Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie spałam nawet 10 min. Cięzki dzionek przede mną. Najpierw Rexiulek, później Staś.... I znowu okrutnie się boję....
Czy to sie skończy...czy ja doczekam choć spokojnej trzydniówki.... Coraz bardziej się boję ze ja padne i co wtedy z NIMI ??????????????

Posted

[quote name='shirrrapeira']Ja również mogę wystawić bazarek, jeśli jest taka potrzeba.Trzymam kciuki za Ciebie. Tobie spokoju potrzeba...[/QUOTE]

To sie polecę z tym co NIE świąteczne. Świąteczne właśnie wysyłam do Moniki. Sporo tego.... Taka jedna Ciocia była bardzo hojna dla naszej rodzinki....

Posted

[quote name='malawaszka']Elu wystawię wieczorkiem bo teraz już muszę jechać psiaka zawieźć do Bielska więc jak tylko wrócę i się ogarnę to ruszymy[/QUOTE]

Jasne.... Dojdą jeszcze chyba 2 części....

Posted

dobija mnie to dogo dzisiaj :mdleje: co sie biorę za bazarek to page temporary unavaluable czy jak tam się to pisze :lol: nie mogę też znaleźć wątku Dyzia - bo trzeba wstawić do bazarku - dajcie tu linka co?

i szykujcie się na super bazar! WOW! jestem pod wrażeniem fantów!

Posted

[quote name='malawaszka']Niedobrze :calus: wysyłam Wam ciepłe myśli cały czas :calus:

bazarek zrobię jutro z rana bo nie dam rady dziś z tym wieszającym się dogo... w kółko to samo wklepywać a to znika wrr[/QUOTE]

Nie wrzuciłam wczoraj kilku rzeczy. Dołożę z rana....

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/174908-A-WIAE-TECZNY-ozdoby-prezenty-CUDA-WIANKI-i-wiele-innych-na-Dyzia-i-Hektora-do-10-12[/url]

ZAPRASZAMY na bazarek i prosimy o kupowanie i podnoszenie!!!!!!!!!!