wisela1 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 (edited) Skucha!!! :evil_lol: To Lunisiowa rączka :diabloti: Biszkopcik nosi białe stopki i białe mitenki.... Oj, Ciociu, jak mozesz o tym nie wiedzieć ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wygraną miało byś zdjęcie Boneczka w bucikach. Duuuuuuuużo straciłąś ;-) Edited February 5, 2013 by wisela1 Quote
wisela1 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Aaaaaaaa!!! NAJWAZNIEJSZE !!!~. My sie z Luneczką znowu baaaaaaardzo kochamy :-) Quote
jaanka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Wiedźma']Sądząc po kolorze - Biszkopcik. Co wygrałam?[/QUOTE] Oj Wiedźmo Wiedźmo a tak bezinteresownie to nie można zgadywać ? :mad: Ale stópki się pomyliły :evil_lol: A ponieważ wygrana nie będzie odebrana z racji braku wiedzy o białych mitenkach to poprosimy Bonisia w bucikach dla wszystkich :) Quote
Isabel Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Tak, tak, wszyscy prosimy o Bonisia w bucikach :) Quote
panbazyl Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Isabel']Tak, tak, wszyscy prosimy o Bonisia w bucikach :)[/QUOTE] taaaaK!!!! Prosimy! Quote
wisela1 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Chciałąm dzisiaj Bonisiowi zrobić artystyczne zdjątko w bucikach ale chłopak się zbuntował bo na spacerek nie ubierałam a teraz mi się zachciało !!! Tak oto protestował....... [URL=http://img248.imageshack.us/i/butki2.jpg/][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/7606/butki2.jpg[/IMG][/URL] To robiłam kilka dni temu jak wychodziliśmy na solony śnieg... [URL=http://img571.imageshack.us/i/butkiu.jpg/][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/2047/butkiu.jpg[/IMG][/URL] Przy okazji donoszę że Boniś butki już porządnie podniszczył. Muszę myśleć o kolejnych. Na koniec wiadomosć NAJLEPSZA z możliwych !!!!! Odwiedził nas dzisiaj nasz Pan Doktor Łukasz..... Osłuchał Pięknisia i rzekł że nie spodziewał się zastać Bonisława w TAKIEJ formie !!! W związku z tym rozważa zaaplikowanie Boniowi jeszcze jednej hormonalnej kuracji " na starość" ale najpierw będzie to konsultował ze specjalistami.... Ostrzegł mnie zebym nie spodziewała sie fajerwerków, ale spróbować warto.... Pamiętacie jak bardzo źle było z Bonisiem jesienią ? Już był uzgodniony termin zastrzyku...., ba, w zaprzyjaźnionym, bezpiecznym miejscu już czekał dołek...... Quote
panbazyl Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 urocze :) a i właściciel w miarę zadowolony. Quote
jaanka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Nawet na zdjęciach widać że Boniś jest rozpuszczony na maksa . Przeuroczo wygląda w bucikach zwłaszcza że jak widać wcale go nie denerwują , wręcz przeciwnie . Quote
wisela1 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Wczoraj zrobiłam Boniowi skarpeteczki......... Prezentacja jutro bo dziś mam zawalony dzień na maxa. Nawet na komp czasu nie miałam.. Quote
panbazyl Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 o - skarpetki koniecznie nam tu zaprezentuj :) a najlepiej na modelu. Quote
wisela1 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Narazie na modelce bo właściciek śpi... [URL=http://img835.imageshack.us/i/modelkah.jpg/][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/1884/modelkah.jpg[/IMG][/URL] Quote
Wiedźma Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Coś Lunka łypie podejrzanie. Nie podobają się jej skarpeteczki? Przesłodkie są. Quote
