Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']Bry dzionek Alu i Ozzulku:multi::multi::multi:

o czym wy piszecie? mamy nowy regulamin na dogo????? hmmmm, ide poczytać:cool3::razz:tak tak ...mamy NOWY 10 PKT REGULAMINU:p

WITANKO DLA WSZYSTKICH :multi::multi::multi::multi::multi:
dziś ostatnio dzionek do pracki:p

Posted

Dobry sis :)

A że tak zapytam, o co chodzi z tymi sprzątaniem, jeśli ten regulamin obowiązuje od wczoraj , to stare nasze posty też należy edytować żeby były zgodne z nowym?
Bo nie wiem
Nie chce mi się za bardzo gonić po wszystkoch galeriach gdzie byłam i edytować moich pościków:shake:

Posted

Aluśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
wstałaś już???
pewnie tak:eviltong:

witaj...........................
jeszcze tylko
środa
czawret
piatek
i
WOLNE!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='bonita']Dobry sis :)

A że tak zapytam, o co chodzi z tymi sprzątaniem, jeśli ten regulamin obowiązuje od wczoraj , to stare nasze posty też należy edytować żeby były zgodne z nowym?
Bo nie wiem
Nie chce mi się za bardzo gonić po wszystkoch galeriach gdzie byłam i edytować moich pościków:shake::razz:no właśnie nie wiem ale wydaje mi się że jak Regulamin powstał wczoraj / anex/ to powinno to obowiązywać od dzisiaj a nie wstecz:cool1:
Dobereczek:multi:

[quote name='BeaC']Aluśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
wstałaś już???
pewnie tak:eviltong:

witaj...........................
jeszcze tylko
środa
czawret
piatek
i
WOLNE!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
:multi::multi::multi:wstałaś ....u nas pada ....ja od jutra zurlopowana:multi:...numera zapisałam ...będziem się kontaktować;)

[quote name='dealer']dzin dybry:pdobereczek:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Patka']u nas leje Rudolfina sie nudzi, ale na spacer nie wyjdzie w deszcz :evil_lol::razz:mój Ozzulek ...hrabiowskie nasionko:diabloti:...śpi
cześć Patuś:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...siem dziewczyno nie stresuj ...bo nie ma czym;)

siem nie stresuje.....:diabloti:

[quote name='Maga100']Alicjo, veni, vidi, padłam :cool1:

POWSTAŃ!!!:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:mój Ozzulek ...hrabiowskie nasionko:diabloti:...śpi
:multi::multi::multi:

ten to moze....spiochu...dzien dobry sie z Pania:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']siem nie stresuje.....:diabloti:
...;)..to oki:eviltong:

POWSTAŃ!!!:cool1:

ten to moze....spiochu...dzien dobry sie z Pania:diabloti: ;)dobereczek

Posted

[quote name='evaxon']doberek :multi:
ale dogo mi muli:mdleje:witanko ...muli muli ...ażem zła

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu, ale śliczny Ozzulek! :loveu:

Ewuś... nie tylko Tobie :shake:doberek wieczorek

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o widzisz ALu...o dokladnie z takim pieskiem sasiadowalismy w Krakowie...mieli ring obok nas.....:diabloti:
normalnie jak Ozzulec.....ale Ciebie tam nie widzialam......:shake:Aguś na 100% to nie był Ozzy ...

[quote name='madzia i medor']Uwielbiam ten jego uśmiech:mdleje::mdleje:widać to rodzinne bo ja też...

[quote name='aga1215']Witaj uzdolniona Alu!
Ale mi muli DG........... :-(

[quote name='BeaC']czy ja Cie dzisiaj witałam???
jak nie to witaj a jak tak to zegnaj bo zaraz wychodzę:eviltong::eviltong::eviltong:
witałaś się ...to żegnaj

[quote name='Hugo-Kochaś']wyciągam was z 5 strony to niemożliwe!!!:crazyeye:

http://img240.imageshack.us/img240/3492/img4044gs1.jpgwidać na 5 cieplej...:evil_lol:

[quote name='paula_z']Witanko w ten pochmurny wieczór :pwitanko:loveu:

Byliśmy z Cezarym i Ozzym na psacerku ........i jak wróciliśmy to wszystko miałam mokrusieńkie ...nawet majteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Było słońce ogromna chmura podwójna tęcza i ulewa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Byliśmy z Cezarym i Ozzym na psacerku ........i jak wróciliśmy to wszystko miałam mokrusieńkie ...nawet majteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To tak, jak ja wczoraj po spacerku;);):evil_lol:
Dziś w drodze nad jeziorko zaczęło padać - kropić, jak zawróciliśmy przestało, a jak zaczęłam rozmyślać, czy wyruszyć ponownie:cool3: zaczęło lać:roll::roll::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']To tak, jak ja wczoraj po spacerku;);):evil_lol:
Dziś w drodze nad jeziorko zaczęło padać - kropić, jak zawróciliśmy przestało, a jak zaczęłam rozmyślać, czy wyruszyć ponownie:cool3: zaczęło lać:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no było wesoło:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)skoro regulamin obowiązuje od dziś to chyba sprzatanko od jutra być powinno:p...mamcia się dostosuje;)

patrzajta... nie bylo mnie 10 dni i juz nie w temacie... jutro bede czytac NOWY regulamin

P.S.
nie przeczytalam nawet starego- skad mam wiedziec co dołozyli??:hmmmm:

DOBRY Alus!!!!!!

Posted

[quote name='clockwork']patrzajta... nie bylo mnie 10 dni i juz nie w temacie... jutro bede czytac NOWY regulamin

P.S.
nie przeczytalam nawet starego- skad mam wiedziec co dołozyli??:hmmmm:

DOBRY Alus!!!!!!:multi:Dobry Magduś:p
Zmienili tylko pkt 10 ;)