teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Siema Alu :diabloti: widzialam foty dzikiej przyrody :diabloti: z Jebia i wos na cieniu :diabloti: ale Cie w nowej fryzie nie widzila :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No foty widzialam...zachwycac sie nie bede bo juz inni to zrobili...:eviltong: Wpadlam na kawe i ciacho:loveu: Przez te haszczaki schudlam 1kg:placz: zaraz znikne:placz: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='BeaC']cześć wstanieta!!!! masz kaff bo przyszłam do Ciebie cze Bea :multi: miło ze wpadłaś na kaff:loveu::loveu:coś się znajdzie ;) [quote name='teqquila']Siema Alu :diabloti: widzialam foty dzikiej przyrody :diabloti: z Jebia i wos na cieniu :diabloti: ale Cie w nowej fryzie nie widzila :diabloti: Siemanko z Ranka :evil_lol: toż My też jako ta dzika przyroda ;) [quote name='furciaczek']No foty widzialam...zachwycac sie nie bede bo juz inni to zrobili...:eviltong: Wpadlam na kawe i ciacho:loveu: Przez te haszczaki schudlam 1kg:placz: zaraz znikne:placz: oooo witaj Furciaczkowa :loveu::loveu:.....no ty nam nie znikaj ...bo jak dzieciaki same na psacerki będą wychodzić :roll:....oć do nas to się podtuczysz :p Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A co masz do jedzonka:razz: Moze wpadne:lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='furciaczek']A co masz do jedzonka:razz: Moze wpadne:lol: jeszcze nie mam pomyślunku ....ale pochwalę sie że wczoraj jadłam karkóweczkę z grilla :loveu::loveu::loveu: dziś pewnie będzie kurczaczkowe udko :razz::razz:bo mam lenia na gotowanie :roll::oops: Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A fujjjj chcesz mnie otruc:crazyeye::placz: Quote
teqquila Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] Siemanko z Ranka :evil_lol: toż My też jako ta dzika przyroda ;) hehe no dobra nich bedzie Wy to egzotyczna :diabloti: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dzien dobry czym predzej przybieglam rzec...i pochwalic sie ze przez mojego kundla chyba zwichnelam kostke......:cool1: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry czym predzej przybieglam rzec...i pochwalic sie ze przez mojego kundla chyba zwichnelam kostke......:cool1: No masz babo - jak chodzisz :diabloti: Witaj Alu spacerkowa :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No masz babo - jak chodzisz :diabloti: Witaj Alu spacerkowa :loveu::loveu::loveu: nie ,jak JA chodze tylko ON jak chodzi ten brazowy potfor,demon z piekla rodem....:mad: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='furciaczek']A fujjjj chcesz mnie otruc:crazyeye::placz: dobra ....sces rybkę :razz::razz: [quote name='teqquila']hehe no dobra nich bedzie Wy to egzotyczna :diabloti: no widzisz ....znasz się na rzeczy ;):evil_lol: [quote name='agbar']dzien dobry czym predzej przybieglam rzec...i pochwalic sie ze przez mojego kundla chyba zwichnelam kostke......:cool1: no taaa jak ktoś pomyka na szpileczkach :roll:....dzień dobry A teraz lece bo psu się podnosi poziom moczu :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ffróciłaś już z tym chlebem prosto z piekarni za 2,80??? :roll::roll: daj gryza :loveu::loveu::loveu: cze Ozzulińscy... a mie sie tak fajnie hepło karczkiem :multi::multi::cool1: Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 we adidaskach spacerkowych mych ukochanych bylam.... wychodze:obrazic:..zero wspolczucia.......:cool1: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']ffróciłaś już z tym chlebem prosto z piekarni za 2,80??? :roll::roll: :oops::roll: jeszcze nie wylazłam :cool1: daj gryza :loveu::loveu::loveu: dam Ci cały bocheneczek :loveu::loveu: cze Ozzulińscy... cze Klocusiowe ...;) a mie sie tak fajnie hepło karczkiem :multi::multi::cool1: oj ani nie mów :loveu: taki był pyszniutki :multi::multi: [quote name='agbar']we adidaskach spacerkowych mych ukochanych bylam.... wychodze:obrazic:..zero wspolczucia.......:cool1: aaaa w adidaskach.....to współczuję :razz::razz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']nie ,jak JA chodze tylko ON jak chodzi ten brazowy potfor,demon z piekla rodem....:mad:Co mnie ty kijem machasz:mad:.......a co to on zwichnął czy ty :diabloti: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A tak poza tym to się chyba sfocham :obrazic: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No masz babo - jak chodzisz :diabloti: Witaj Alu spacerkowa :loveu::loveu::loveu: witaj Dżapko :loveu::loveu:....ja przed spacerem :roll: U Klockowej foty :p Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] witaj Dżapko :loveu::loveu:....ja przed spacerem :roll: U Klockowej foty :p To w takim razie Witaj Alu przedspacerkowa:evil_lol: Widziałam foty u Klockowej i tam zresztą też zostałam zignorowana.......wrrrróć nie zignorowana ale nie zostalam zakwalifikowana do koniecznej odpowiedzi :roll: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']To w takim razie Witaj Alu przedspacerkowa:evil_lol: Widziałam foty u Klockowej i tam zresztą też zostałam zignorowana.......wrrrróć nie zignorowana ale nie zostalam zakwalifikowana do koniecznej odpowiedzi :roll: ooo to tak jak Ja .....ja też pominięta zostałam :roll:....widać nie zasługujemy :-( Quote
agbar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] aaaa w adidaskach.....to współczuję :razz::razz: nie wierze w Twoje wspolczucie:cool1::diabloti: [quote name='apple']Co mnie ty kijem machasz:mad:.......a co to on zwichnął czy ty :diabloti: ja se zwichalm przez onego:cool1: [quote name='apple']A tak poza tym to się chyba sfocham :obrazic: pozwalam ci...mozesz se fochnac:loveu: Quote
lolka75 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzien dobry nowofryzurkowa Alicjo:loveu:...jaki dzionek? U mnie to swiecace i zolte tak wali po oknach ze.................. caly brud widac:oops: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='agbar']nie wierze w Twoje wspolczucie:cool1::diabloti: ja se wierze :loveu:....ale Ty zrób jak uważasz :obrazic: [quote name='lolka75']Dzien dobry nowofryzurkowa Alicjo:loveu:...jaki dzionek? U mnie to swiecace i zolte tak wali po oknach ze.................. caly brud widac:oops: berek :multi::loveu::multi:u nas słonko ale zimno :roll:może potem będzie lepiej ...oby :razz::razz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']ooo to tak jak Ja .....ja też pominięta zostałam :roll:....widać nie zasługujemy :-( No! Oć Ala sztrajkujemy :diabloti: [quote name='agbar'] ja se zwichalm przez onego:cool1: no dobra gadaj jakże to się stanęło:razz: pozwalam ci...mozesz se fochnac:loveu:Oj dzieki ci Pani :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No! Oć Ala sztrajkujemy :diabloti: poszłam se pofochać do Klockowej :diabloti:a co ....niewidzialne my nie som ...a nam ignora :placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']poszłam se pofochać do Klockowej :diabloti:a co ....niewidzialne my nie som ...a nam ignora :placz::placz::placz:Wiem też byłam pofochać solidarnie z tobą .....normalnie nic.......zero reakcji :placz: Quote
Recommended Posts