Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Witam :p

Śliczny jesienny plenerek a Ozzy kolorkiem dopasowany jak trzeba :cool3:
A piłeczka po zajciach z Ozzym wygląda moim zdaniem hmmm.... Bardziej stylowo :lol:
Pozdrawiam ;)

Posted

Witaj Alu :loveu:
Moje Zmoroszelmy dzisiaj postanowiły zburzyc moj dom :mad: Czy ASTki jak na cos wpadną to nie obcierają sobie skory? Bo te moje wiadomo.....mają izolacje ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Alu :loveu:
Moje Zmoroszelmy dzisiaj postanowiły zburzyc moj dom :mad: Czy ASTki jak na cos wpadną to nie obcierają sobie skory? Bo te moje wiadomo.....mają izolacje ;)

nie obcierają sobie :evil_lol: :evil_lol: to grubo skórne zwierza ;)

cześć mamcia :multi: :loveu:

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek!!!, śliczną piłeczkę ma Ozzulek :cool3:doberek, piłka była sliczna taka odblaskowa:evil_lol:

[quote name='evaxon']witak Alu :cool3:
ktos cos mowil o piciu??
no to chlup
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:mam po matke zadzwonić:mad:
a o piciu mówiła Maga:mad:widać ją suszyło:evil_lol:

[quote name='tygra']ale ją obskubał - nieźle hihi
kolorek mu sie nie widział:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Witam Państwa :bigok::multi:witam PIKĘ marnotrawna

[quote name='HankaRupczewska']Witam Państwa ! :p
Pana Rydzewskiego szczególnie :razz:
Bo już dawno nie witałam :evil_lol:synusia nazywasz Pan Rydzewski:cool3:

[quote name='malawaszka']będą małe prosiaczki u Ali :multi: :loveu:chyba na patelni

[quote name='Patka']czy prosiaczki to nie wiem :eviltong: :evil_lol: ale spóbowac zawsze mozna :cool3:nio gulasz pewno dobry będzie

[quote name='basiulka22tychy']aLu Ty sobie nie mysl ze mozesz tak wkleijak kilka fotek na tydzien :( ich tu musi byc znacznie wiecej :cool3:
myślisz .....tu mało kto ogląda foty ....one tu przychodza sie wygadać
[quote name='Pysia']A mi mówiła że wcale nie pije.....:evil_lol:nio mówiła i tak czyni ...jak jest chora:evil_lol:

[quote name='ameliace']Witam Witam :p

Śliczny jesienny plenerek a Ozzy kolorkiem dopasowany jak trzeba :cool3:
A piłeczka po zajciach z Ozzym wygląda moim zdaniem hmmm.... Bardziej stylowo :lol:
Pozdrawiam ;)dziękujemy za odwiedzinki....no piłeczka wygląda jak ....Antyk;)

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Moje Zmoroszelmy dzisiaj postanowiły zburzyc moj dom :mad: Czy ASTki jak na cos wpadną to nie obcierają sobie skory? Bo te moje wiadomo.....mają izolacje ;)czy ja wiem .......fakt że często wyciagam kolce róż kolce jeżyn , brode też już miał odartą jak zarył

[quote name='agabass']a cóż to za biwak jakis dziki meczyk :evil_lol:nio biwako - meczyk

[quote name='Kate I Luka']Hej Aluniu, cześć OZZULKO...:multi:cześć

[quote name='Vectra']nie obcierają sobie :evil_lol: to grubo skórne zwierza ;)

cześć mamcia :loveu:cześć córciu:loveu:

Posted

Czesc Alu :multi: Ja ogladam foty, a nawet sie przygladam :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='evaxon']a dzwon dzwon :evil_lol: wkoncu od niej sie tego nauczylam :evil_lol:
:mad: Tak se to tlumacz :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Alu :multi: Ja ogladam foty, a nawet sie przygladam :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

:mad: Tak se to tlumacz :evil_lol:bosz ale masz te córkę :razz:poprzyglądaj się cioteczko;)

[quote name='malawaszka']Ozzy ślicznościowy :loveu: :loveu: :loveu::pcieszkam ze sie podobuje

Posted

[quote name='Agga']Alicja idzie Mikołaj. Ja wiem, że Ozzy pisał list do Mikołaja o nową piłkę.

Ja też wiem i jeszcze mi w tajemnicy powiedział,że wysłał go do tekiej jednej Aggi z Opola:evil_lol: :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Agga']Alicja idzie Mikołaj. Ja wiem, że Ozzy pisał list do Mikołaja o nową piłkę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisał

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja też wiem i jeszcze mi w tajemnicy powiedział,że wysłał go do tekiej jednej Aggi z Opola:evil_lol: :evil_lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi:skąd wiedziałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:list pojechał i pewno już w skrzynce leży;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi:skąd wiedziałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:list pojechał i pewno już w skrzynce leży;)

A poczta już nie strajkuje!!! i NAPEWNO list dotrze na czas:lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']A poczta już nie strajkuje!!! i NAPEWNO list dotrze na czas:lol: :evil_lol:;)jakby co mamy w Opolu wtyczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: