Patka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 U nas bardzo wiosennie podziwiam przez szybkę :evil_lol: mam nadziejeże też sie powli lepiej czujesz ja wciagam echinacea i juz lepiej ;) Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witaj Alus :) Jak Twoje zdrowko? Poprawia sie cosik, czy choroba dzielnie walczy o swoje? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzien Dobry Alu!! Piękne!! :angel: Życzymy miłego dnia i podrzucamy wiosnę! Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Patka napisał(a):U nas bardzo wiosennie podziwiam przez szybkę :evil_lol: mam nadziejeże też sie powli lepiej czujesz ja wciagam echinacea i juz lepiej ;)oj dzisiaj już dużo lepiej / TZ twierdzi że mi się pogorszyło , bo od rana biegałam ze szmatą i porządkowałam pokój syna , mebelki , bibeloty , zbiory itp ;)/ Na podwórku powietrze jakby inne ale czy to wiosnę czuć to nie wiem :razz: jadno mnie tylko wyprowadza z równowago .....pełzające Dogo ...chodzi tak powoli :placz: Quote
Hanna R. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Och, Alu kochana ! Ty WŁAŚCIWIE nazwałaś pysiowe zmorki ! One są PĘKACIELE BALONIKÓW ! Alu, cała rodzina przypominała sobie to słowo. I co ? I - NIC .... A TO PĘKACIELE !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Och, Alu kochana ! Ty WŁAŚCIWIE nazwałaś pysiowe zmorki ! One są PĘKACIELE BALONIKÓW ! Alu, cała rodzina przypominała sobie to słowo. I co ? I - NIC .... A TO PĘKACIELE !!! :loveu: :loveu: :loveu:Haniu , bo cała moja rodzinka to Namiętni Fani Kubusia Puchatka i całej gromadki ;) począwszy od książki A.A.Milne'a a skończywszy na Disney'owskich filmach ;) Quote
e.v.a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 witaj Alu:cool3: jak zdrowko?? wreszcie wiosna :multi: u nas juz nawet sniegu nie wiele zostalo:razz: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hej Przystojniaczku! :angel: :angel: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 No i po I dniu WIOSNY ....:cool3: .....tylko gdzie ONA .............:mad: nawet Serwer dogomaniacki chyba miał dzień wagarowicza , bo miałam problemy z dostaniem się na Dogo :angryy: DOBRANOC :p Quote
beria Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki poważny Ozulec :loveu: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): nawet Serwer dogomaniacki chyba miał dzień wagarowicza , bo miałam problemy z dostaniem się na Dogo :angryy: ja tez :angryy: Quote
beria Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Po prostu the serwer is too busy, nawet przed chwilą :mad: Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Oj to łączymy się w niemocy nad złośliwoscią busego serwera :angryy: Nawet fotek nie dało sie wstawiać :angryy::angryy: PIKA FOTOSIK jednak jest lepszy od Image ;) Quote
aga1215 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Oj to łączymy się w niemocy nad złośliwoscią busego serwera :angryy: też go nie lubię - staremu nigdy się too busy nie zdażało :niewiem: :hmmmm: Quote
agabass Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ale Ozzy zasmucony co to się stało to pewnie ten serwer ;) Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alu witaj! Ależ on jest słodziutki. Aniołeczek taki:loveu: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Ozzulek za szybką Pani pościeliła , trzeba przetestować wyrko :p Quote
Nugatowa Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Alu no popatrz Nugat ma takiego samego smerfa :cool3: Tyle ze juz ma wypatroszone gałki oczne :eviltong: I nie ma ręki Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dzien dobry! :krolik: Jaka słodka Niuniaaa :iloveyou: Nosecek :buzi: Quote
Alka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Moja TAPETKA :p Hej Alu i Ozzulku !:multi: jak on cudownie patrzy :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alka napisał(a):Hej Alu i Ozzulku !:multi: jak on cudownie patrzy :loveu::loveu::loveu::pon mówi Tuffcio chodź sie bawić ;) Kinga Smerfik już jest trochę sfatygowany ale w sumie jest jeszcze cały :razz: Quote
Recommended Posts