malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): fiu fiu jak na weight pulling hihi czy jak to się tam nazywa :cool1: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):fiu fiu jak na weight pulling hihi czy jak to się tam nazywa :cool1::evil_lol::evil_lol:Tzta ciągnął Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Tzta ciągnął a moze spóbujecie cos innego pociagac ? :razz: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):a moze spóbujecie cos innego pociagac ? :razz:założe prywatną pomoc drogową ;) Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HAHAHA - ale poza ! Gezesław PRZENIGDY na śniegu nie wywali sie na plecy :roll: Quote
aga1215 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):HAHAHA - ale poza ! Gezesław PRZENIGDY na śniegu nie wywali sie na plecy :roll: śliczny Ozzy :multi: Haniu - wcale się nie dziwię - przecież Gezio jest zdekompletowany ;) - jakby się wywalił na plecy toby było widać ;) :oops: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 sota36 napisał(a):Darek dziekuje za pamiec i zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz to gdzies napisalam, ale mi wcielo ;(Hahaha, a przypadkiem nie w galerii Szpilki to napisałaś? :lol: Alu, czy "kilawki", to znaczy "gilgotki"? :lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 asher napisał(a):Alu, czy "kilawki", to znaczy "gilgotki"? :lol: TAK :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za to jakie piękne ;) ... ano racja...piekne marzenia...i pewnie chocbysmy na głowie stawali to sie nie spełnią...przyznajmniej narazie :shake: a fota ozziego wysniegowanego mnie zabiła juz dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz ci eskimosa w domu, iglo mu wybudowac przed domem:cool3: dobranoc:buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dzien dobry Alu R! :krolik: Życzymy miłego dzionka! :Rose: Mordzia :angel: Ulala, wierzga kopytami niczym qń :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 czesc ala a ty w pracy?? cos cie na dogo nie widzę :???: miłego dnia zyczymy :Rose: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc ala a ty w pracy?? cos cie na dogo nie widzę :???: miłego dnia zyczymy :Rose:Dzień Doberek !!!!!!!!!!! W poniedziałki pracuję na 12.00 ale rano byłam u pana doktora i do piątku mam L4 tak że leczę teraz moją chrypeczkę . Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 an3czka napisał(a):WitOjcie!:lol: Ano witomy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Nom tyz witojcie ;) Alicjarydzewska napisał(a): kilawki ale Ozzy ma piegowaty brzusio :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Teklunia napisał(a):Nom tyz witojcie ;) ale Ozzy ma piegowaty brzusio :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak mu zaczęły te piegi wychodzić to próóbowałam mu je zmyć bo myślałam ze się ubrudził :oops::evil_lol: Quote
Alka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ozzulek korzysta z ostatnich urokow tej zimy (miejmy nadzieję ;)) nie ma to jak snieżna kapiel ,:multi: a ja wczoraj swojego futrzaka w wannie moczyłam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Śpioszek............... Ciekawe co mu się śni... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Śpioszek............... Aluś, czy to drugie zdjątko to sen Ozziego? :crazyeye: Bo u mnie to tylko taka straszna, czarna otchłań :evil_lol: Biedny Ozzi ma koszmary :eek2: Quote
Hanna R. Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dzień Doberek !!!!!!!!!!! W poniedziałki pracuję na 12.00 ale rano byłam u pana doktora i do piątku mam L4 tak że leczę teraz moją chrypeczkę . O boszszsz ! Alicjo ! Ty ZNOWU chora jesteś ??? Martwi mnie to ! Ty wyraźnie o siebie NIE DBASZ ! A Pan Rydzewski zdrów ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KŁY MAMUTA !!! Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O boszszsz ! Alicjo ! Ty ZNOWU chora jesteś ??? Martwi mnie to ! Ty wyraźnie o siebie NIE DBASZ ! A Pan Rydzewski zdrów ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KŁY MAMUTA !!!Haniu ,żadne kły mamuta :mad:łapeczka Ozzulka :p Haniu ja po prostu się nie doleczyłam i ochoczo poszłam do pracy , podziębiłam się do kompletu no i złapałam piękną chrypkę :cool1:ale teraz już grzecznie siedzę w domku i się doleczam ;) Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Aluś, czy to drugie zdjątko to sen Ozziego? :crazyeye: Bo u mnie to tylko taka straszna, czarna otchłań :evil_lol: Biedny Ozzi ma koszmary :eek2:a u mnie rysuneczek kolorowym rysikiem na czarnym tle :p Quote
Recommended Posts