Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Bajkowe te fotki:loveu::loveu::loveu:cieszkam że sie podobują;) Dogobranoc ...:loveu: Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bry dzionek Alu i Ozzulku:multi::multi::multi: o czym wy piszecie? mamy nowy regulamin na dogo????? hmmmm, ide poczytać:cool3: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Imbir1']Bry dzionek Alu i Ozzulku:multi::multi::multi: o czym wy piszecie? mamy nowy regulamin na dogo????? hmmmm, ide poczytać:cool3::razz:tak tak ...mamy NOWY 10 PKT REGULAMINU:p WITANKO DLA WSZYSTKICH :multi::multi::multi::multi::multi: dziś ostatnio dzionek do pracki:p Quote
bonita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dobry sis :) A że tak zapytam, o co chodzi z tymi sprzątaniem, jeśli ten regulamin obowiązuje od wczoraj , to stare nasze posty też należy edytować żeby były zgodne z nowym? Bo nie wiem Nie chce mi się za bardzo gonić po wszystkoch galeriach gdzie byłam i edytować moich pościków:shake: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Aluśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś wstałaś już??? pewnie tak:eviltong: witaj........................... jeszcze tylko środa czawret piatek i WOLNE!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='bonita']Dobry sis :) A że tak zapytam, o co chodzi z tymi sprzątaniem, jeśli ten regulamin obowiązuje od wczoraj , to stare nasze posty też należy edytować żeby były zgodne z nowym? Bo nie wiem Nie chce mi się za bardzo gonić po wszystkoch galeriach gdzie byłam i edytować moich pościków:shake::razz:no właśnie nie wiem ale wydaje mi się że jak Regulamin powstał wczoraj / anex/ to powinno to obowiązywać od dzisiaj a nie wstecz:cool1: Dobereczek:multi: [quote name='BeaC']Aluśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś wstałaś już??? pewnie tak:eviltong: witaj........................... jeszcze tylko środa czawret piatek i WOLNE!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:wstałaś ....u nas pada ....ja od jutra zurlopowana:multi:...numera zapisałam ...będziem się kontaktować;) [quote name='dealer']dzin dybry:pdobereczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 u nas leje Rudolfina sie nudzi, ale na spacer nie wyjdzie w deszcz :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Patka']u nas leje Rudolfina sie nudzi, ale na spacer nie wyjdzie w deszcz :evil_lol::razz:mój Ozzulek ...hrabiowskie nasionko:diabloti:...śpi cześć Patuś:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...siem dziewczyno nie stresuj ...bo nie ma czym;) siem nie stresuje.....:diabloti: [quote name='Maga100']Alicjo, veni, vidi, padłam :cool1: POWSTAŃ!!!:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mój Ozzulek ...hrabiowskie nasionko:diabloti:...śpi :multi::multi::multi: ten to moze....spiochu...dzien dobry sie z Pania:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] dziś ostatnio dzionek do pracki:p I laba:p:p:pWitaj:loveu: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']siem nie stresuje.....:diabloti: ...;)..to oki:eviltong: POWSTAŃ!!!:cool1: ten to moze....spiochu...dzien dobry sie z Pania:diabloti: ;)dobereczek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dzień dobry Alu, ale śliczny Ozzulek! :loveu: Ewuś... nie tylko Tobie :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)dobereczek o widzisz ALu...o dokladnie z takim pieskiem sasiadowalismy w Krakowie...mieli ring obok nas.....:diabloti: normalnie jak Ozzulec.....ale Ciebie tam nie widzialam......:shake: Quote
aga1215 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:bo ja taka zdolna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj uzdolniona Alu! Ale mi muli DG........... :-( Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 czy ja Cie dzisiaj witałam??? jak nie to witaj a jak tak to zegnaj bo zaraz wychodzę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BoJa2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 wyciągam was z 5 strony to niemożliwe!!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='evaxon']doberek :multi: ale dogo mi muli:mdleje:witanko ...muli muli ...ażem zła [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu, ale śliczny Ozzulek! :loveu: Ewuś... nie tylko Tobie :shake:doberek wieczorek [quote name='Agunia-Pańciunia)']o widzisz ALu...o dokladnie z takim pieskiem sasiadowalismy w Krakowie...mieli ring obok nas.....:diabloti: normalnie jak Ozzulec.....ale Ciebie tam nie widzialam......:shake:Aguś na 100% to nie był Ozzy ... [quote name='madzia i medor']Uwielbiam ten jego uśmiech:mdleje::mdleje:widać to rodzinne bo ja też... [quote name='aga1215']Witaj uzdolniona Alu! Ale mi muli DG........... :-( [quote name='BeaC']czy ja Cie dzisiaj witałam??? jak nie to witaj a jak tak to zegnaj bo zaraz wychodzę:eviltong::eviltong::eviltong:witałaś się ...to żegnaj [quote name='Hugo-Kochaś']wyciągam was z 5 strony to niemożliwe!!!:crazyeye: http://img240.imageshack.us/img240/3492/img4044gs1.jpgwidać na 5 cieplej...:evil_lol: [quote name='paula_z']Witanko w ten pochmurny wieczór :pwitanko:loveu: Byliśmy z Cezarym i Ozzym na psacerku ........i jak wróciliśmy to wszystko miałam mokrusieńkie ...nawet majteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Było słońce ogromna chmura podwójna tęcza i ulewa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Byliśmy z Cezarym i Ozzym na psacerku ........i jak wróciliśmy to wszystko miałam mokrusieńkie ...nawet majteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To tak, jak ja wczoraj po spacerku;);):evil_lol: Dziś w drodze nad jeziorko zaczęło padać - kropić, jak zawróciliśmy przestało, a jak zaczęłam rozmyślać, czy wyruszyć ponownie:cool3: zaczęło lać:roll::roll::roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor']To tak, jak ja wczoraj po spacerku;);):evil_lol: Dziś w drodze nad jeziorko zaczęło padać - kropić, jak zawróciliśmy przestało, a jak zaczęłam rozmyślać, czy wyruszyć ponownie:cool3: zaczęło lać:roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no było wesoło:eviltong: Quote
clockwork Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)skoro regulamin obowiązuje od dziś to chyba sprzatanko od jutra być powinno:p...mamcia się dostosuje;) patrzajta... nie bylo mnie 10 dni i juz nie w temacie... jutro bede czytac NOWY regulamin P.S. nie przeczytalam nawet starego- skad mam wiedziec co dołozyli??:hmmmm: DOBRY Alus!!!!!! Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='clockwork']patrzajta... nie bylo mnie 10 dni i juz nie w temacie... jutro bede czytac NOWY regulamin P.S. nie przeczytalam nawet starego- skad mam wiedziec co dołozyli??:hmmmm: DOBRY Alus!!!!!!:multi:Dobry Magduś:p Zmienili tylko pkt 10 ;) Quote
Recommended Posts