Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='jonQuilla']Mamcia nadal szalejesz ze zdjęciami Klocuszkowo Piłeczkowymi :multi::multi::multi: a takie szaleństwa to ja lubie :) co już zresztą Ci mówiłam :evil_lol::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/174/7a3aea6b56e2e7c5.jpg jaką minę zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaa Córciu ........ale Klocuszkowe są u Klocuszka :loveu::loveu::loveu:a Ozzulkowe z piłeczką tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a w sumie może się zdarzyć że będą i tu i tam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='lolka75']Alu...ja mam to szczescie ze tu nie biora do wojska. Ale jak pomysle ze Eryk musialby isc to normalnie ciarki mam:shake:. Wogole ja nie rozumiem powodu istnienia takiej instytucji...a tej w Polsce to juz calkiem. Tam nie ucza niczego przydatnego. Moj kuzyn byl niedawno w wojsku. Mial szczescie i zostal kierowca jakiegos polkownika. A na poligonie czy czyms takim to wystrzelil 3 (slownie trzy) pociski:roll:. I po to biora tam chlopakow? Po to zeby najpierw zostali zrownani z dywanem i ponizeni przez starszych.....tdo tego stopnia zeby narosla w nich nienawisc i pozniej sami znecali sie nad mlodszymi.... Wojsko to patologia:shake:. Mam woskowych w rodzinie...dwoch...obaj alkoholicy. O ich podejsciu do zycia wole sie nie wypowiadac...szkoda slow. Oby wprowadzili zawodowe wojsko i niech ida do niego wszyscy popaprancy i psychopaci z sadystycznym zacieciem ktorzy potem beda strzelac do wiosek, kobiet i dzieci:-(. Uff..........cos sie podniecilam za mocno:roll: ale dokładnie tak jest Karolinko ....mam znajomych wojskowych i emerytów wojskowych w moim wieku :roll:...masakra ....stan zdrowia i psychiki ... Poza tym bałam się o Qbę ...on nie jest nauczony chamstwa ....a tak się traktuje młodszych w woju ...szczegóły życia w armii znam więc wolałam swojemu synowi oszczędzić takich atrakcji :diabloti:...jak to zawsze mówie ;)sama se go urodziłam sama se go zabije :evil_lol:...wiem wiem głupi żart ...ale Moje dziecko nie dla armii :shake: Na wsteczu fotaski Quote
Izabela124. Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witaj Alus Ale tu ostanio duzo fotek, a wsyztkie takie ladne:loveu: caluski Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [CENTER]czesc teraz Ozzy:multi: czesc teraz Alu:multi: czesc i nie tylko:multi:[/CENTER] Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Witaj Alus Ale tu ostanio duzo fotek, a wsyztkie takie ladne:loveu: caluski pogoda fajna to i cykam fotaski a poza tym pańcio miał urlopik to była okazja na wspólne foteczkowe spacerki :multi::multi: Quote
BeaC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: mój Qba nie pójdzie do woja a teraz ide se wypić na to konto browarka :grins: wiem............ ostatni rok biora potem juz TYLKO zawodostwo [quote name='Alicja'] ale dokładnie tak jest Karolinko ....mam znajomych wojskowych i emerytów wojskowych w moim wieku :roll:...masakra ....stan zdrowia i psychiki ... Poza tym bałam się o Qbę ...on nie jest nauczony chamstwa ....a tak się traktuje młodszych w woju ...szczegóły życia w armii znam więc wolałam swojemu synowi oszczędzić takich atrakcji :diabloti:...jak to zawsze mówie ;)sama se go urodziłam sama se go zabije :evil_lol:...wiem wiem głupi żart ...ale Moje dziecko nie dla armii :shake: ALA:mad::mad::mad: no ty już wiesz................CO:cool1: Quote
Matusz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja'] ale dokładnie tak jest Karolinko ....mam znajomych wojskowych i emerytów wojskowych w moim wieku :roll:...masakra ....stan zdrowia i psychiki ... Poza tym bałam się o Qbę ...on nie jest nauczony chamstwa ....a tak się traktuje młodszych w woju ...szczegóły życia w armii znam więc wolałam swojemu synowi oszczędzić takich atrakcji :diabloti:...jak to zawsze mówie ;)sama se go urodziłam sama se go zabije :evil_lol:...wiem wiem głupi żart ...ale Moje dziecko nie dla armii :shake: ja też nie do armii....:roll::roll::roll::roll::roll: Dla mnie armia polska to jedna, wielka pomyłka....:roll::roll::roll: dobrze, że od nowego roku, czyli od 2009 będzie tylko zawodowa, więc idą tylko ci, którzy chcą... Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='BeaC']wiem............ ostatni rok biora potem juz TYLKO zawodostwo ALA:mad::mad::mad: no ty już wiesz................CO:cool1: :mdleje: .... Bea ...ale ja nie o Grzesiu :razz::razz::razz:....nawet mnie przez myśl nie przeszło :crazyeye:... bo ja go nie znam jako wojskowego :roll:ino jako Twojego TZta :grins: Mam tu takiego znajomka ....co na WKU siedział .....to ON przed własnym szwagrem u Nas się ukrywał :roll:jak do nich przyjeżdżał :razz::razz: [quote name='Matusz']ja też nie do armii....:roll::roll::roll::roll::roll: Dla mnie armia polska to jedna, wielka pomyłka....:roll::roll::roll: dobrze, że od nowego roku, czyli od 2009 będzie tylko zawodowa, więc idą tylko ci, którzy chcą... dokładniuśko Mati ....do Armii powinni iść tylko CI co chcą :cool1: Quote
