Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:święta racja
Dzisiaj np uciekał przed torebka herbaty expresowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a co mu ta herbata robiła złego? Biedny Ozzulek - taka straszna herbata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

asher, kapusta z grochem???? wooow. raz w zyciu jadłam, bo ponoć to danie nie ma wzięcia w mojej rodzinie. ale dobre było :cool3: (tylko ciężkostrawne, ale to dość pospolite zjawisko w naszej tradycyjnej kuchni)

a co Cię wzięło na kapuchę z grochem?

P.S. nie płacz, pomyśl sobie, co ja mam po kilku tygodniach biernej obecności na DGM

Posted

Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/
a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:.
No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gosiu , każdy pretekst żeby w domu zrobić Wielką Pardubicką jest dobry :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ozzulec na spacerku zjeżdżał na plecach z nasypu kolejowego :angryy:po śniegu , dobrze ze był w szelkach i na smyczy , bo pojechałby doopek na sam dół a tak zawisł i go wciągałam . Ja sie zasapałam a ten matołek sie cieszył i chciał jeszcze raz / skąd ja to znam ,, ja chcę jeszcze raz :razz::razz:/
a potem go wzięło na bieganie wkoło mnie , no i cholera znowu nie miał się z kim pobawić bo była fajna sunia ale pani stwierdziła głośno ,, chodź Dianka bo ten piesek zje cię w całosci:angryy::angryy::angryy:''.Psinka sympatyczna a taka durna baba :angryy:.
No i teraz Ozzulek zjadł i ..........śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3:
Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje

Posted

[quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: Dobre wiesz Ozzulek może czuje wiosnę i energia go rozpiera :cool3: :cool3: :cool3:tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!! A ty w pracy czy w domku?:cool3:
Hihi.......Ozzulec nie pozwoli, aby pani sie nudzilo:evil_lol::evil_lol: Caly czas czyms nas zaskakuje:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo.
Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pJa w domciu jestem .Popijam kawusie i przeglądam dogo.
Wiecie jakie to uczucie jak pies zjeżdza na plerach i ani mysli postawić sie na nogi bo mu fajnie :angryy:a ja zapieram się ze wszech sił żeby nie zjechać za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja tez w domciu:cool3: Wszystko przez Monike:evil_lol::evil_lol: Teraz jeszcze psa zaraze:roll:

e e e e e :mad::mad::mad:
Co przez Monike? :mad::mad::mad:
łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad:

;););););)

Posted

Moniś napisał(a):
e e e e e :mad::mad::mad:
Co przez Monike? :mad::mad::mad:
łazicie nie wiadomo gdzie na mrozie, a potem to na Monike? :mad::mad:

;););););)

Jakby nie bylo to ty bylas pierwsza:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tak to Monika rozsiała wirusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A która to? Musze uważać, żeby się nie zarazić :cool1: ;););)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Zaraz rozmowa o Monice i jej chorobie bedzie we wszystkich tematach:evil_lol::evil_lol:

Zazdroszczę jej popularności :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tego sie obawiam ,że go energia rozpiera .Trzeba zaczać kombinować nad jej upustem :cool3:

O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll:

Posted

hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz?

Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']O to zdradź mi jak to zrobisz bo mój to tez poczuł wiosne i biega jak szalony jakby miał rok :roll: :roll:będę to miała na uwadze:razz:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha jeszcze nie widziałam piesa zjeżdżającego z górki na plecach... a Ty pewnie fotek nie masz?

Chyba czuć wiosne w powietrzu bo piesy dzis wyjątkowo rozbrykane i aktywne ;):shake:nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek :cool3: tak też właśnie myślałam... a szkoda

zauważyłaś ze najciekawsze pozy i szaleństwa psów są wtedy gdy my nie mamy przy sobie aparacików?

Posted

Wiatm w ten wietrzny dzień ;)

Gosiek napisał(a):
zauważyłaś ze najciekawsze pozy i szaleństwa psów są wtedy gdy my nie mamy przy sobie aparacików?

Całkowicie się z tym zgadzam ;)

Alicjarydzewska napisał(a):
nie mam fotek bo jak sama ide z Mordulcem to nie mam możliwosci robienia fotek

Czemu nie masz, :cool3: ?