jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 cześć szalona Mamusiu :loveu::multi::multi: miło tak z rana popatrzeć na uśmiechniętą mordkę Ozzulca :) :loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='gops2000']ja kupilam ostatnio 7warstwowa i przezyla 2 dni :diabloti: lece do szkoly... to podróba musiała być :razz::razz:..leć uważaj na kominy :diabloti: [quote name='Medorowa']To sie nazywa uśmiech od ucha do ucha:lol::lol::lol: http://images31.fotosik.pl/158/40dad206d088e891.jpg Doberek Alicjo:loveu: Berek Madziu :loveu: Dobrze że Ozzuliński ma uchi bo ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz']Bereeek:multi: :loveu::multi: Berek :multi::loveu::multi: [quote name='jonQuilla']cześć szalona Mamusiu :loveu::multi::multi: miło tak z rana popatrzeć na uśmiechniętą mordkę Ozzulca :) :loveu: witaj z samego ranka :loveu::multi::loveu:córeczko szalonej mamusi i siostro ;)uśmiechniętego Ozzulka Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witaj Alu :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/158/fd10edab58c09b2b.jpg dogonie dogonia ja zobaczycie :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='teqquila']Witaj Alu :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/158/fd10edab58c09b2b.jpg dogonie dogonia ja zobaczycie :diabloti: witaj Tysiaczkowa :multi::multi::multi: a piłka na to ;) Nas nje dogonjat :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ala buhahaha :evil_lol::evil_lol: ale dogonila pilke :evil_lol::cool3: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć Alu - no co dzisiaj Big Day co Ahhh się nie moge doczekać efekta :razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='teqquila']Ala buhahaha :evil_lol::evil_lol: ale dogonila pilke :evil_lol::cool3: :roll:...dogonił ;) Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Cześć Alu - no co dzisiaj Big Day co Ahhh się nie moge doczekać efekta :razz: Efekt zawsze ten sam ;) króciuśko :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']Efekt zawsze ten sam ;) króciuśko :evil_lol::evil_lol: Ale siem pochwalisz...no powiedz że siem pochawalisz...no powiedz Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Ale siem pochwalisz...no powiedz że siem pochawalisz...no powiedz powiadam że siem pochwalę ;) Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images31.fotosik.pl/158/40dad206d088e891.jpg chyba dobrze skopoiwałam................ oddech do samej doopy:razz: witaj Alus pogód mam .............. ośliniaka mam:angryy: pracy od groma ale oć na kaff Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']powiadam że siem pochwalę ;)No to dopszzzz :evil_lol: cieszkam :multi: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 a ALa dzis idzie do Fryzjera :diabloti::diabloti: hehehe Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC']http://images31.fotosik.pl/158/40dad206d088e891.jpg chyba dobrze skopoiwałam................ oddech do samej doopy:razz: witaj Alus pogód mam .............. ośliniaka mam:angryy: pracy od groma ale oć na kaff eeee no nie przesadzaj:roll: ...czasem mu z japy capi :razz::razz:....ale żeby aż tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Bea :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='apple']No to dopszzzz :evil_lol: cieszkam :multi: cieszkaj się cieszkaj ....cza być radosnym :multi::multi::multi: [quote name='teqquila']a ALa dzis idzie do Fryzjera :diabloti::diabloti: hehehe tysz :grins: Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 to gdzie jesce idziesz he?? :razz::diabloti: do masazysty :diabloti: Quote
agbar Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A jam tu byla....i wydawalo mi sie zem nawet cos pisala:hmmmm:.....a moze mi sie to snilo:roll: dzien dobry w takim razie mowie:loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='apple']Cześć Alu - no co dzisiaj Big Day co Ahhh się nie moge doczekać efekta :razz: pakuj sie być u mła .... cze Alla i Ozzuleczku :loveu::loveu::multi: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='teqquila']to gdzie jesce idziesz he?? :razz::diabloti: do masazysty :diabloti: :diabloti:....wypluj to słowo :mad::mad::mad:.....Madzia ona mi dokucza :placz: [quote name='agbar']A jam tu byla....i wydawalo mi sie zem nawet cos pisala:hmmmm:.....a moze mi sie to snilo:roll: dzien dobry w takim razie mowie:loveu: os kurde ...miałaś senne zwidy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jak ja z tymi SMSami :evil_lol::evil_lol: Dobry Dzień :loveu::loveu::loveu:ino że deszczowy :roll: Na wsteczu 80 fot Quote
apple Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'] pakuj sie być u mła .... cze Alla i Ozzuleczku :loveu::loveu::multi:Ty też idziesz do Fryzjerki :razz: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='clockwork'] pakuj sie być u mła .... cze Alla i Ozzuleczku :loveu::loveu::multi: cze Madź z Klocusiem :multi::loveu::multi: pakuwam się :grins: i tak patrze co miałam jeszcze zapakować :hmmmm: ooooo prawie ja na emocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='teqquila']to gdzie jesce idziesz he?? :razz::diabloti: do masazysty :diabloti: buuuhahahha... zawiadomie Adasia... naszego prywatnego masażyste że Ala jedzie abo nie... nie jestem świnią... :diabloti::diabloti: [quote name='apple']Ty też idziesz do Fryzjerki :razz: nie :grins: ja byłam w poniedziałek :grins: Quote
BeaC Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Alicja']Na wsteczu 80 fot WIDZIAŁAM:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='BeaC']WIDZIAŁAM:diabloti::diabloti::diabloti: UDOWODNIJ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts