ewelinabuck Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 no to chodzcie do mnie ja mam w domu piec kompow i wszystkie zapsione:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zzapraszam na stronke bucka i chapsa;) Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Alu mam nadzieję, ze Ci juz przeszlo :shake: Atak w ogole to dzień Dobry Quote
e.v.a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 dziendoberek:cool3: hehe Alu a Kuba pewnie znowu kompa okupuje:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Czesc Alu :) Nie daj sie Kubie! Zapisz go na jakies zajecia pozalekcyjne czy cos... Wtedy bedziesz miala kompa tylko dla siebie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witam Alicjo R :cool3: :cool3: Jak tam zdróweczko? Lepiej już?? Czekamy na fotki Ozzulca i na ... wiosne :roll: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Dzień Doberek , moje koffane i koffani ;) U mnie coraz lepiej :multi: pogoda do bani :shake:pada śnieg , jast ciapra na podwórku a już tak ładnie się zapowiadało :-( Dzisiaj Kuba okupywał komp w sensie fizycznym , czyli czyścił klawiaturę :evil_lol:/ nawet teraz lepiej się literki piszą :evil_lol: Fotki będą tylko mam trochę roboty :razz: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Alusiu kochana, a nic Ci się aby nie ZARABOWAŁO ??? Jak tam Starszy Pan Rydzewski -bo piszesz tylko o Młodym ... :roll: Quote
XXL Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek , moje koffane i koffani ;) U mnie coraz lepiej :multi: pogoda do bani :shake:pada śnieg , jast ciapra na podwórku a już tak ładnie się zapowiadało :-( Dzisiaj Kuba okupywał komp w sensie fizycznym , czyli czyścił klawiaturę :evil_lol:/ nawet teraz lepiej się literki piszą :evil_lol: Fotki będą tylko mam trochę roboty :razz: ala chyba mnie zaraszilas juz chyba 5 dzien czuje sie nie wydajny :( i co teras echm zatrulem sie juz 2 razy hahaha pier... polskie zarcie ;P Quote
g_o_n_i_a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzień dobry Alu!! Przepraszamy za tygodniową nieobecność, jak włączyłam w czwartek Twoją galerię, to odrazu stwierdziłam, ze czasu nie mam aby nadrobić prawie 50 stron. Ale nadrobiłam! :multi: I kilka fotek pojawiło się Ozzulka, ale mało - czy mozna prosić więcej? :modla: I jak Twoje zdróweczko? :calus: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Dotarłam:p Byłam troszeczkę zajęta :pprzez gości mojego TZta który wkrótce będzie obchodził naste urodzinki :evil_lol: Haniu starszy Pan Rydzewski właśnie wyszedł na spacer z Ozzulkiem :p XXL czy aby napewno ode mnie wirusa złapałeś :cool3: Goniu [COLOR=Black]witam , dziękuje za kwiatuszki :multi: Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wczoraj z mamcią Ozzy prosił o większe kieszonkowe?:cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Alu :multi: ... [quote name='Alicjarydzewska']mój koffany dziob;) Suuuuuuuuuuper fota :lol: ... Ozzy wreszcie wzrok prawdziwego ASTa pokazał :evil_lol: ... Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mój koffany dziob;) Bałabym się mu odebrać tego kapcia:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mój koffany dziob;) moj tez, moj tez :lol: Quote
Koma Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mój koffany dziob;) cóż za wzrok :evil_lol: "lepiej nie podchodź" :nerwy: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Alu! :multi: Cieszę się, że już ci lepiej :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ala jeszcze ozzy powinien sie slinic przeokropnie i zabójca jak w morde strzelił :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jojciu jojciu Ozzulec-mordulec wreszcie się pojawił i to takie słodziutkie foteczki :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzrok mordercy klapka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cd mordowania Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ala po co uczylas ozulca, buty jesc bylo nadira ode mnie zabrac, ja juz w jednych butach tylko zostalam:angryy: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Olcia']Ala po co uczylas ozulca, buty jesc bylo nadira ode mnie zabrac, ja juz w jednych butach tylko zostalam:angryy::pOlcia spoko, on tylko pozera męskie klapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts