Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:święta racja Dzisiaj np uciekał przed torebka herbaty expresowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co mu ta herbata robiła złego? Biedny Ozzulek - taka straszna herbata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 asher, kapusta z grochem???? wooow. raz w zyciu jadłam, bo ponoć to danie nie ma wzięcia w mojej rodzinie. ale dobre było :cool3: (tylko ciężkostrawne, ale to dość pospolite zjawisko w naszej tradycyjnej kuchni) a co Cię wzięło na kapuchę z grochem? P.S. nie płacz, pomyśl sobie, co ja mam po kilku tygodniach biernej obecności na DGM Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/ a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:. No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu , każdy pretekst żeby w domu zrobić Wielką Pardubicką jest dobry :razz::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/ a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:. No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3: Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3:tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3: Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo. Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo. Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll: e e e e e :mad::mad::mad: Co przez Monike? :mad::mad::mad: łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad: ;););););) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 no tak to Monika rozsiała wirusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Piotrze :multi: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):e e e e e :mad::mad::mad: Co przez Monike? :mad::mad::mad: łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad: ;););););) Jakby nie bylo to ty bylas pierwsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak to Monika rozsiała wirusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A która to? Musze uważać, żeby się nie zarazić :cool1: ;););) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):A która to? Musze uważać, żeby się nie zarazić :cool1: ;););):pno patrz ,taka jedna na dogo ;) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol::razz:jaka popularna :p Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol: Zazdroszczę jej popularności :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Zazdroszczę jej popularności :placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3: O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz? Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll:będę to miała na uwadze:razz: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz? Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;):shake:nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3: tak też właśnie myślałam... a szkoda zauważyłaś ze najciekawsze pozy i szaleństwa psów są wtedy gdy my nie mamy przy sobie aparacików? Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha Ozzy ty wariacie :D Alu nie myslalas ze jak bys zjechala z Ozzym to by bylo jeszczze smieszniej :lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wiatm w ten wietrzny dzień ;) Gosiek napisał(a):zauważyłaś ze najciekawsze pozy i szaleństwa psów są wtedy gdy my nie mamy przy sobie aparacików? Całkowicie się z tym zgadzam ;) Alicjarydzewska napisał(a):nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek Czemu nie masz, :cool3: ? Quote
Recommended Posts