Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Wiecie co najbardziej uwielbiam w tych psach - ich uśmiech:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Wiecie co najbardziej uwielbiam w tych psach - ich uśmiech:loveu::loveu: :puśmiech całą paszczęką:loveu::loveu::loveu:...aż cynaderki widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jestem....B kupil meble do ogrodu....juz NIGDY nie puszcze go samego do sklepu.....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']jestem....B kupil meble do ogrodu....juz NIGDY nie puszcze go samego do sklepu.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała gdzie kawe z gościem pić:p Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała gdzie kawe z gościem pić:p nie chce....nie chce...przy takich meblach ..nie chce..zadam wymiany na inne:diabloti: Quote
clockwork Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 emdziolek napisał(a): A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3: POKA!!!!!! Alutka.. wslizglam siepod szparom pod drzwiami na kompecka... i juz stad nie wyjde- chyba ze uzyja sily:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='clockwork']POKA!!!!!! Alutka.. wslizglam siepod szparom pod drzwiami na kompecka... i juz stad nie wyjde- chyba ze uzyja sily:diabloti::razz:nie daj siem wyciągnąć ...calutki dzioneczek ciem nie było:razz: Quote
PIKA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witaj Alu Necik mi się spsuł :mad: ale się naprawił :multi: Więc spóźnione życzonka za te nieobchodzone WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='PIKA']Witaj Alu Necik mi się spsuł :mad: ale się naprawił :multi: Więc spóźnione życzonka za te nieobchodzone WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi::multi::multi:wow witaj Aga ,...cieszkam że wpadłaś ..dzięki za życzonka:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 ;)namiastka Nocy Świętojańskiej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zieki /Agguś dzieki za eska;)/ Cała przyjemność po mojej stronie:multi: Alunia skąd masz takie pływające świeczuszki? Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agga']Cała przyjemność po mojej stronie:multi: Alunia skąd masz takie pływające świeczuszki? te okrągłe cieniowane kupiłam w Opolu obok twojego bloku , żabciew kwiaciarni a kwiatuszki w sklepiku po 4 zł:p Quote
emdziolek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Alu... no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol: Bullterrier: Amstaff : KTo chce kto chce??:razz::razz::razz: Quote
Pysia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Alu... no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol: Bullterrier: Amstaff : KTo chce kto chce??:razz::razz::razz: Fajne ale do kitu bo nie ma niufa :shake: ;) Witaj Alu :) W ko ncu trafiłam mimo braku Mozilli.....Nie powiem żeby było to łatwe :shake: EDIT: No to se pochodziłam po dogo ....Wywala mnie ...Cholera...Tylko mogę wrócić na strony na których już byłam ! Jutro przegrywam Mozille od Karola ! Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Pysia']Fajne ale do kitu bo nie ma niufa :shake: ;) Witaj Alu :) W ko ncu trafiłam mimo braku Mozilli.....Nie powiem żeby było to łatwe :shake: EDIT: No to se pochodziłam po dogo ....Wywala mnie ...Cholera...Tylko mogę wrócić na strony na których już byłam ! Jutro przegrywam Mozille od Karola !:razz:oj koniecznie Mozille...bo nam sie zgubisz na dogo:cool1: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Alu... no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol: Bullterrier: Amstaff : KTo chce kto chce??:razz::razz::razz::pale pocieszki Quote
clockwork Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 clockwork napisał(a):donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: ooo Klocusiowa.....oka mnie zawodza cy cus?:diabloti: Quote
clockwork Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Alu... no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol: Bullterrier: Amstaff : KTo chce kto chce??:razz::razz::razz: za ile i dlaczego tak drogo??? na jaki cel?? Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='clockwork']donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przyjade do Cie to cie upodle polskim:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']a ja mam tyskie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:matka tysz:p Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']a ja nie mam tyskiego....:cool3:mus wirtualnie wypić ..... Quote
aga1215 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:mus wirtualnie wypić ..... jak mus to mus :drink1: Quote
Recommended Posts