Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
HAHAHA - ale poza ! Gezesław PRZENIGDY na śniegu nie wywali sie na plecy :roll:

śliczny Ozzy :multi:
Haniu - wcale się nie dziwię - przecież Gezio jest zdekompletowany ;) - jakby się wywalił na plecy toby było widać ;) :oops:

Posted

sota36 napisał(a):
Darek dziekuje za pamiec i zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz to gdzies napisalam, ale mi wcielo ;(
Hahaha, a przypadkiem nie w galerii Szpilki to napisałaś? :lol:

Alu, czy "kilawki", to znaczy "gilgotki"? :lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Za to jakie piękne ;) ...

ano racja...piekne marzenia...i pewnie chocbysmy na głowie stawali to sie nie spełnią...przyznajmniej narazie :shake:

a fota ozziego wysniegowanego mnie zabiła juz dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz ci eskimosa w domu, iglo mu wybudowac przed domem:cool3:
dobranoc:buzi:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc ala a ty w pracy??
cos cie na dogo nie widzę :???:

miłego dnia zyczymy :Rose:
Dzień Doberek !!!!!!!!!!!
W poniedziałki pracuję na 12.00 ale rano byłam u pana doktora i do piątku mam L4 tak że leczę teraz moją chrypeczkę .

Posted

Teklunia napisał(a):
Nom tyz witojcie ;)

ale Ozzy ma piegowaty brzusio :lol::lol::lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak mu zaczęły te piegi wychodzić to próóbowałam mu je zmyć bo myślałam ze się ubrudził :oops::evil_lol:

Posted

Ozzulek korzysta z ostatnich urokow tej zimy (miejmy nadzieję ;))

nie ma to jak snieżna kapiel ,:multi: a ja wczoraj swojego futrzaka w wannie moczyłam ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Śpioszek...............

Aluś, czy to drugie zdjątko to sen Ozziego? :crazyeye: Bo u mnie to tylko taka straszna, czarna otchłań :evil_lol: Biedny Ozzi ma koszmary :eek2:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Dzień Doberek !!!!!!!!!!!
W poniedziałki pracuję na 12.00 ale rano byłam u pana doktora i do piątku mam L4 tak że leczę teraz moją chrypeczkę .

O boszszsz ! Alicjo ! Ty ZNOWU chora jesteś ??? Martwi mnie to ! Ty wyraźnie o siebie NIE DBASZ !
A Pan Rydzewski zdrów ???

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KŁY MAMUTA !!!

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O boszszsz ! Alicjo ! Ty ZNOWU chora jesteś ??? Martwi mnie to ! Ty wyraźnie o siebie NIE DBASZ !
A Pan Rydzewski zdrów ???

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KŁY MAMUTA !!!
Haniu ,żadne kły mamuta :mad:łapeczka Ozzulka :p

Haniu ja po prostu się nie doleczyłam i ochoczo poszłam do pracy , podziębiłam się do kompletu no i złapałam piękną chrypkę :cool1:ale teraz już grzecznie siedzę w domku i się doleczam ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Aluś, czy to drugie zdjątko to sen Ozziego? :crazyeye: Bo u mnie to tylko taka straszna, czarna otchłań :evil_lol: Biedny Ozzi ma koszmary :eek2:
a u mnie rysuneczek kolorowym rysikiem na czarnym tle :p