Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol:wspomnienia [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]Prawie skończyłam tą moją szaloną pisaninę ...mam nadzieje ,że pani Dyrektor pochyli czoła i da mi tego urlopa dla zdrowia ...bo dziś tu już padałam ...bo jak tu pogodzić ...pisanie dokumentów :diabloti:, rozmowę na Skypie:evil_lol:, GG:eviltong:....i Dogomanię :eviltong:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hmmmm no w kwasie cieżko zaistnieć:eviltong:..........o co z minutami biega to nie wiem ...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]mialobyc z minusem......bardzo smieszne:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]to moze podajmy to do prasy:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a koniecznie...a ja zaprosze jeszcze paru dziennkikarzy na konferencje prasowa:eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]Aha i dlaczego używasz mła kolorku...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] jak to Twojego???:crazyeye: a prawa autorskie wykupiła????:diabloti: pisalam do Agi...i chcialam sie wyroznic...a ze pisalam w twoim blozku...no coz ....takie zycie......:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 o jakie ładne zdjęcia :eviltong: prawie jak moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie mi na wspomnienia zebrało :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak to Twojego???:crazyeye: [FONT=Arial]...:mad:tak mojego:eviltong:[/FONT] a prawa autorskie wykupiła????:diabloti: [FONT=Arial]...było ogłoszenie w prasie:diabloti::eviltong:[/FONT] pisalam do Agi...i chcialam sie wyroznic...a ze pisalam w twoim blozku...no coz ....takie zycie......:evil_lol: [FONT=Arial]:mad:ty mnię się tu nie rozpanoszuj u mła na blożku bo ja mam.......ASTMANA:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst']o jakie ładne zdjęcia :eviltong: prawie jak moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie mi na wspomnienia zebrało :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:siem mnie TEŻ:p[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:ty mnię się tu nie rozpanoszuj u mła na blożku bo ja mam.......ASTMANA:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] oooo no to mi powiedziała.....no to sie boje.......chyba......:eviltong: co Ty masz???:cool1: latrelka w domu???:razz: bo ja nie wiem czy Ty wiesz, ja mam suke obronna:diabloti: .....no coz......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Alu kochana a fotki Dominiki sa przepiekne i ten latrelek sie przeslicznie tam prezentuje:diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu kochana a fotki Dominiki sa przepiekne i ten latrelek sie przeslicznie tam prezentuje:diabloti: :eviltong:[FONT=Arial]bo on trymowany jest;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]bo on trymowany jest;)[/FONT] to juz wszystko jasne....:diabloti: a ja ciemna masa towarowa nie wiedzialam czemu on taki....maleńki..:cool1: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 hahaha a komu tam ręce opadły??? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka'] hahaha a komu tam ręce opadły??? :evil_lol: Zombie jakieś :cool3: Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 wejszlam i ujrzalam foty......cudna mordulcowa paszcza:loveu: Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 widziałam foty by debestka :diabloti: dzien dobry mamuśka :buzi: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka'] hahaha a komu tam ręce opadły??? :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:Ozzy zaatakował ...i ofiara zawisła na płocie:eviltong:[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zombie jakieś :cool3:;) [quote name='dealer']wejszlam i ujrzalam foty......cudna mordulcowa paszcza:loveu:[FONT=Arial]paszczaczek:loveu::loveu::loveu:mordulec:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Vectra']widziałam foty by debestka :diabloti: dzien dobry mamuśka :buzi:[FONT=Arial]doberek ...foty debest są debest;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 juhuuuu jestem, bylismy na dluuuuuuuugim spacerku....pies padl i ja tez chiba..:diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']juhuuuu jestem, bylismy na dluuuuuuuugim spacerku....pies padl i ja tez chiba..:diabloti:[FONT=Arial];)nie padaj .....to tylko mi Klockowa robiła musztre u Pysi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...alem się uniosła;) Ostań z nami:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)nie padaj .....to tylko mi Klockowa robiła musztre u Pysi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...alem się uniosła;)[/FONT] [FONT=Arial]Ostań z nami:loveu::loveu::loveu:[/FONT] ostane....twardym trza byc a nie mietkim....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']ostane....twardym trza byc a nie mietkim....:diabloti:[FONT=Arial]:multi::calus::sweetCyb:cieszkam jak 105;):loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
AlKil Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Alu, te zdjęcia Debe mnie dobijają.:placz: jak ona to robi:placz: Ozzulec jest na nich jak żywy, jeszcze wyskoczy mi na bar...:placz: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='AlKil']Alu, te zdjęcia Debe mnie dobijają.:placz: jak ona to robi:placz: Ozzulec jest na nich jak żywy, jeszcze wyskoczy mi na bar...:placz: [FONT=Arial]bo Debe ma talenta:loveu::loveu::loveu: i zajebisty aparat;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol:wspomnienia [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][/FONT] Ja cem na ślunsk:placz::placz::loveu: Foty psa mordulca zapierają dech w piersiach:cool3: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja cem na ślunsk:placz::placz::loveu: Foty psa mordulca zapierają dech w piersiach:cool3:[FONT=Arial];)to oć ...pójdziemy na tyskie;)....ja cię przytulkam ....i mordulca se pomiziasz:loveu:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Alicjo, byłam, ale ponieważ przeważnie milczę, więc nie mam śmiałości się odezwać :diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, byłam, ale ponieważ przeważnie milczę, więc nie mam śmiałości się odezwać :diabloti: [FONT=Arial]:loveu:oj witaj .....przeważnie milcząca i nieśmiała.......tysz ....Magdaleno;)[/FONT] Quote
Recommended Posts