Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']Mamcia nadal szalejesz ze zdjęciami Klocuszkowo Piłeczkowymi :multi::multi::multi:

a takie szaleństwa to ja lubie :) co już zresztą Ci mówiłam :evil_lol::evil_lol:

http://images33.fotosik.pl/174/7a3aea6b56e2e7c5.jpg jaką minę zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaa Córciu ........ale Klocuszkowe są u Klocuszka :loveu::loveu::loveu:a Ozzulkowe z piłeczką tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a w sumie może się zdarzyć że będą i tu i tam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='lolka75']Alu...ja mam to szczescie ze tu nie biora do wojska. Ale jak pomysle ze Eryk musialby isc to normalnie ciarki mam:shake:. Wogole ja nie rozumiem powodu istnienia takiej instytucji...a tej w Polsce to juz calkiem. Tam nie ucza niczego przydatnego. Moj kuzyn byl niedawno w wojsku. Mial szczescie i zostal kierowca jakiegos polkownika. A na poligonie czy czyms takim to wystrzelil 3 (slownie trzy) pociski:roll:. I po to biora tam chlopakow? Po to zeby najpierw zostali zrownani z dywanem i ponizeni przez starszych.....tdo tego stopnia zeby narosla w nich nienawisc i pozniej sami znecali sie nad mlodszymi.... Wojsko to patologia:shake:. Mam woskowych w rodzinie...dwoch...obaj alkoholicy. O ich podejsciu do zycia wole sie nie wypowiadac...szkoda slow. Oby wprowadzili zawodowe wojsko i niech ida do niego wszyscy popaprancy i psychopaci z sadystycznym zacieciem ktorzy potem beda strzelac do wiosek, kobiet i dzieci:-(.

Uff..........cos sie podniecilam za mocno:roll:

ale dokładnie tak jest Karolinko ....mam znajomych wojskowych i emerytów wojskowych w moim wieku :roll:...masakra ....stan zdrowia i psychiki ...
Poza tym bałam się o Qbę ...on nie jest nauczony chamstwa ....a tak się traktuje młodszych w woju ...szczegóły życia w armii znam więc wolałam swojemu synowi oszczędzić takich atrakcji :diabloti:...jak to zawsze mówie ;)sama se go urodziłam sama se go zabije :evil_lol:...wiem wiem głupi żart ...ale Moje dziecko nie dla armii :shake:

Na wsteczu fotaski

Posted

[quote name='Izabela124.']Witaj Alus
Ale tu ostanio duzo fotek, a wsyztkie takie ladne:loveu: caluski

pogoda fajna to i cykam fotaski a poza tym pańcio miał urlopik to była okazja na wspólne foteczkowe spacerki :multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']

:bigcool: :bigcool: :bigcool:

mój Qba nie pójdzie do woja

a teraz ide se wypić na to konto browarka :grins:

wiem............ ostatni rok biora potem juz TYLKO zawodostwo

[quote name='Alicja']

ale dokładnie tak jest Karolinko ....mam znajomych wojskowych i emerytów wojskowych w moim wieku :roll:...masakra ....stan zdrowia i psychiki ...
Poza tym bałam się o Qbę ...on nie jest nauczony chamstwa ....a tak się traktuje młodszych w woju ...szczegóły życia w armii znam więc wolałam swojemu synowi oszczędzić takich atrakcji :diabloti:...jak to zawsze mówie ;)sama se go urodziłam sama se go zabije :evil_lol:...wiem wiem głupi żart ...ale Moje dziecko nie dla armii :shake:

ALA:mad::mad::mad:

no ty już wiesz................CO:cool1:

Posted

[quote name='Alicja']

ja też nie do armii....:roll::roll::roll::roll::roll:
Dla mnie armia polska to jedna, wielka pomyłka....:roll::roll::roll:

dobrze, że od nowego roku, czyli od 2009 będzie tylko zawodowa, więc idą tylko ci, którzy chcą...

