Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Doberek , moje koffane i koffani ;)
U mnie coraz lepiej :multi:
pogoda do bani :shake:pada śnieg , jast ciapra na podwórku a już tak ładnie się zapowiadało :-(
Dzisiaj Kuba okupywał komp w sensie fizycznym , czyli czyścił klawiaturę :evil_lol:/ nawet teraz lepiej się literki piszą :evil_lol:
Fotki będą tylko mam trochę roboty :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień Doberek , moje koffane i koffani ;)
U mnie coraz lepiej :multi:
pogoda do bani :shake:pada śnieg , jast ciapra na podwórku a już tak ładnie się zapowiadało :-(
Dzisiaj Kuba okupywał komp w sensie fizycznym , czyli czyścił klawiaturę :evil_lol:/ nawet teraz lepiej się literki piszą :evil_lol:
Fotki będą tylko mam trochę roboty :razz:

ala chyba mnie zaraszilas juz chyba 5 dzien czuje sie nie wydajny :( i co teras echm zatrulem sie juz 2 razy hahaha pier... polskie zarcie ;P

Posted

Dzień dobry Alu!!

Przepraszamy za tygodniową nieobecność, jak włączyłam w czwartek Twoją galerię, to odrazu stwierdziłam, ze czasu nie mam aby nadrobić prawie 50 stron. Ale nadrobiłam! :multi: I kilka fotek pojawiło się Ozzulka, ale mało - czy mozna prosić więcej? :modla:
I jak Twoje zdróweczko? :calus:

Posted

Dotarłam:p
Byłam troszeczkę zajęta :pprzez gości mojego TZta który wkrótce będzie obchodził naste urodzinki :evil_lol:
Haniu starszy Pan Rydzewski właśnie wyszedł na spacer z Ozzulkiem :p
XXL czy aby napewno ode mnie wirusa złapałeś :cool3:
Goniu [COLOR=Black]witam , dziękuje za kwiatuszki :multi:

Posted

[quote name='Olcia']Ala po co uczylas ozulca, buty jesc bylo nadira ode mnie zabrac, ja juz w jednych butach tylko zostalam:angryy::pOlcia spoko, on tylko pozera męskie klapki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: