wisela1 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wieie kto najbardziej reaguje na moje łzy?................ Hektorek...Jak tylko zaczynam pochlipiwać NATYCHMIAST na mnie wskakuje ( na kolana, na ręce, na ramię nawet na plecy- zależy w jakiej jestem akurat pozyji ) i pociesza po kotkowemu.... i tak cudnie czule się pzrytula... Rexiulek wtedy ucieka do kąta a Febe sie drze jak stara poszwa..... Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kochane kocisko :calus: nie ma leku niestety nie ma takiego, który pozwoliłby zapomnieć, nawet czas nie pozwoli zapomnieć, tylko może będzie łatwiej wspominać potem już bez łez a potem Elu życzę Ci żebyś do wspomnień się uśmiechała :calus: Quote
wisela1 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 No, prawdziwie świąteczna wiadomość............ REXIUNIO KSIECIUNIO MA DOBRE WYNIKI !!!!!!!!!!!!! Tylko Sylimarol musimy właczyć.... Quote
Isabel Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='wisela1']No, prawdziwie świąteczna wiadomość............ REXIUNIO KSIECIUNIO MA DOBRE WYNIKI !!!!!!!!!!!!! Tylko Sylimarol musimy właczyć....[/QUOTE] To taki prezent na Święta od Rexunia :) Bardzo się cieszę :multi: Quote
evita. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Kochana Ciociu- życzę Ci dużo siły i spokoju. Pozdrawiam Cię serdecznie- Leda :bluepaw: [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9919/wisleda.jpg[/IMG] Quote
Ola164 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Elu, odezwij sie na gg, bo nie mam listy. Natomiast na dgm bywam sporadycznie... Ostatnia zmiana forum to jakis obled, nic nie moge zrobic i wszystko sie tnie jak.... Przesylam jeszcze spoznione Wesolych Swiat :* Quote
supergoga Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [URL=http://img685.imageshack.us/i/zyczeniaswiatecznejpg.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6522/zyczeniaswiatecznejpg.jpg[/IMG][/URL][URL=http://g.imageshack.us/img685/zyczeniaswiatecznejpg.jpg/1/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/zyczeniaswiatecznejpg.jpg/1/w654.png[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='wisela1']No, prawdziwie świąteczna wiadomość............ REXIUNIO KSIECIUNIO MA DOBRE WYNIKI !!!!!!!!!!!!! Tylko Sylimarol musimy właczyć....[/QUOTE] SUPER!!!! :klacz: tak trzymać :) Quote
wisela1 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 No właśnie........... A dziś dla odmiany tak mi się rozjechał na drodze ze musiałam zdjać kurtkę żeby synusia do domu doholować... Akurat w południe musiałam nie wziac temblaczka.... Ja się już dziwię ze to psiatko jeszcze je.............. Anafranil Enarenal 2x Furosemidum Karsivan 2x po 2 Lucetam Sylimarol Kreon 2x po 2..... I wcale nie tak rzadko przeciwbólowe.... Quote
wisela1 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Synuś znowu ledwie chodzi....Jakoś dziwnie, tak jakby każda tulna nózka chciała w inną stronę Ani nawet jeden raz nie podniósł nózi.... czy mnie życie przestanie kiedyś zadręczać.???????????? Quote
AMIGA Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Trzeba być dobrej myśli. To te zmiany pogody może tak na biedaka wpływają :-( Quote
ania14p Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mam znowu zepsuty komputer, dzisiaj dorwałam się do znajomego kompa, ale w domu ciągle nie mam netu, więc tylko pozdrawiam świątecznie i znikam. Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 kurcze no a już miało być lepiej... pozostaje mi trzymać :kciuki: żeby się jeszcze pozbierał Quote
tomcug Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zapraszam na bazarek! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176337-CudeA-ka-dla-tymczasA-w-wiseli-do-3-stycznia[/URL] Quote
wisela1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 W mieszkaniu też ogłuszająca cisza.................. No nie nocą... W Hektorka wstąpił kawałek duszka Koksika.... Quote
tomcug Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A u mnie wszystko się wali i psuje. Normalnie zmówiły się na koniec roku wszystkie sprzęty!!! Lodówka, pralka, żelazko i nawet kibelek. Co jeszcze? Quote
wisela1 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 A mnie się całe życie popsuło...... Quote
wisela1 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Cuuuuuuuuuuudowna nocka... Złozyłam swe zwłoki do wyrka ok. 23,00 40 min. po północy obudził mnie pisk Rexiulka... Trzeba było wstać i wyjść.... Winda nie ruszyła.. Wróciliśmy po ok pół godzinie, Bunia wystrzeliła na schody i chodu na dół...No to jeszcze spacerek z Bunią. 2,30 - Rexiulek piszczy. Nie dało rady wstać. Otzrymałam ból w żebrach (jak pewien Pan mawiał) Tak mnie bolało ze aż łez kilka uroniłam. Rexiulek wiec udeekorował cały przedpokój i pół pokoju.... Na czworakach prawie wycierałam. Okropna cuchnąca begunka. Ledwie przyjęłam pozycje horyzontalną - powtóka z rozrywki. Była 4,00. Śnieg sypie. No to już sie porządnie ubrałąm i odwaliąłm oba spacery zgodnie z trasą i harmonogramem. Po powrocie przysznic i mycie włosów.... Nie zdążyąłm wyschnąć bo Rexik ponownie miał życzenie wyjść. Głowa mokra...ale cóz . Jak PAN każe - sługa musi. Sprzątających nie było, nawet śladów stóp[ nie było widać. Nasypało dobre 20 cm.,no i mnie nasypało sie do butów... Juz pokasłuje po tym jak Ksieciuniowi musiałam kurtkę pożyczyć, a dzisiejsza dokładka..wole nie myśleć czym sie moze skończyć. Teraz syneczek śpi sobie...... Ja kiwam sie nad kolejną kawa.. Quote
AMIGA Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Coś Syneczek musiał wtrząchnąć na trawniczku? Teraz się zdrzemnij jak dzieciarnia śpi Quote
wisela1 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='AMIGA']Coś Syneczek musiał wtrząchnąć na trawniczku? Teraz się zdrzemnij jak dzieciarnia śpi[/QUOTE] No, najprawdopodobnej.... teraz ciemno to nie widzę.... Zartujesz z tym spaniem... Nie da rady. Pomoc dostała wolne. Jeden nawet na zawsze... Wczoraj przyszły surówki do decoupage. Sama siebie nie moge znaleźć miedzy pudłami i ich zawartością.... Quote
Recommended Posts