Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='malawaszka']no wiesz co? żeby tak o razu... :shake: a ja tylko dzisiaj tak się rozgadałam :oops: :diabloti: [quote name='Vectra']do miana buraka , to jeszcze trochę musisz się postarać :diabloti: Wasiu :loveu: Wasia srasia :evilbat: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wariatki Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='jonQuilla']Ozzy chyba miał dość focenia że tak się schował w tej trawie http://images44.fotosik.pl/6/26c84ae4203e49a8.jpg w pierwszym momencie myślałam że to sam plener :evil_lol::evil_lol: cześć mamciu a zarazem dobranoc :loveu::loveu: dzień dobry córcia :loveu: ta fota to była dla spostrzegawczych :evil_lol: [quote name='Acctiually']Ile fot:multi: Robisz bardzo ładne zdjęcia!:) http://images35.fotosik.pl/6/c4afd2fc1cf89099.jpg walcowanie trawy:D http://images31.fotosik.pl/353/171ef9199974ea66.jpg jaki przystojniak:loveu: miło , że podobają się foteczki :multi: [quote name='sota36']http://images35.fotosik.pl/6/c4afd2fc1cf89099.jpg tak zameczac pieszymi wedrowkami psa! Ala!!!!!!! ja go nie zamęczam :p Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://images47.fotosik.pl/6/8f0a7c8fca964529.jpg krol lew Ozzy:evil_lol: Doberek:multi: Quote
Selket Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cześć :multi: :multi: :multi: Trawiastego piesia masz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Selket napisał(a): Trawiastego piesia masz :evil_lol: o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: Quote
wykrywka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Najszczęśliwszy pies o najpiękniejszym uśmiechu. Piękne fotki !!! Quote
Selket Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 malawaszka napisał(a):o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: :roflt::roflt::roflt::roflt: Oplułam przez Ciebie ekran i klawiaturę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
furciaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 malawaszka napisał(a):o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: Waszka!!! Kota oplulam przez ciebie goraca kawa!! Opanuj sie na litosc Boska :roflt::roflt: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='malawaszka']o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: :lying::lying::mdleje::mdleje::roflt::roflt: Ile już wypiłaś?? :eviltong: A może jeszcze kawy nie piłaś??:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 malawaszka napisał(a):o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: :mdleje: zaczynam się o Ciebie martwić Wasiu :shake: :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Bullila.nl']http://images47.fotosik.pl/6/8f0a7c8fca964529.jpg krol lew Ozzy:evil_lol: Doberek:multi: grzywkę mu tylko ściełam :p [quote name='agnethka']http://images35.fotosik.pl/6/c4afd2fc1cf89099.jpg takiemu to dobrze :loveu: :evil_lol: sielanka ;) [quote name='Selket']Cześć :multi: Trawiastego piesia masz :evil_lol: :p [quote name='malawaszka']o żesz w morde! na pierwszy rzut oka przeczytałam że masz Alu droga twardego penisa :crazyeye: :oops: :roflt: [quote name='agnethka']:turn-l: :mdleje: padłam ze śmiechu :megagrin: wesolutkie to dogo dzisiaj - piszcie tak więcej to przepędzicie mój smutny humor:sweetCyb: [quote name='wykrywka']Najszczęśliwszy pies o najpiękniejszym uśmiechu. Piękne fotki !!! [quote name='Selket']:roflt: Oplułam przez Ciebie ekran i klawiaturę [quote name='furciaczek']Waszka!!! Kota oplulam przez ciebie goraca kawa!! Opanuj sie na litosc Boska :roflt: [quote name='Wyjątek']:lying::mdleje::roflt: Ile już wypiłaś?? :eviltong: A może jeszcze kawy nie piłaś??:evil_lol: [quote name='Vectra']:mdleje: zaczynam się o Ciebie martwić Wasiu :shake: :evil_lol: Waszeczko wiesz co to znaczy śmierć przez uduszenie się kluska :roll::evil_lol: kuna i mogłabym 1000 fotek dać i nic :mad:wystarczy jeden penis i jaka publika :evil_lol: Quote
asher Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Alicja napisał(a):kuna i mogłabym 1000 fotek dać i nic :mad:wystarczy jeden penis i jaka publika :evil_lol: Daj fotę penisa :lol: Quote
sota36 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 asher napisał(a):Daj fotę penisa :lol: ze co? DAWAJ! I CZYJ?!?! Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Vectra napisał(a):Bo foty , to już przeżytek :diabloti: no taaaaa zapomnłam :roll: asher napisał(a):Daj fotę penisa :lol: agnethka napisał(a):bo penisy to tutaj unikaty :evil_lol: sota36 napisał(a):ze co? DAWAJ! I CZYJ?!?! no koffane ...specjalistką od penisów jest Waszka :roflt: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):widzę, że ktoś sobie "plakietkę" niechcący sprawił :evil_lol: :razz::razz:ja tam nie wierzę w przypadek:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):sądzisz, że to celowo? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kochana toż to temat rzeka ;) Quote
Tengusia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 witam wieczorkiem Ozzulca i cioteczke Ale :hand: Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No to ktora w koncu ma tego penisa??????:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):aż ciekawe co sama Zainteresowana na nam na ten temat do powiedzenia :lol::evil_lol: napisałam u Waszki czego się u mnie domaga publika :evil_lol: Bullila.nl napisał(a):No to ktora w koncu ma tego penisa??????:evil_lol::diabloti: no jak to kto .... głodnemu chleb na myśli ...więc Waszka :evil_lol: Tengusia napisał(a):witam wieczorkiem Ozzulca i cioteczke Ale :hand: witam witam :multi:.....a za oknem mrok :roll: Quote
lolka75 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 czesc Alusia:loveu::multi: mam juz syneczka w domku....ma bardzo kropkowanego siurola:multi:....chyba sa bracmi z Ozzulkiem:loveu::multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 lolka75 napisał(a):czesc Alusia:loveu::multi: mam juz syneczka w domku....ma bardzo kropkowanego siurola:multi:....chyba sa bracmi z Ozzulkiem:loveu::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....byłam zobaczyć smarkulka ;):loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 agnethka napisał(a):a tu jak nie penisy to siurole :diabloti: :evil_lol: nooo:evil_lol:Franek tez ma w kropki...:lol: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Pfff a ja czekam na tego penisa :evil_lol: Już po 12, dzieci poszły spać! :-P Quote
Recommended Posts