wisela1 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Wiedźma']Coś Lunka łypie podejrzanie. Nie podobają się jej skarpeteczki? Przesłodkie są.[/QUOTE] Nawet nie, Ubrała bez oporów. Nie lubi flesza. Quote
wisela1 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 (edited) Cudownie dziś w lesie.... Tyle że mało bezpiecznie bo bardzo dużo śladów różnych kopytek i raciczek... Ślady świeże. Lunisia złapała trop, trudno było ją utrzymać. Ona jak ogar..... Kiedy złapie trop już sie nie zatrzyma. Gdybym ją dzis puściła to pewnie w jakiejś gawrze by skończyła..... Widać że leśni lokatorzy bardzo się panoszą. Rankiem już widzałam bardzo dużo śladów nawet na ulicach... Edited February 9, 2013 by wisela1 Quote
wisela1 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Długo się rodził lecz wreszcie ujrzał światło dzienne ZAPRASZAMY [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239735-ZA-Z%C5%81OT%C3%93WKE-I-ZA-ST%C3%93WK%C4%98-Dla-Bona-co-do-20-go-lutego-23-59-czasu-normalnego[/url] Quote
wisela1 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Znowu kłopot.... Dwa dni temu było cudownie a dziś noc niespokojna. Boniś się przeziębił. Katar, kaszel, uszy..... wszystko !!! I na cóż butki i ubranko ? Napewno najadł się śniegu za dużo w ogródku.... Quote
wisela1 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Myślałam rano że u nas na ulicy będzie się popisywać Holiday on ice......... Ludzie wychodzili i wracali. Utrzymanie pionu było prawie niemożliwe...... Quote
panbazyl Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 skarpety cudowne!!! zaraz spojrzę na bazzaro :) Quote
wisela1 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Wiecie że Luiniś śpi ze mną. W nogach. Wczoraj rozmawiałam przez tel. o ewentualnej adopcji. Ktoś chętny znalazł lunisiowe ogłoszenie. Lunka słuchała.... Trudno uwierzyć, ale wiedziała o czym mowa. Nigdy jeszcze w nocy tak się do mnie nie przytulała... Wyciągnęła się "na nitkę", prawie wbiła w ścianę i całą długością ciała sie do mnie tuliłą... Nic z tej adopcji pewenie nie wyjdzie bo kojec i buda... Lunka krotkowłosa więc nie moze mieszkać na zewnątrz, a kojec to dla niej zadna przeszkoda... Zwieje jak nic... Poza tym ona musi mieszkać w domu. Zgadzam się z tym ze nie będzie spała w łóżku, ale musi spać w domu. A teraz naskarże na pieszczoszka.... Taki był biedny na spacerku, tak już chciał do domku bo herbatniczki się skoczyły, przysiadał. W każdym razie uwierzyłąm ze stawy bolą i naprawdę już nie może iśc. Na okruszkach herbatniczkó dotarliśmy do domu. Wzięłam Biszkopcika i poszlismy w świat.. Wracamy, wchodzę..... Stanęłam, szczęka zawisła mi w powietrzu..... Nie mogłam ogarnąć tego co zobaczyłąm.... [B]Boniś[/B] [COLOR=#ff0000][SIZE=5][U][B]STAŁ[/B][/U][/SIZE][/COLOR] na kanapie i wcinał smaczki które Lunka ukradła z lodówki..... Ten biedny pieseczek któremu muszę pomagać wstawać..... Nie pomyślałabym nawet ze zobaczę taki obrazek... Jeszcze nie mogę ochłomąć.... Quote
Wiedźma Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Te Twoje stwory przeczą wszelkim prawom natury. No ale gdzie się będą wybierać, skoro tu mają raj na ziemi! Quote
wisela1 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Ten nie lada wyczyn uszczknął jednak wigoru Bonisiowi. On wiedział ze źle zrobił i jak mnie zobaczył to chciał szybko zejść. Nie mógł. Schodził pomału tyłem. Nie zdążyłąm podbiec żeby pomóc. Wysiłek nadszarpnął możliwości Bonisiowych stawów. Później chodził z doopką przy samej ziemii..... Teraz odsypia wysiłek. Quote
Recommended Posts