Franek Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='ania90']moj jadl ta karme tzn artemis i bylo wszystko ok po niej[/QUOTE] Spróbowałem (tzn. nie ja ale Franek) Jestem pod wrażeniem! Wciągnął jakby nie jadł od miesiąca! Rozejrzę się chyba za stalym dostawcą :) Quote
Homer Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jeśli jest ktoś zainteresowany to mogę posłać kilka próbek karm Forza10. W razie czego pisać na priv. [B] Wycięłam reklamę ciach ciach i to ostatnie ostrzeżenie!!![/B] [B]Pozdrawiam Mod!!![/B] [EMAIL="[email protected]"][/EMAIL] Quote
ania90 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Franek']Spróbowałem (tzn. nie ja ale Franek) Jestem pod wrażeniem! Wciągnął jakby nie jadł od miesiąca! Rozejrzę się chyba za stalym dostawcą :)[/QUOTE] tylko szkoda ze jest w takim duzym worku :( Bobiemu by to starczylo na rok tzn jeden worek by starczyl na rok wiec chetnie bym kupila artemisa ale z kims na pol albo worek na 3os albo z kims co by mogl odsypac np 2kg z worka Quote
Nano Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 czy orientuje się ktoś może czy można dostać gdzieś próbki: Nutry Gold, White Wolfa, Brita bądź Acany ? :D Quote
Hawanka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Nano']czy orientuje się ktoś może czy można dostać gdzieś próbki: Nutry Gold, White Wolfa, Brita bądź Acany ? :D[/QUOTE] Acana nie ma próbek Quote
Celebrinfea Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jeśli chodzi o White Wolf to udostępniona jest opcja zakupu próbnej ilości u dystrybutora z Warszawy, u innych pewnie też podobne opcje są. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="#8b0000"] Pragnę serdecznie zaprosić wszystkich na bazarek, którego celem jest wybór imienia tej pięknej suczce: [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/ABCD0014.jpg[/IMG] Z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-([/url] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204503-Piękna-zagubiona-maleńka-czeka-na-swoje-imie-i-swojego-człowieka-DO-30.03.-22-00?p=16532947#post16532947"]LINK DO BAZARKU![/URL] Sunia jest w bardzo kiepskiej sytuacji bo nie mamy dla niej żadnego miejsca :placz: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Czeslaw Zablocki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='kasumi']interesowałyby mnie karmy lamb&rice, to jest dla psa dużego, tak? poszukuje próbek dla psa pokroju dobermana (mojego przepięknego mixa dobermana z seterem irlandzkim)[/QUOTE] Zawsze oferujemy wszystkim chętnym próbki naszej karmy, ale nie wszystkie próbki mamy dostępne w tej chwili. Zainteresowanych prosimy o kontakt na pw wraz z informacją dla jakiego pieska wraz z danymi adresowymi. Quote
Witokret Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Nano']czy orientuje się ktoś może czy można dostać gdzieś próbki: Nutry Gold, White Wolfa, Brita bądź Acany ? :D[/QUOTE] Z wymienionych przez Ciebie karm tylko White Wolf jest karmą całkowicie bezzbożową. Acana ma serię 3 karm bezzbożowych, a Brit ma serię Care, w której tylko Venison jest bez ryżu. Namiary na nasz sklep są w naszym podpisie :) śmiało piszcie. Quote
Hawanka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja tez z karmy White Wolf ,,wreście" jestem zadowolona :) Quote
magda_z Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [B]Wie ktoś może czy wysyłają próbki: - royal canin - eukanuba - hill's - purina - trovet - bosch - specific? Interesują mnie próbki karm weterynaryjnych dla nerkowców.[/B] Quote
Balbina. Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [email][email protected][/email] napisz na ten adres do royala,odpiszą ci czy mają.ostatnio widziałam w sklepie zoologicznym próbki rc weterynaryjnej więc pewnie wyślą;) Quote
Ola164 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Royal nie wysyła próbek za maila. Można zamówić na ich stronie po rejestracji. Quote
