Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
ja też popijam kawusie, więc grono nam się powiększa :evil_lol:

kawopijoki łączcie się w galerii Ali która kawe wypiła w samotnosci z dlala od nas :placz: :eviltong: :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
kawopijoki łączcie się w galerii Ali która kawe wypiła w samotnosci z dlala od nas :placz: :eviltong: :eviltong:

i teraz za kare oslepnie :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']wcięło ja w tej kuchni czy co???:crazyeye::mad:wcięło ......ale już jestem i piję w samotnosci 2gą kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Kuba pewnie zrobił Ci śniadanko ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:niedoczekam , tyle ,ze ja nie jadam śniadań:razz:chyba ze w pracy:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'].ale już jestem i piję w samotnosci 2gą kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie w samotności, :evil_lol: ja tez popijam teraz drugą :evil_lol:

tyle ,ze ja nie jadam śniadań:razz:chyba ze w pracy:evil_lol:

kaszke manną z dzieciarami? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Nie w samotności, :evil_lol: ja tez popijam teraz drugą :evil_lol:

kaszke manną z dzieciarami? :evil_lol::po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p
Zmieniam prace.....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:po nie nie moja droga , zarełko to my mamy dobre np chlebek z szyneczką , z indyczkiem w galarecie , dżemik na bułeczkach , różne pasty , a raz w tygodniu jakaś zupka mleczna bądx chrupki :p
eee to marnie :evil_lol:

Ja lubiam zupki mleczne :oops:
chyba dziecinnieje na starośc :evil_lol:

Posted

"Uzbrojony" we wszystkie niezbede akcesoria piłkarskie:evil_lol: No moż brakuje tylko butów z korkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. Ja mam ochotę na kawkę, ale mleczka zabrakło:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy:

A teraz nowa edycja Idola
http://kaczka.spiewa.hymn.patrz.pl/
dzięki -ja to słyszałam podczas transmisji, a Szkiełko prawqie zawsze ogladam
ale cieszę się, że dałaś linka - tej stronki nie znałam:evil_lol:

u nas ślicznie, ale po południu na pewno będzie lać, bo jest spływ:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Bigosiku , jak do ciebie klikam no mi wikipedia wskakuje :angryy:

Cholerka mi też. Zaraz to spr:mad::mad::mad::mad:

Posted

to moze się czegoś dowiesz :evil_lol: na przyklad jak brzmi nasz hymn :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
to moze się czegoś dowiesz :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Lepiej niech poogląda Bigoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']dzięki -ja to słyszałam podczas transmisji, a Szkiełko prawqie zawsze ogladam
ale cieszę się, że dałaś linka - tej stronki nie znałam:evil_lol:

u nas ślicznie, ale po południu na pewno będzie lać, bo jest spływ:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna stronka ;)

uciekam na spacerek:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:załatwie ci ale tylko ze Zmorkoszelmami :p
Ładnie one by wyglądały na tym chlebku ze szyneczką...:evil_lol: Zwłaszcza nienajedzona wiecznie Zmorka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: