clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka'] Alu co Cisię śniło? :cool3: horror ja :grins: cze... przyszłam do Cia cie zignorować :eviltong::eviltong: Quote
gops Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a mi sie nudzi to wpadlam :diabloti: fotek fryza sie nie doczekalam ale chociaz ozzyego obejzalam :eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']horror ffcale nie horror ino humoreska ... tak się śmiałam ze dobrzez że sie obudziłam bo mogłoby się to źle skończyć ... ja :grins: dokładnie ....:grins: w bardzo oryginalnej życiowej sytuacji :roflt: cze... przyszłam do Cia cie zignorować :eviltong::eviltong: cze mój najulubieńszy ignorze :loveu::loveu::loveu: [quote name='gops2000']a mi sie nudzi to wpadlam :diabloti: fotek fryza sie nie doczekalam ale chociaz ozzyego obejzalam :eviltong: i nie doczekasz ;) witaj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hahaha paskudy jedna mówić mi tu w jakiej sytuacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ala.... powiec ale tak na uszko... bo ja siekam jak se wspomne ... jak mozna mieć tak chore sny :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha paskudy jedna mówić mi tu w jakiej sytuacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapytaj Madzi czy mogę :roflt: Quote
teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Alu przyszlam Cie znow nawiedzic :evil_lol: powiedz w jakiej sytuacji :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']ala.... powiec ale tak na uszko... bo ja siekam jak se wspomne ... jak mozna mieć tak chore sny :crazyeye::crazyeye: o dżisys ...kogo siekasz :crazyeye::crazyeye: no przecie wiadomo ze ja jestem no tages nie tego ;) [quote name='Alicja']zapytaj Madzi czy mogę :roflt: znaczy ja tego no to mogę :roll::oops: i powiedzieć też mogę :razz::razz: To ja już Ci waszeczko powiem ze tak .... wracaliśmy z imprezki i Madzia podeszła do mnie z jakims zawiniątkiem :evil_lol:i ja się pytam co tam ma ........a ona mnie z mańki ze prezent dla Pawcia bo ......idzie się mu oswiadczyć .....a ja taka dogociółka , że zamiast wesprzeć na duchu to zaczęłam się śmiać i ten smiech mnie obudził :roflt: Quote
gops Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 co za sny hehehe mi sie czesto sni ze spadam ze schodow albo z jakiejs skaly spadam nawet myslalam ze mam jakies dziwne sny ale ty masz gorsze hehe :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 buuuahahahah :roflt: no szkoda, że się obudziłaś bo ciekawam czy Pawcio by powiedział TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :roflt::roflt::roflt: szkoda że w tym śnie nie miałaś swojego aparatu...porobiłabyś fotki Madzi, która podjęła decyzję o oświadczynach :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 DZIEEEEŃ:buzi: DOOOOO:loveu::loveu: BRYYYYYYYYY:multi::multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']buuuahahahah :roflt: no szkoda, że się obudziłaś bo ciekawam czy Pawcio by powiedział TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawcio z Panem C. buszowali pomiędzy półkami w sklepie muzycznym :crazyeye:...i to już największa paranoja tego snu ...bo my wychodziłyśmy z tego lasku w którym byłyśmy na psacerku :evil_lol::evil_lol: :hmmmm: a myślisz że Pawcio miałby watpliwości :razz::razz: mnie tylko ciekawił ten prezent zaręczynowy :loveu: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hah też jestem ciekawa co tam Madzia miała na zachętę :lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] :hmmmm: a myślisz że Pawcio miałby watpliwości :razz::razz: mnie tylko ciekawił ten prezent zaręczynowy :loveu: jak zawinięte w papierku,... to cukierek :grins: :eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Matusz']Berek !! :multi: Berek :multi: [quote name='emdziolek']DZIEEEEŃ:buzi: DOOOOO:loveu: BRYYYYYYYYY:multi: do :loveu:br:loveu:dzień:loveu: ....wieczór :roll::loveu: [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt: szkoda że w tym śnie nie miałaś swojego aparatu...porobiłabyś fotki Madzi, która podjęła decyzję o oświadczynach :evil_lol: ty mi już ani nie mów bo jak w czasie kiedy była akcja poszukiwania Milce domu do późna w nocy szło GG i SMSy to jak się w nocy budziłam to nie wiedziałam czy to sen czy realny SMS w głowie się kołacze ....to jeszcze z aparatem do wyra mam chodzić :hmmmm: przecie TZ mnie ustrzeli kiedy za to :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']hah też jestem ciekawa co tam Madzia miała na zachętę :lol: no ja też ....a miałam zachować kamienną twarz ...:roflt: [quote name='clockwork']jak zawinięte w papierku,... to cukierek :grins: :eviltong: no so ty .....ostatniego ja wczoraj zjadłam :loveu::evil_lol: [quote name='mia_mia']witam :cool1: o witaj beznetowa :multi: [quote name='evaxon']dzien dobry witanko:loveu::multi: berczysław Eff :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Brywieczór Witam lewitująca Atlantydo :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] ty mi już ani nie mów bo jak w czasie kiedy była akcja poszukiwania Milce domu do późna w nocy szło GG i SMSy to jak się w nocy budziłam to nie wiedziałam czy to sen czy realny SMS w głowie się kołacze ....to jeszcze z aparatem do wyra mam chodzić :hmmmm: przecie TZ mnie ustrzeli kiedy za to :evil_lol::evil_lol: dopiero jak dla niego w łóżku miejsca zabraknie to będzie do Ciebie strzelał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoją drogą konkurować z technologią jest ciężko :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='jonQuilla']dopiero jak dla niego w łóżku miejsca zabraknie to będzie do Ciebie strzelał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoją drogą konkurować z technologią jest ciężko :evil_lol::evil_lol: nooo...nie ma chłopak siły przebicia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']nooo...nie ma chłopak siły przebicia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::megagrin::megagrin::roflt::roflt: Powiedz Cezarowi,ze jakby co to mamy znajomego urologa:lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='BoJa']:crazyeye::megagrin::megagrin::roflt::roflt: Powiedz Cezarowi,ze jakby co to mamy znajomego urologa:lol: :razz::razz:nie bój żaby ... nie pocza ;):eviltong: Quote
Recommended Posts