Posted

[quote name='BeaC']wiem............ ostatni rok biora potem juz TYLKO zawodostwo

ALA:mad::mad::mad:

no ty już wiesz................CO:cool1:

:mdleje: .... Bea ...ale ja nie o Grzesiu :razz::razz::razz:....nawet mnie przez myśl nie przeszło :crazyeye:... bo ja go nie znam jako wojskowego :roll:ino jako Twojego TZta :grins:
Mam tu takiego znajomka ....co na WKU siedział .....to ON przed własnym szwagrem u Nas się ukrywał :roll:jak do nich przyjeżdżał :razz::razz:

[quote name='Matusz']ja też nie do armii....:roll::roll::roll::roll::roll:
Dla mnie armia polska to jedna, wielka pomyłka....:roll::roll::roll:

dobrze, że od nowego roku, czyli od 2009 będzie tylko zawodowa, więc idą tylko ci, którzy chcą...

dokładniuśko Mati ....do Armii powinni iść tylko CI co chcą :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']

dokładniuśko Mati ....do Armii powinni iść tylko CI co chcą :cool1:

nooo właśnie....:roll::roll::roll: to tylko strata czasu i rys w psychice na całe życie... :-x:bad-word:

p.s FB zostają ;)

Posted

[quote name='Matusz']nooo właśnie....:roll::roll::roll: to tylko strata czasu i rys w psychice na całe życie... :-x:bad-word:

p.s FB zostają ;)

:multi::multi::multi:cieszkam ......bo jakby coś :razz::razz:....to zwijam manele i popadam w niebyt :roll::razz:....gdzie ja bym miała zapisać to wszystko co się tutaj działo ...przecież tu jest kawałek naszego życia ...znajomości ....:razz:...chyba bym się zapłakała :oops::roll:

Posted

[quote name='Alicja']Taaaa Córciu ........ale Klocuszkowe są u Klocuszka :loveu::loveu::loveu:a Ozzulkowe z piłeczką tutaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a w sumie może się zdarzyć że będą i tu i tam ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o zgrozo mamo czym ja ostatnio myślę :roll::roll::roll:

przepraszam za pomyłkę...oczywiście chodziło mi Ozzulca :) :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']

czesc teraz Ozzy:multi:
czesc teraz Alu:multi:
czesc i nie tylko:multi:

cześć Eff od zimowej zbłoconej Tigry :loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla']
o zgrozo mamo czym ja ostatnio myślę :roll::roll::roll:

przepraszam za pomyłkę...oczywiście chodziło mi Ozzulca :) :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie za ma co przepraszać....ja wczoraj zaladowałam Klocusiowi na blogasa Ozzulka foty :roll:...dobrze że sie zorientowałam przed zatwierdzeniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja to bym niektórych wysłała do woja - tych opryszków, żeby im dupska przetrzepali :mad:

tylko Waszeczko takich tam nie chcą :shake: bo z nimi nikt sobie rady nie da ...ale słabszych psychicznie da się zgnoić .....:cool3:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol:chcesz mi dac do zrozumienia ze czas zmienic banerek??:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo na taki bardziej zbliżony do tytułu blogaska ;)

Posted

[quote name='evaxon']hihi oj Alu.... a jak zima wroci??:razz:
oj rany.....to na chwilkę a potem całe 3 miesiące lato :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='teqquila']Witaj Alu to ja znow :diabloti:
a ja był mojego kuzyna wysłala do woja :diabloti:

ha ha ....to wyślij ;)

[quote name='agbar']przybywszy:grins:..obejrzalam zdjeciochy,i cieszkam ze Kuba sie wymknal z rak wojakow:p

:razz::razz::razz:wszystkie ....:roll:...
no ja też się bardzo bardzo cieszkam :multi:

Posted

[quote name='teqquila']nie kce by zaginą ja chce by go w woju przetyrali :diabloti:

aaaaa to załatwimy :diabloti::diabloti:

[quote name='gops2000']widzialam zdjecia :) ladne :diabloti: i nowinke o woju ..tez ladne :diabloti: branoc :p

no prosze jak dokładnie wszystko wiemy ;)branoc :p