magda_z Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [B]Napisałam do RC, eukanuby, hill'sa, puriny i boscha. Do trovetu i specific kontaktu nie znalazłam.[/B] [B]Od Royala dostałam od razu odpowiedź, że próbki można zamówić po rejestracji w ich systemie. A następnego dnia przysłali mi maila: [/B][FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=#4f4f4f]"Szanowna Pani,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=#4f4f4f]Dziękuję za list i zainteresowanie marką Royal Canin.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3][COLOR=#4f4f4f]Próbki diet weterynaryjnych dostępne są wyłącznie w lecznicach. Proszę poprosić lekarza weterynarii przy następnej wizycie o próbki naszych produktów.[/COLOR][/SIZE][/FONT]" Quote
Sandra&ABC Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja poszukuję próbek Brekkies Adult maxi / Junior i Symply adult large breed/puppy turkey . Widziałam ,że są jako nowości w telekarmie ale w ciemno nie chcę kupować kilkunastu kilogramów... Quote
iskra_wroc Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Sandra&ABC']Ja poszukuję próbek Brekkies Adult maxi / Junior i Symply adult large breed/puppy turkey . Widziałam ,że są jako nowości w telekarmie ale w ciemno nie chcę kupować kilkunastu kilogramów...[/QUOTE] Co do Symply to najmniejsze opakowania są 2kg, dostępne w stacjonarnych sklepach Kakadu. Jak kupie kolejny woreczek to mogę Ci ciutkę wysłać, ale to dopiero w grudniu pewnie.. Quote
Sandra&ABC Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No tylko te 2 kg to ani dużo ani mało .... na spróbowanie za dużo , a na kupienie na stałe za mało :D raptem 3 /4dni karmienia :) Dzięki za chęci Iskra , ale jednak muszę w ciemno coś dobrego zamówić :)chyba,że standardowo wrócimy do Josery. A karmił ktoś w ogóle tymi karmami - symply i brekkies? może być na PW jak wrażenia,żeby nei zaśmiecać wątku. Quote
Sandra&ABC Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Iska dzięki za PW , niestety nie wiem dlaczego nie mogę odpisać :) Nad Symply w takim razie zacznę się poważniej zastanawiać :) Quote
yamayka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Sandra&ABC']A karmił ktoś w ogóle tymi karmami - symply i brekkies? [/QUOTE] [SIZE=1]Symply sama jestem ciekawa, Brekkies to moim zdaniem shit - kolorowa karma prawie bez mięsa, biegunkogenna dla moich psów.[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=2]A ja poszukuję próbek Brit Care (konkretnie BC activity lamb and rice all breeds) Myślicie, czy mam gdzieś na nie szansę? Nie widziałam tej karmy od dawna w żadnej lecznicy ani w żadnym sklepie.[/SIZE] Quote
halineczkaoo Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Hey jestem nowym uzytkownikiem tego forum i chcialam sie dowiedziec jaka mam kupic koperte dla royal jakas wieksza czy jak prosze o odp dziekuje czekam na email [email][email protected][/email] Quote
Fender Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witam - jeśli chodzi o darmowe próbki karmy - [url]http://www.pretor-food.pl/[/url] // bardzo miła obsługa w stolicy Quote
Gosiek0210 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jezeli ktoś z Krakowa miałby ochotę wypróbowac karmę Husse to z przyjemnością dostarczę próbki i katalog karm w dogodnym ustalonym wcześniej terminie.pozdrawiam. tel: 789415303 Quote
iskra_wroc Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Próbki karmy RC, różne rodzaje, cel szczytny! Zapraszam na bazarek do schrupania! [url]http://www.dogomania.pl/threads/220998-Śmierdziuchy-karma-RC-smaczki-dla-ROZI-na-spłątę-MEGA-DŁUGU-do-20.01.12[/url] Quote
A&L Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Orientuje się ktoś czy i gdzie można zamówić próbki 1st choice? Quote
Bejkowa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Czy można zamówić próbki karmy White Wolf , Josera ? :lol: Quote
Recommended Posts