madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):Ty sie zaplaczesz? A co porzucony Ozzy ma powiedziec? :lol: ozzy bedzie siedział na balkonie i wypłakiwał moze łez za swoja ukochaną alą :cool3: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 [quote name='Teklunia']Ty sie zaplaczesz? A co porzucony Ozzy ma powiedziec? :lol::shake:jeszcze ty mnie pogrążaj :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:jeszcze ty mnie pogrążaj :-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ala głowa do góry jak cie gutek znapasci to rak ci braknie do pieszczot :cool3: zapomnisz ze ozzy jest w domku i zanim sie obejrzysz, to juz bedziesz spac z nim w łózeczku Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Wszędzie mowa o spotkaniu :placz::placz: Dziewczyny- nie załamujcie :shake: ;);) Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Przed spacerkiem .......... Aluś witaj! Biedny Ozzy myślał, że to spacerek-bo Pańcia zesaw spacerowy założyła... A tu nic z tego! Pozować trzeba!:lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ale to kawał chłopa - fiu fiu :) :loveu: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzien dobry ALicjo-Zjazdowiczko :) Juz Cie nie ma, ale i tak chcialam sie przywitac :) Moniś napisał(a):Wszędzie mowa o spotkaniu :placz::placz: Dziewczyny- nie załamujcie :shake: ;);) Monika, one sie uwziely na nas :( Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Teklunia napisał(a): Monika, one sie uwziely na nas :( Yhy:-( bez nas to w ogóle nie powinny tam jechać! ;);) Quote
Koma Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] nono jaki łańcuszek :cool3: prawdziwy facet :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Moniś napisał(a):Yhy:-( bez nas to w ogóle nie powinny tam jechać! ;);) ehkmmm no babyyyyy, przeciez cos to za problemosss :cool3: w pociąg wsiadac :cool3: ja poczekam :cool3: ps.ala i jak sie bawicie :eviltong: Quote
sota36 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Bawimy się świetnie :p Ala zrobiła bardzo mało zdjęć:mad:bo ciągle kogoś spotykała i klachała :evil_lol: Teraz dziewczyny są u mnie i bawią się z Gutkiem NO I PRZESYŁAJĄ POZDROWIENIA Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='sota36'] NO I PRZESYŁAJĄ POZDROWIENIA zazdrościmy i dziękujemy :lol::lol::lol: Quote
Patka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 och zazdroscimy :evil_lol: Bawcie sie cudownie :multi: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='sota36']Bawimy się świetnie :p Ala zrobiła bardzo mało zdjęć:mad:bo ciągle kogoś spotykała i klachała :evil_lol: Teraz dziewczyny są u mnie i bawią się z Gutkiem NO I PRZESYŁAJĄ POZDROWIENIA my tez Was pozdrawiamy :) wypijcie nasze zdrowie ;) i please, niech mi ktos powie, co znaczy "klachac" :oops::oops::oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']my tez Was pozdrawiamy :) wypijcie nasze zdrowie ;) i please, niech mi ktos powie, co znaczy "klachac" :oops::oops::oops: Kasiu tylko nie mów ze nie wiesz co to znaczy "KlaHzac":evil_lol: czyli gadac :evil_lol: a ja zanowu literówke zróbiłam i zamiast klacHać napisałam klacZać :oops::oops: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu tylko nie mów ze nie wiesz co to znaczy "Klaczac":evil_lol: czyli gadac :evil_lol:no cos Ty? w zyciu tego nie slyszalam i w zyciu bym sie nie domyslila :lol: Quote
aga1215 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ala, Jola - dobrej zabawy :lol: biedny Ozulec, sam został, bez Pańci, biedaczek :shake: :-( nie wzięli:shake: Quote
sota36 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Teklunia napisał(a):my tez Was pozdrawiamy :) wypijcie nasze zdrowie ;) i please, niech mi ktos powie, co znaczy "klachac" :oops::oops::oops::evil_lol:klachać to znaczy plotkować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 No i Dogo bez Ali to nie to samo Dogo! Alus - wrocilismy ze szkolenia i od weta (siusiak) - na szkoleniu wyszlo, ze Gutek to ne taki glab, ale ja musze byc bardziej twarda i stanowcza w komendach - popracujemy nad tym. U weta sie okazalo, ze mamy mlodego podmyc i robic mu oklady z kory debu. No wiec teraz ja parze. DziEEEEEki za wspolny wieczor - bylo baaaardzo milo i polecamy sie na przyszlosc :) Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Hej Alu! :krolik: Ale szalejesz :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='sota36']No i Dogo bez Ali to nie to samo Dogo! Alus - wrocilismy ze szkolenia i od weta (siusiak) - na szkoleniu wyszlo, ze Gutek to ne taki glab, ale ja musze byc bardziej twarda i stanowcza w komendach - popracujemy nad tym. U weta sie okazalo, ze mamy mlodego podmyc i robic mu oklady z kory debu. No wiec teraz ja parze. Dziwki za wspolny wieczor - bylo baaaardzo milo i polecamy sie na przyszlosc :) Jola, Twoj post nadaje sie do ocenzurowania ;) Najpierw o siusiakach pozniej o d..wkach :shake: Lepiej nie pisz takich rzeczy, bo wolnosc slowa sie powoli konczy u nas ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 haha jak podejrzewam wkradła sie literówka :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts