Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Wiecie co najbardziej uwielbiam w tych psach - ich uśmiech:loveu::loveu:
:puśmiech całą paszczęką:loveu::loveu::loveu:...aż cynaderki widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']jestem....B kupil meble do ogrodu....juz NIGDY nie puszcze go samego do sklepu.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała gdzie kawe z gościem pić:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziesz miała gdzie kawe z gościem pić:p

nie chce....nie chce...przy takich meblach ..nie chce..zadam wymiany na inne:diabloti:

Posted

emdziolek napisał(a):

A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3:

POKA!!!!!!

Alutka.. wslizglam siepod szparom pod drzwiami na kompecka... i juz stad nie wyjde- chyba ze uzyja sily:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']POKA!!!!!!

Alutka.. wslizglam siepod szparom pod drzwiami na kompecka... i juz stad nie wyjde- chyba ze uzyja sily:diabloti::razz:nie daj siem wyciągnąć ...calutki dzioneczek ciem nie było:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Alu

Necik mi się spsuł :mad: ale się naprawił :multi:

Więc spóźnione życzonka za te nieobchodzone
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

:multi::multi::multi::multi::multi:wow witaj Aga ,...cieszkam że wpadłaś ..dzięki za życzonka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']zieki /Agguś dzieki za eska;)/

Cała przyjemność po mojej stronie:multi:
Alunia skąd masz takie pływające świeczuszki?

Posted

[quote name='Agga']Cała przyjemność po mojej stronie:multi:
Alunia skąd masz takie pływające świeczuszki?
te okrągłe cieniowane kupiłam w Opolu obok twojego bloku , żabciew kwiaciarni a kwiatuszki w sklepiku po 4 zł:p

Posted

[quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu:

Alu...

no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol:

Bullterrier:

Amstaff :

KTo chce kto chce??:razz::razz::razz:
Fajne ale do kitu bo nie ma niufa :shake: ;)

Witaj Alu :) W ko ncu trafiłam mimo braku Mozilli.....Nie powiem żeby było to łatwe :shake:
EDIT:
No to se pochodziłam po dogo ....Wywala mnie ...Cholera...Tylko mogę wrócić na strony na których już byłam ! Jutro przegrywam Mozille od Karola !

Posted

[quote name='Pysia']Fajne ale do kitu bo nie ma niufa :shake: ;)

Witaj Alu :) W ko ncu trafiłam mimo braku Mozilli.....Nie powiem żeby było to łatwe :shake:
EDIT:
No to se pochodziłam po dogo ....Wywala mnie ...Cholera...Tylko mogę wrócić na strony na których już byłam ! Jutro przegrywam Mozille od Karola !:razz:oj koniecznie Mozille...bo nam sie zgubisz na dogo:cool1:

Posted

Alu...

Bullterrier:

Amstaff :

KTo chce kto chce??:razz::razz::razz::pale pocieszki

Posted

clockwork napisał(a):
donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1:

ooo Klocusiowa.....oka mnie zawodza cy cus?:diabloti:

Posted

Alu...

Bullterrier:

Amstaff :

KTo chce kto chce??:razz::razz::razz:

za ile i dlaczego tak drogo???

na jaki cel??

Posted

[quote name='clockwork']donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...przyjade do Cie to cie upodle polskim:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: