znałam:evil_lol: u nas ślicznie, ale po południu na pewno będzie lać, bo jest spływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna stronka ;) uciekam na spacerek:p Quote
Pysia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:załatwie ci ale tylko ze Zmorkoszelmami :p Ładnie one by wyglądały na tym chlebku ze szyneczką...:evil_lol: Zwłaszcza nienajedzona wiecznie Zmorka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts