Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]Reszta fotasków :razz::razz:.....czyli w sumie 35 [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']To u Was na tym śląsku tyle śniegu ??? oddajecie trochę :diabloti: [FONT=Arial]:p...ano tyle snieżku :razz::razz: zapakować i wyslac ;) [/FONT] [quote name='AlKil']Witanko!!! WIDZIAŁAM FOTKI NA WSTECZU...:evil_lol: podeślij nam trochę śnieżku... [FONT=Arial]witaj Ewuniu :multi::multi::multi: już pakuję kolejną paczuszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Milo MI że obejżalaś fotaski :loveu::loveu: [/FONT] [quote name='emdziolek']DogObraNOc OzzUlki :loveu: [FONT=Arial]Dobranoc Emi :loveu::loveu::loveu:z Vegusią :loveu: [/FONT] Quote
Vectra Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 no u nas teraz jakies ochłapy z nieba niby lecą .. ale rano znowu będzie chlapa Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='Vectra']no u nas teraz jakies ochłapy z nieba niby lecą .. ale rano znowu będzie chlapa [FONT=Arial]u nas leciuśki mrozik :razz::razz:mam nadzieje że nie bedzie ani ślizgawicy ani chlapy :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]Dobereczek z ranka :hand: [/FONT] [FONT=Arial] napadało troszkę śnieżku :razz::razz:mrozik jakieś -2 więc pogoda znośna ...Ozzy śpi :cool1:...[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Georgia]Dzień dobry mamuniu :) :loveu: :multi::multi::multi: http://images33.fotosik.pl/94/e340a0658b7731e5.jpg jak Ozzy sobie ładnie do zdjęcia staną :) żeby całego go ładnie było widać :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Dzień dobry mamuniu :) :loveu: :multi::multi::multi: http://images33.fotosik.pl/94/e340a0658b7731e5.jpg jak Ozzy sobie ładnie do zdjęcia staną :) żeby całego go ładnie było widać :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]Doberek :multi::loveu::multi::loveu::multi: Ozzy się próbuje lansować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Alu :multi: Mamy piękną zime :multi: Co prawda z rana jakieś dziki zryły mi świerzą warstwe śniegu, ale i tak jest slicznie :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Mamy piękną zime :multi: Co prawda z rana jakieś dziki zryły mi świerzą warstwe śniegu, ale i tak jest slicznie :evil_lol: [FONT=Arial]Witanko:multi::multi: :razz::razz:tobie dziki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja przeżyłam horror:angryy::angryy::angryy:...przechodziłam z Ozzym przez mostek a jakis cepuś wysypał grubą warstwe soli :angryy::angryy:i myślałam że będę musiala Ozzulka nieść do domu na rękach ...[/FONT] . Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Ozzy się próbuje lansować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]bardzo dobrze mu to idzie :loveu::loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 heloooooł Ozziki noworocznie!!! :multi::multi::multi: życzę Wam, aby ten nowy roczek był wspanialszy, lepsiejszy i w ogóle szczęśliwszy od tego starego :loveu: a u nas zasypało na biało:) wczoraj tak śnieg walił po ockach, że maatko :cool3: Quote
aga1215 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witam poNoworocznie Niech ten Nowy Miłościwie nam Panujący będzie SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jak tam główka?;) :buzi: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bardzo dobrze mu to idzie :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]widać pobierał lekcje u najlepsiejszych;)[/FONT] [quote name='basia2202']heloooooł Ozziki noworocznie!!! :multi::multi::multi: życzę Wam, aby ten nowy roczek był wspanialszy, lepsiejszy i w ogóle szczęśliwszy od tego starego :loveu: a u nas zasypało na biało:) wczoraj tak śnieg walił po ockach, że maatko :cool3: witanko ponoworoczne ;) [FONT=Arial]hi hi po okach powiadasz walił :razz::razz::razz:poka oki :grins:[/FONT] [quote name='aga1215']Witam poNoworocznie Niech ten Nowy Miłościwie nam Panujący będzie SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: jak tam główka?;) :buzi: [FONT=Arial]witaj AGA :multi::multi::multi: główka calkiem oki bom ja w tym roczku najspokojniejszego sylwestra w moim tym doroślrjszym zyciu spędziła:p[/FONT] Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 widziałam fotki :loveu: Najlepszego Noworocznego :multi: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='malawaszka']widziałam fotki :loveu: Najlepszego Noworocznego :multi: [FONT=Arial]i vice versa Waszeczko :multi::multi::multi::multi: cieszkam że dojrzalas fotaski:loveu:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]hi hi po okach powiadasz walił :razz::razz::razz:poka oki :grins:[/FONT] :shake: nie mogem, bo sie stydam :eviltong: pokazywałam, jak byłam mała:evil_lol: chciałam ufocić w ogóle ten walący śnieg, ale jakaś nieumiejętna jestem i nie wyjszło mi :roll: :eviltong: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ha, a ja widziałam zimowe fotaski:grins::Grins::loveu: Cześć Alu:loveu: Quote
AlKil Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Alu! dziekuję za podesłanie małej paczuszki śniegu. :loveu: Quote
Kiłi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witanko!! Widziałam ja foty Ozzulca:loveu::loveu: Zdradzić Wam tajemnice?? Mamy 2008!!:crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='basia2202']:shake: nie mogem, bo sie stydam :eviltong: pokazywałam, jak byłam mała:evil_lol: chciałam ufocić w ogóle ten walący śnieg, ale jakaś nieumiejętna jestem i nie wyjszło mi :roll: :eviltong: [FONT=Arial]no masz nie dość że walił po okach to jeszcze wogóle walił :shake::shake::shake:bezwstydny ten śnieg :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:pewnie by ci wyszły biale ciapki ;) [/FONT] [quote name='Medorowa']Ha, a ja widziałam zimowe fotaski:grins::Grins::loveu: Cześć Alu:loveu: [FONT=Arial]cześć Madź :loveu::loveu: o jak miło że widzialas zimowe fotaski :loveu:[/FONT] [quote name='AlKil']Witaj Alu! dziekuję za podesłanie małej paczuszki śniegu. :loveu: [FONT=Arial]WITAJ !!!!![/FONT] :multi:[FONT=Arial]:multi:cieszkam ze doszła :evil_lol:[/FONT] [quote name='Kiłi']Witanko!! Widziałam ja foty Ozzulca:loveu::loveu: Zdradzić Wam tajemnice?? Mamy 2008!!:crazyeye::diabloti: [FONT=Arial]Dobereczek :multi: wow ....serio serio.........2008:hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Vectra']Jestem i odliczam godziny :D :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:noooo.......odliczaj [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]widać pobierał lekcje u najlepsiejszych;)[/FONT] [FONT=Georgia]u mnie? :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts