Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']horror

ffcale nie horror ino humoreska ... tak się śmiałam ze dobrzez że sie obudziłam bo mogłoby się to źle skończyć ...

ja :grins:

dokładnie ....:grins: w bardzo oryginalnej życiowej sytuacji :roflt:

cze... przyszłam do Cia cie zignorować :eviltong::eviltong:

cze mój najulubieńszy ignorze :loveu::loveu::loveu:

[quote name='gops2000']a mi sie nudzi to wpadlam :diabloti: fotek fryza sie nie doczekalam ale chociaz ozzyego obejzalam :eviltong:

i nie doczekasz ;)
witaj :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ala.... powiec ale tak na uszko... bo ja siekam jak se wspomne ... jak mozna mieć tak chore sny :crazyeye::crazyeye:

o dżisys ...kogo siekasz :crazyeye::crazyeye:

no przecie wiadomo ze ja jestem no tages nie tego ;)

[quote name='Alicja']zapytaj Madzi czy mogę :roflt:

znaczy ja tego no to mogę :roll::oops:

i powiedzieć też mogę :razz::razz:

To ja już Ci waszeczko powiem ze tak ....

wracaliśmy z imprezki i Madzia podeszła do mnie z jakims zawiniątkiem :evil_lol:i ja się pytam co tam ma ........a ona mnie z mańki ze prezent dla Pawcia bo ......idzie się mu oswiadczyć .....a ja taka dogociółka , że zamiast wesprzeć na duchu to zaczęłam się śmiać i ten smiech mnie obudził :roflt:

Posted

co za sny hehehe mi sie czesto sni ze spadam ze schodow albo z jakiejs skaly spadam nawet myslalam ze mam jakies dziwne sny ale ty masz gorsze hehe :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahah :roflt: no szkoda, że się obudziłaś bo ciekawam czy Pawcio by powiedział TAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pawcio z Panem C. buszowali pomiędzy półkami w sklepie muzycznym :crazyeye:...i to już największa paranoja tego snu ...bo my wychodziłyśmy z tego lasku w którym byłyśmy na psacerku :evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: a myślisz że Pawcio miałby watpliwości :razz::razz: mnie tylko ciekawił ten prezent zaręczynowy :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

:hmmmm: a myślisz że Pawcio miałby watpliwości :razz::razz: mnie tylko ciekawił ten prezent zaręczynowy :loveu:

jak zawinięte w papierku,... to cukierek :grins: :eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']Berek !! :multi:

Berek :multi:

[quote name='emdziolek']DZIEEEEŃ:buzi:

DOOOOO:loveu:

BRYYYYYYYYY:multi:

do :loveu:br:loveu:dzień:loveu: ....wieczór :roll::loveu:

[quote name='jonQuilla']:roflt::roflt:
szkoda że w tym śnie nie miałaś swojego aparatu...porobiłabyś fotki Madzi, która podjęła decyzję o oświadczynach :evil_lol:

ty mi już ani nie mów bo jak w czasie kiedy była akcja poszukiwania Milce domu do późna w nocy szło GG i SMSy to jak się w nocy budziłam to nie wiedziałam czy to sen czy realny SMS w głowie się kołacze ....to jeszcze z aparatem do wyra mam chodzić :hmmmm: przecie TZ mnie ustrzeli kiedy za to :evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']hah też jestem ciekawa co tam Madzia miała na zachętę :lol:

no ja też ....a miałam zachować kamienną twarz ...:roflt:

[quote name='clockwork']jak zawinięte w papierku,... to cukierek :grins: :eviltong:

no so ty .....ostatniego ja wczoraj zjadłam :loveu::evil_lol:

[quote name='mia_mia']witam :cool1:

o witaj beznetowa :multi:

[quote name='evaxon']dzien dobry witanko:loveu::multi:

berczysław Eff :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja']
ty mi już ani nie mów bo jak w czasie kiedy była akcja poszukiwania Milce domu do późna w nocy szło GG i SMSy to jak się w nocy budziłam to nie wiedziałam czy to sen czy realny SMS w głowie się kołacze ....to jeszcze z aparatem do wyra mam chodzić :hmmmm: przecie TZ mnie ustrzeli kiedy za to :evil_lol::evil_lol:

dopiero jak dla niego w łóżku miejsca zabraknie to będzie do Ciebie strzelał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
swoją drogą konkurować z technologią jest ciężko :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']dopiero jak dla niego w łóżku miejsca zabraknie to będzie do Ciebie strzelał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
swoją drogą konkurować z technologią jest ciężko :evil_lol::evil_lol:

nooo...nie ma chłopak siły przebicia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']nooo...nie ma chłopak siły przebicia :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::megagrin::megagrin::roflt::roflt:

Powiedz Cezarowi,ze jakby co to mamy znajomego urologa:lol:

Posted

[quote name='BoJa']:crazyeye::megagrin::megagrin::roflt::roflt:

Powiedz Cezarowi,ze jakby co to mamy znajomego urologa:lol:

:razz::razz:nie bój żaby ... nie pocza ;):eviltong: