Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:zrobie ci takie ...chcesz:eviltong:[/FONT]

Ale są dwie opcje:
-,,takie", czyli mojej cud - stópki:diabloti: :diabloti:
_ czy ,,takie", jak ktoś mi przed nocha pcha szwarzkopy:mdleje::evil_lol:

Posted

dzieńdoberek Ozzulki:multi: kurcze, ta nasza dogomania zrobiła się jak salon spa, schudłam od wczoraj o sporą ilość postów, kurde, ale laska się zrobiłam:cool3::diabloti:

Posted

Alu...Nie ma u Ciebie moich postów :crazyeye: Szukam i szukam :crazyeye: Znikły też u innych :crazyeye: Czyżbym az takie durnoty pisała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Alu po Kuracji Odchudzającej!
Wreszcie ktoś wynalazł skuteczną w 100% kurację :evil_lol:

a kciukasy oczywiście trzymam :kciuki: :buzi:

(zaraz zobaczę, czy mnie tysz poddano kuracji ;)
rety - AAAAAle schudłam :shock:

Posted

[quote name='Agga']ALicja ja przepraszam ale mam takiego smiecha z tych postów. Pociesz się kochaniutka mnie tez ubyło sporo. Patrz waszuni chyba nic nie ubyło:diabloti:

HA!!! i to Ci się nie udało bo ubyło mi ponad 40 tys :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witanko i pozdrawianko;-) .WY to jestescie odchudzone;-) a ze mnie anorektyczke zrobili ;-) ehheehehehe ....chyba siem pochlastam ;-)
Mizianko dla Ozzulinskiego ;-) .....niech trzyma forme;-) hehehe

Posted

dealer napisał(a):
wita nastepna odchudzona:diabloti:

lapy lapy cztary lapy.. a na lapach....itd:evil_lol:
jako wspolwlasciciel blogasa witam was wszystkich-poki ali nie ma

Alu.. wracaj bo niecierpliwie sie .. czekam na wiadomosc co tam dzis wyniklo z rozmowy... byl sparing??:olympic:

qrde.. ale burza!!!:crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']lapy lapy cztary lapy.. a na lapach....itd:evil_lol:
jako wspolwlasciciel blogasa witam was wszystkich-poki ali nie ma

Alu.. wracaj bo niecierpliwie sie .. czekam na wiadomosc co tam dzis wyniklo z rozmowy... byl sparing??:olympic:

qrde.. ale burza!!!:crazyeye:[FONT=Arial]sparingu nie było......
ostateczną informację dostanę w przyszłym tygodniu:cool1:wcale mi to nie pasi ...no chybaze będzie to pozytywna wiadomość:razz:

Witajta szczuplutkie dziewczyny...lato idzie trzeba dbać o linię:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ala widzisz zbuntowalysmy sie w administracji to nam kolejne posty odcieli :cool3: Przeciez ja tyle postow w tydzien zapisac potrafilam :roll:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT]
Witaj chudzinko Alu:multi: A mnie nie ma:crazyeye: zawsze chciałam trochę z siebie stracić, ale żeby od razu zniknąć:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dla mnie to jak komu pasi może se wziąć wszystkie;)[/FONT]

Zabierali się do wielkich zmian to teraz mają grymaszenie i tupanie nogami :roll: Wyłączyliby licznik i byłby spokój ;)

Ale przynajmniej EDITa dali ^^ Czy u Was też tak gorąco?

Posted

[quote name='agnes1']Witaj chudzinko Alu:multi: A mnie nie ma:crazyeye: zawsze chciałam trochę z siebie stracić, ale żeby od razu zniknąć:shake::evil_lol::multi::multi::multi:[FONT=Arial]witaj ...prawie nieobecna;)[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zabierali się do wielkich zmian to teraz mają grymaszenie i tupanie nogami :roll: Wyłączyliby licznik i byłby spokój ;)

Ale przynajmniej EDITa dali ^^ Czy u Was też tak gorąco?[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja EDITA nie zauważyłam :oops:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:angryy::angryy: tak u mnie jakies 25 stopni.....

na minusie:placz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na minusie:razz:....no tak a ty ..golfika nie wziełaś:cool1:[/FONT]