Matusz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja'] dokładniuśko Mati ....do Armii powinni iść tylko CI co chcą :cool1: nooo właśnie....:roll::roll::roll: to tylko strata czasu i rys w psychice na całe życie... :-x:bad-word: p.s FB zostają ;) Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Matusz']nooo właśnie....:roll::roll::roll: to tylko strata czasu i rys w psychice na całe życie... :-x:bad-word: p.s FB zostają ;) :multi::multi::multi:cieszkam ......bo jakby coś :razz::razz:....to zwijam manele i popadam w niebyt :roll::razz:....gdzie ja bym miała zapisać to wszystko co się tutaj działo ...przecież tu jest kawałek naszego życia ...znajomości ....:razz:...chyba bym się zapłakała :oops::roll: Quote
jonQuilla Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']Taaaa Córciu ........ale Klocuszkowe są u Klocuszka :loveu::loveu::loveu:a Ozzulkowe z piłeczką tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a w sumie może się zdarzyć że będą i tu i tam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: o zgrozo mamo czym ja ostatnio myślę :roll::roll::roll: przepraszam za pomyłkę...oczywiście chodziło mi Ozzulca :) :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']czesc teraz Ozzy:multi: czesc teraz Alu:multi: czesc i nie tylko:multi: cześć Eff od zimowej zbłoconej Tigry :loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'] o zgrozo mamo czym ja ostatnio myślę :roll::roll::roll: przepraszam za pomyłkę...oczywiście chodziło mi Ozzulca :) :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie za ma co przepraszać....ja wczoraj zaladowałam Klocusiowi na blogasa Ozzulka foty :roll:...dobrze że sie zorientowałam przed zatwierdzeniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a ja to bym niektórych wysłała do woja - tych opryszków, żeby im dupska przetrzepali :mad: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='malawaszka']a ja to bym niektórych wysłała do woja - tych opryszków, żeby im dupska przetrzepali :mad: tylko Waszeczko takich tam nie chcą :shake: bo z nimi nikt sobie rady nie da ...ale słabszych psychicznie da się zgnoić .....:cool3: Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']cześć Eff od zimowej zbłoconej Tigry :loveu::loveu: :evil_lol:chcesz mi dac do zrozumienia ze czas zmienic banerek??:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']:evil_lol:chcesz mi dac do zrozumienia ze czas zmienic banerek??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo na taki bardziej zbliżony do tytułu blogaska ;) Quote
e.v.a Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo na taki bardziej zbliżony do tytułu blogaska ;) hihi oj Alu.... a jak zima wroci??:razz: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witaj Alu to ja znow :diabloti: a ja był mojego kuzyna wysłala do woja :diabloti: Quote
agbar Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 przybywszy:grins:..obejrzalam zdjeciochy,i cieszkam ze Kuba sie wymknal z rak wojakow:p Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='evaxon']hihi oj Alu.... a jak zima wroci??:razz: oj rany.....to na chwilkę a potem całe 3 miesiące lato :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='teqquila']Witaj Alu to ja znow :diabloti: a ja był mojego kuzyna wysłala do woja :diabloti: ha ha ....to wyślij ;) [quote name='agbar']przybywszy:grins:..obejrzalam zdjeciochy,i cieszkam ze Kuba sie wymknal z rak wojakow:p :razz::razz::razz:wszystkie ....:roll:... no ja też się bardzo bardzo cieszkam :multi: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ta wysle poleconym :diabloti: tak by miec pewnosc ze odebrali :diabloti: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']ta wysle poleconym :diabloti: tak by miec pewnosc ze odebrali :diabloti: priorytetem PP i zaginie w czasoprzestrzeni :diabloti: Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 nie kce by zaginą ja chce by go w woju przetyrali :diabloti: Quote
gops Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 widzialam zdjecia :) ladne :diabloti: i nowinke o woju ..tez ladne :diabloti: branoc :p Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='teqquila']nie kce by zaginą ja chce by go w woju przetyrali :diabloti: aaaaa to załatwimy :diabloti::diabloti: [quote name='gops2000']widzialam zdjecia :) ladne :diabloti: i nowinke o woju ..tez ladne :diabloti: branoc :p no prosze jak dokładnie wszystko wiemy ;)branoc :p Quote
teqquila Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 no to fajnie :diabloti: tom siem bardzo cieszkam :diabloti: az ide sie napic Quote
Recommended Posts