aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Żeby nie było ze zaniedbuję mojego Astmana;) aha ..........................................a SMSy powysyłam za chwilę ...oki;) nie doszedł :shake: :placz: Alusiu - a co zrobiłaś na kolację? Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a tu z serii zawsze po 23:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Różowa landrynka;) Hahahaha :grin: A Maksiu nie spi na pleckach i nie chce nabialu wywalic, zebym mogla ufocic i Wam pokazac zwarte jajka :placz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wpadłam na chwilkę bo TZ z Kubą zabrali Ozzulka na spacer a ja .....................................robię kolację:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale fajne fotaski mordercy ;):loveu: Alez on jest nieustannie rozbrajający :loveu: Wygląda dokładnie tak nieporadnie jak nieporadny dzieciak z niego jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Alu, no znowu się zaniedbujesz, a gdzie sms-y przed wstawieniem fotek, co?:cool3: jaki zakręcony jęzor :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Imbir1']Alu, no znowu się zaniedbujesz, a gdzie sms-y przed wstawieniem fotek, co?:cool3: jaki zakręcony jęzor :loveu::loveu::loveu::evil_lol::mad::mad::mad:bateria mi się wyladowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Agga']Ozzy nie wstyd ci tak swiecic klejnotami?:razz: :shake::shake::shake:Ozzy sie lansuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:bateria mi się wyladowała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, to dawaj na skypa:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Imbir1 napisał(a):Ala, to dawaj na skypa:diabloti::evil_lol::evil_lol: Cholera a ja mam skypa ale mikrofon mi nie działa :placz: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Alu :) Nie wiem czy Ci już mówiłam ale dodałam Cię do ulubionych ( więc możesz czuć się szczególnie wyróżniona:evil_lol: ) :loveu: Moja ulubiona poza Ozulka:loveu: Wpadnij do mnie mam nową fotkę:cool3: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to tak wyglada...robienie kolacj????? TAK WYGLĄDA TO CO BĘDZIE NA KOLACJĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Dziewczyny ale się zagalopowałyście:shake: :angryy: :evil_lol: . 10 godzin mnie nie było a przy nadrabianiu zadyszki dostałam.:eviltong: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 agnes1 napisał(a):TAK WYGLĄDA TO CO BĘDZIE NA KOLACJĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Dziewczyny ale się zagalopowałyście:shake: :angryy: :evil_lol: . 10 godzin mnie nie było a przy nadrabianiu zadyszki dostałam.:eviltong: :evil_lol: To mas zfarta że dajesz rade nadrabiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu czy dodałaś mnie do ulubionych ?:diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pysia napisał(a):Ale fajne fotaski mordercy ;):loveu: Alez on jest nieustannie rozbrajający :loveu: Wygląda dokładnie tak nieporadnie jak nieporadny dzieciak z niego jest :loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll::roll::roll::roll::roll:.... :hmmmm: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mmbbaj napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll::roll::roll::roll::roll:.... :hmmmm: No co się dziwisz? ;) Ozulec był u mnie pilnowany jak oko w głowie :evil_lol: Moje wariatki szaleja obijajac się o dom i biegając wkoło basenu a jego trzeba pilnować bo sobie dziecko krzywde zrobi ;) Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hejka :loveu: ładny piesek :loveu: a jakie ma ładne imie :loveu: a czy one jest agresywny ??? dobranoc wpadnij do mojej galerii - jak będzie mi się chciało to zapodam nowe fotki :loveu: papatki :loveu: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Vectra napisał(a):hejka :loveu: ładny piesek :loveu: a jakie ma ładne imie :loveu: a czy one jest agresywny ??? dobranoc wpadnij do mojej galerii - jak będzie mi się chciało to zapodam nowe fotki :loveu: papatki :loveu: Zagryza na śmierc :diabloti: W myślach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze teraz nie widzę nawet banerków i nie mogę wejść do nikogo :placz: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pysia napisał(a):Zagryza na śmierc :diabloti: W myślach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze teraz nie widzę nawet banerków i nie mogę wejść do nikogo :placz: a jak można inaczej zagryść nie na śmierć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Kare masz za te budynie i małże :eviltong: bozia sie mści :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ha ja bedę miała weekend przez 10 miesięcy jak pójdę od wrzesnia na urlop zdrowotny .......yupi już sie cieszę:oops::multi::multi: wowwwww ale fajowy weekend :loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']hmm.tak se myslę,że jak staniesz koło sexshopu:evil_lol: :evil_lol: to trafisz na te właściwe%:lol: :lol: hahaha:evil_lol: Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Vectra napisał(a):a jak można inaczej zagryść nie na śmierć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Mozna zagryźć zagryzką ;) Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']No co się dziwisz? ;) Ozulec był u mnie pilnowany jak oko w głowie :evil_lol: Moje wariatki szaleja obijajac się o dom i biegając wkoło basenu a jego trzeba pilnować bo sobie dziecko krzywde zrobi ;):mad::mad::mad:to po co wykopałaś basemn bez wody do którego mój synuś chciał skakać po orzeszki dla twoich dziewczyn:angryy: [quote name='malawaszka']wowwwww ale fajowy weekend :loveu:noooooo nie masz pojęcia jak sie cieszę hahaha:evil_lol:nie śmiej sie..........jak jechaliśmy do Klockowej do sklepiku to nic nam sie nierzuciło w oczy tylko szyld Sex Shopu ....:oops:....a podobno inne sklepy miały większe szyldy:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....przyjedź z Pysia do mnie to was popilotuje:eviltong:do Klockowej Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pysia napisał(a):Zagryza na śmierc :diabloti: W myślach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze teraz nie widzę nawet banerków i nie mogę wejść do nikogo :placz: a wysłałaś wcześniej SMS-sy??? Quote
Behemot Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 aga1215 napisał(a):a wysłałaś wcześniej SMS-sy??? Jak nie wysłałaś, to możecie pogadać na skypie! :p No, lecę dalej! Aha, fajne pieski! :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Behemot']Jak nie wysłałaś, to możecie pogadać na skypie! :p No, lecę dalej! Aha, fajne pieski! :loveu::razz:a masz brata......bo ja kocham braci ........ale cudzych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a masz brata......bo ja kocham braci ........ale cudzych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Rydzewski co na to???:crazyeye: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kto mi pozyczy dziecko ??? to sobie wstawie fote w taki jeden temacik :evil_lol: :evil_lol: i będe dżezi .... Quote
Recommended Posts