Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahahha... zawiadomie Adasia... naszego prywatnego masażyste że Ala jedzie Madzia .....TY wiesz co ....:razz::razz: abo nie... nie jestem świnią... :diabloti::diabloti: KCM :loveu::loveu::loveu: nie :grins: ja byłam w poniedziałek :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....nie ścieli jej wypuścić;) [quote name='BeaC']WIDZIAŁAM:diabloti::diabloti::diabloti: thanx ze obejrzałaś [SIZE=2]:Rose: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....nie ścieli jej wypuścić;) jak nie ścieli??? ŚCIELI ............. Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']jak nie ścieli??? ŚCIELI ............. ścieli ....bo nie ściętej wypuścić nie ścieli ........................:roflt: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 :hand: Narteczka pomykam :loveu:....nie cieszcie się .....:diabloti:wrócę .........:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'] nie :grins: ja byłam w poniedziałek :grins: Poka kłaczki.....no poka nie być taka :diabloti: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']UDOWODNIJ :diabloti::diabloti::diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
gops Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jestem :diabloti: co tam u was?(nic lepszego nie przychodzi mi do glowy):eviltong: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahahha... zawiadomie Adasia... naszego prywatnego masażyste że Ala jedzie abo nie... nie jestem świnią... :diabloti::diabloti: nie :grins: ja byłam w poniedziałek :grins: tom daj numera tom ja zadzwonie i powiem ze Ala bedzie :diabloti::diabloti: przyda sie Ali relaks :evil_lol: Quote
niki_ill Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witam Wpadlam nadrobic zaleglosci :evil_lol: Pozdrowionka Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Aluuuuuu..........no poka fryza...poka...poka....poka :razz: Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Alu Alu jestes łysa???:D:D:D:D:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witam w swoim kolorze ;)...włoski mam :p fryzurkę mam :grins: ... wyspacerowane My som jak diobli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Teraz pewnie Ala siedzi przed lustrem i podziwia new fryz Quote
Rinuś Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A ja widziałam wielki jęzor Ozziego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']ścieli ....bo nie ściętej wypuścić nie ścieli ........................:roflt: :roflt: :evil_lol: noo mam nafdzieję, że będą nikonowe foteczki fryzurki :cool3::loveu: Quote
gops Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jak wszyscy czekaja na foty new fryz to ja tez :eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Aga K']Witaj Alu :buzi: witaj Ago :loveu: [quote name='apple']Poka kłaczki.....no poka nie być taka :diabloti: a po co :grins: [quote name='BeaC']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: uwaguj bo Ci oki trachną ;) [quote name='gops2000']jestem :diabloti: co tam u was?(nic lepszego nie przychodzi mi do glowy):eviltong: to dopsz ... [quote name='teqquila'] tom daj numera tom ja zadzwonie i powiem ze Ala bedzie :diabloti::diabloti: przyda sie Ali relaks :evil_lol: nachytosz :mad: [quote name='niki_ill']Witam Wpadlam nadrobic zaleglosci :evil_lol: Pozdrowionka :multi:witam po długiej nieobecności :loveu: [quote name='apple']Aluuuuuu..........no poka fryza...poka...poka....poka :razz: a po co :grins: [quote name='evaxon']Alu Alu jestes łysa???:D:D:D:D:diabloti::evil_lol: chciałam ale nie mam na tyle odwagi ... ...nie żartuje :cool1: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='ATLANTYDA'] Teraz pewnie Ala siedzi przed lustrem i podziwia new fryz ha ha ...w tym czasie to Ala siedziała i oglądała fotaski :evil_lol: [quote name='Rinuś']A ja widziałam wielki jęzor Ozziego :evil_lol: noooo chocia jedna oglądała foty :loveu: [quote name='malawaszka']:roflt: :evil_lol: noo mam nafdzieję, że będą nikonowe foteczki fryzurki :cool3::loveu: :hmmmm: nie wiem czy u Madzi załapałam się w obiektyw :roll: [quote name='gops2000']jak wszyscy czekaja na foty new fryz to ja tez :eviltong: to se jeszcze poczekasz :eviltong: Jestem wrócona do domeczku :pjechalim z TZ-tem pod prąd :grins: Quote
Agga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja'] Jestem wrócona do domeczku :pjechalim z TZ-tem pod prąd :grins: Słyszałam, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować.:eviltong: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Agga']Słyszałam, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować.:eviltong: :hmmmm: myślisz ....no taaa ..już jeździliśmy po Jastrzębiu bez świateł :roll:...teraz na Boryni pod prąd ... a co tam ... ciekawe co następnym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='emdziolek']Witamy się Alu!:loveu: :multi::multi::multi:Witam WAS Emi i Lusiaczku :multi::loveu::multi: Quote
emdziolek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Witam WAS Emi i Lusiaczku :multi::loveu::multi: Brawo brawo zgadłaś kto do Ciebie przyszedł!:multi::multi: Buziaczki for U Alu! Quote
Recommended Posts