ATLANTYDA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Brrryyy wieczór my po spacerku :lol:fajny mrozik Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Alu :) http://images32.fotosik.pl/94/4f3c9f975cd311be.jpg Monotonne te Dogomaniaczki :evil_lol: [FONT=Arial]oj jakie monotonne ...kazdy całus inny ;)[/FONT] [quote name='anetta']Wieczór :multi: [FONT=Arial]bry :multi::multi:[/FONT] [quote name='LAZY']Hej Mordulcu w nowym roku!!! Najlepsze życzenia dla Was od nas i duże buziaki:loveu: [FONT=Arial]witanko :multi::multi:dziękujemy :loveu:[/FONT] [quote name='Vectra']bandobry :diabloti: [FONT=Arial]zbanwieczór :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Brrryyy wieczór my po spacerku :lol:fajny mrozik :placz::placz::placz:[FONT=Arial]u mnie -19 .............ale BRY WIECZOREK :grins:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]u mnie -19 .............ale BRY WIECZOREK :grins:[/FONT] Nieźle przymroziło u nas tylko-10 ciekawe czy jak by było -19 Bono też nie zamierzał by wracać do domu :razz: Quote
Matusz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witanko poranne i arktyczneeee....:diabloti::diabloti: brr... Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nieźle przymroziło u nas tylko-10 ciekawe czy jak by było -19 Bono też nie zamierzał by wracać do domu :razz: [FONT=Arial]pewno by przymarzł :razz::razz: [/FONT] [quote name='Medorowa']Cze mroźnie mówiem;):grins: [FONT=Arial]cze Madziu :grins: a co ty tak wcześnie :hmmmm:[/FONT] [quote name='Matusz']Witanko poranne i arktyczneeee....:diabloti::diabloti: brr... [FONT=Arial]witanko z bieguna południowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
bonita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie patrzyłam na termometr, ale mój nos mówi mi że jest zimno, a nawet baaaaaardzo zimno:razz: jak ja tego nie lubię:shake:. Nie mógł to nas ten nowy rok piękniejszą pogodą obdarzyć:evil_lol: Witanko sis:loveu: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='bonita']Nie patrzyłam na termometr, ale mój nos mówi mi że jest zimno, a nawet baaaaaardzo zimno:razz: jak ja tego nie lubię:shake:. Nie mógł to nas ten nowy rok piękniejszą pogodą obdarzyć:evil_lol: Witanko sis:loveu: [FONT=Arial]:hand: witanko ...:loveu::multi::loveu: ja jeszcze nie wyszłam ....ale zimno pieruńsko :razz::razz:bo w kuchni mam zakręcony kaloryfer ...i zamarzłam robiąc kaff:cool1: Ozzy grzeje doopalona w wyrku więc widać nie ma jeszcze potrzeby na siq;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Georgia]Coś mało nagadane :) :evil_lol: Witam cieplutko Cię Mamuniu :loveu::loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Coś mało nagadane :) :evil_lol: Witam cieplutko Cię Mamuniu :loveu::loveu: :multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]Witanko Córcia :multi::loveu::multi: Dbamy o paluszki i oczka ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Z racji tego że dziś wybywam :grins: dam fotki Ozzulka [/FONT] Quote
Medorowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze Madziu :grins: a co ty tak wcześnie :hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Sama sie dziwię:niewiem:A teraz chce mi się spać:grins::grins: Widziałam całusińskiego:lol!: Quote
BeaC Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hej nie przebrnełam.mimo szczerych chęci od trzech dni..................... doszłam do......... rewelacyjnie szalejacego Sylwestrowego Ozziego:razz::diabloti::diabloti: witam............... zimno u mnie Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć Alu przyszłam do cie powiedzieć co byś sie dzisiaj ciepło ubrała bo zimno jest jak cholera:lol:. całuski z rańca:loveu: Ale ten twój Ozziu to lizak etatowy jakiś jest:loveu::loveu:[/FONT] http://images34.fotosik.pl/95/8fe35b19c41c413c.jpg Quote
clockwork Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: witanko ...:loveu::multi::loveu: ja jeszcze nie wyszłam ....ale zimno pieruńsko :razz::razz:bo w kuchni mam zakręcony kaloryfer ...i zamarzłam robiąc kaff:cool1: Ozzy grzeje doopalona w wyrku więc widać nie ma jeszcze potrzeby na siq;)[/FONT] [FONT=Arial] nie wychodź.... se pośmigam tu troche zanim odtajam :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Medorowa']Sama sie dziwię:niewiem:A teraz chce mi się spać:grins::grins: Widziałam całusińskiego:lol!: [FONT=Arial]:multi:cieszkam żeś dojrzala Ozzulka przez zamarznięte oki :razz:[/FONT] [quote name='BeaC']hej nie przebrnełam.mimo szczerych chęci od trzech dni..................... doszłam do......... rewelacyjnie szalejacego Sylwestrowego Ozziego:razz::diabloti: witam............... zimno u mnie [FONT=Arial]witam ........u mnie jeszcze zimniej :razz::razz:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Alu przyszłam do cie powiedzieć co byś sie dzisiaj ciepło ubrała bo zimno jest jak cholera:lol:. całuski z rańca:loveu: Ale ten twój Ozziu to lizak etatowy jakiś jest:loveu::loveu:[/FONT] http://images34.fotosik.pl/95/8fe35b19c41c413c.jpg [FONT=Arial]bereczek :multi:buziaczki :loveu: wróciłam ....teraz czytam wasze porady ....:razz::razz:co mam jeszcze ubrać :hmmmm: nie będę wymieniać co mam na sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie wychodź.... :cool1:wyszłam ....wrócilam se pośmigam tu troche zanim odtajam :multi:[/FONT] [FONT=Arial]śmigaj do woli :multi::multi::multi:prawie żeś u sia;) [/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]bereczek :multi:buziaczki :loveu: wróciłam ....teraz czytam wasze porady ....:razz::razz:co mam jeszcze ubrać :hmmmm: nie będę wymieniać co mam na sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Century Gothic]Wymieniaj bo jestem ciekawa ile można na siebie wsadzic :evil_lol: [/FONT] Quote
natija Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witam sie poludniowa pora:):):)zimno zimno,ale weekend ma byc cieplejszy;) Quote
Izabela124. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witanko:hand: Nareszcie wszystko nadrobilam, oj duzo tego bylo :shake: Przesylamy caluski:loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :loveu:jesooooo troszke mnie nie bylo i musze nadrabiac heehhehheheheheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko .w bardzo mrozny dzionek i do tego okropnie wieje ale za to piekne sloneczko sciewi i blekitne niebo jest:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzień dobry :loveu: U Was też tak zimno? Quote
jonQuilla Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Georgia]Ozzy całuje w rączkę http://images34.fotosik.pl/95/83aa0ca7f5d677d8.jpg :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witamy ciepło w ten mrozny dzionek..ja i moj kolega Niechciej :loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts