Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zrobie ci takie ...chcesz:eviltong:[/FONT] Ale są dwie opcje: -,,takie", czyli mojej cud - stópki:diabloti: :diabloti: _ czy ,,takie", jak ktoś mi przed nocha pcha szwarzkopy:mdleje::evil_lol: Quote
Paula Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Wyciągnę z czeluści tego, zapomnianego przez boga i ludzi, blogaska :evil_lol: Dzień doberek :grins: Quote
Imbirka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dzieńdoberek Ozzulki:multi: kurcze, ta nasza dogomania zrobiła się jak salon spa, schudłam od wczoraj o sporą ilość postów, kurde, ale laska się zrobiłam:cool3::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: :multi: ja tez jestem chuda :| i zabrali ognika;( a nawet 4 ogniki ;( Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Alu...Nie ma u Ciebie moich postów :crazyeye: Szukam i szukam :crazyeye: Znikły też u innych :crazyeye: Czyżbym az takie durnoty pisała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DoBereK Alu:cool3::cool3::cool3: Jak Tak Ozzulki??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 cze Al... to ja... Madzia z Milton Keynes:diabloti: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 matko... ja mialam 4000 postow na blogasach??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ze mnie gadula:shake: Quote
aga1215 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Alu po Kuracji Odchudzającej! Wreszcie ktoś wynalazł skuteczną w 100% kurację :evil_lol: a kciukasy oczywiście trzymam :kciuki: :buzi: (zaraz zobaczę, czy mnie tysz poddano kuracji ;) rety - AAAAAle schudłam :shock: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Agga']ALicja ja przepraszam ale mam takiego smiecha z tych postów. Pociesz się kochaniutka mnie tez ubyło sporo. Patrz waszuni chyba nic nie ubyło:diabloti: HA!!! i to Ci się nie udało bo ubyło mi ponad 40 tys :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witanko i pozdrawianko;-) .WY to jestescie odchudzone;-) a ze mnie anorektyczke zrobili ;-) ehheehehehe ....chyba siem pochlastam ;-) Mizianko dla Ozzulinskiego ;-) .....niech trzyma forme;-) hehehe Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):wita nastepna odchudzona:diabloti: lapy lapy cztary lapy.. a na lapach....itd:evil_lol: jako wspolwlasciciel blogasa witam was wszystkich-poki ali nie ma Alu.. wracaj bo niecierpliwie sie .. czekam na wiadomosc co tam dzis wyniklo z rozmowy... byl sparing??:olympic: qrde.. ale burza!!!:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ala widzisz zbuntowalysmy sie w administracji to nam kolejne posty odcieli :cool3: Przeciez ja tyle postow w tydzien zapisac potrafilam :roll: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']lapy lapy cztary lapy.. a na lapach....itd:evil_lol: jako wspolwlasciciel blogasa witam was wszystkich-poki ali nie ma Alu.. wracaj bo niecierpliwie sie .. czekam na wiadomosc co tam dzis wyniklo z rozmowy... byl sparing??:olympic: qrde.. ale burza!!!:crazyeye:[FONT=Arial]sparingu nie było...... ostateczną informację dostanę w przyszłym tygodniu:cool1:wcale mi to nie pasi ...no chybaze będzie to pozytywna wiadomość:razz: Witajta szczuplutkie dziewczyny...lato idzie trzeba dbać o linię:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ala widzisz zbuntowalysmy sie w administracji to nam kolejne posty odcieli :cool3: Przeciez ja tyle postow w tydzien zapisac potrafilam :roll:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT] Quote
haska_12 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ooo witaj Alu :roll: Widze, ze i tobie nie mało postów pozjadało :shake: Quote
agnes1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT] Witaj chudzinko Alu:multi: A mnie nie ma:crazyeye: zawsze chciałam trochę z siebie stracić, ale żeby od razu zniknąć:shake::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT] Zabierali się do wielkich zmian to teraz mają grymaszenie i tupanie nogami :roll: Wyłączyliby licznik i byłby spokój ;) Ale przynajmniej EDITa dali ^^ Czy u Was też tak gorąco? Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='agnes1']Witaj chudzinko Alu:multi: A mnie nie ma:crazyeye: zawsze chciałam trochę z siebie stracić, ale żeby od razu zniknąć:shake::evil_lol::multi::multi::multi:[FONT=Arial]witaj ...prawie nieobecna;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zabierali się do wielkich zmian to teraz mają grymaszenie i tupanie nogami :roll: Wyłączyliby licznik i byłby spokój ;) Ale przynajmniej EDITa dali ^^ Czy u Was też tak gorąco?[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja EDITA nie zauważyłam :oops:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):]Czy u Was też tak gorąco? :angryy::angryy: tak u mnie jakies 25 stopni..... na minusie:placz: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']:angryy::angryy: tak u mnie jakies 25 stopni..... na minusie:placz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na minusie:razz:....no tak a ty ..golfika nie wziełaś:cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts