malawaszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Elu mogą zrobić bazarek jak jeszcze nie masz nikogo chętnego - mój mail [email][email protected][/email] - podrzuć zdjęcia i jakies info o fantach no i ceny koniecznie Quote
wisela1 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dzięki. ładuję aku o świcie pofocę i wrzucę Ci na maila.... Quote
wisela1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nie spałam nawet 10 min. Cięzki dzionek przede mną. Najpierw Rexiulek, później Staś.... I znowu okrutnie się boję.... Czy to sie skończy...czy ja doczekam choć spokojnej trzydniówki.... Coraz bardziej się boję ze ja padne i co wtedy z NIMI ?????????????? Quote
lidusia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Elu, oby choc trochę sie polepszylo. Z całego serca życzę Quote
ania14p Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Elu, życzę Ci spokojnej trzydniówki, a nawet więcej spokojnych dniówek, starczy już tych kłopotów! Quote
ania14p Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Elu, życzę Ci spokojnej trzydniówki, a nawet więcej spokojnych dniówek:calus:, starczy już tych kłopotów! Quote
Isabel Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Martwię się o Was...za dużo spraw na Twojej głowie, Elu...:( Quote
shirrrapeira Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja również mogę wystawić bazarek, jeśli jest taka potrzeba.Trzymam kciuki za Ciebie. Tobie spokoju potrzeba... Quote
wisela1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='shirrrapeira']Ja również mogę wystawić bazarek, jeśli jest taka potrzeba.Trzymam kciuki za Ciebie. Tobie spokoju potrzeba...[/QUOTE] To sie polecę z tym co NIE świąteczne. Świąteczne właśnie wysyłam do Moniki. Sporo tego.... Taka jedna Ciocia była bardzo hojna dla naszej rodzinki.... Quote
malawaszka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Elu wystawię wieczorkiem bo teraz już muszę jechać psiaka zawieźć do Bielska więc jak tylko wrócę i się ogarnę to ruszymy Quote
wisela1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='malawaszka']Elu wystawię wieczorkiem bo teraz już muszę jechać psiaka zawieźć do Bielska więc jak tylko wrócę i się ogarnę to ruszymy[/QUOTE] Jasne.... Dojdą jeszcze chyba 2 części.... Quote
shirrrapeira Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To poproszę maila [email][email protected][/email] Rozumiem, że cioteczka będzie fanty wysyłać? Quote
wisela1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='shirrrapeira']To poproszę maila [email][email protected][/email] Rozumiem, że cioteczka będzie fanty wysyłać?[/QUOTE] Toż to oczywiste chyba.... Jasne ze tak Dzieki. Jutro zaczne wrzucać... Quote
malawaszka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 dobija mnie to dogo dzisiaj :mdleje: co sie biorę za bazarek to page temporary unavaluable czy jak tam się to pisze :lol: nie mogę też znaleźć wątku Dyzia - bo trzeba wstawić do bazarku - dajcie tu linka co? i szykujcie się na super bazar! WOW! jestem pod wrażeniem fantów! Quote
wisela1 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Staś znowu w szpitalu..... Rexik ledwie chodzi...Życie mnie zameczyło.... Quote
malawaszka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Niedobrze :calus: wysyłam Wam ciepłe myśli cały czas :calus: bazarek zrobię jutro z rana bo nie dam rady dziś z tym wieszającym się dogo... w kółko to samo wklepywać a to znika wrr Quote
wisela1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='malawaszka']Niedobrze :calus: wysyłam Wam ciepłe myśli cały czas :calus: bazarek zrobię jutro z rana bo nie dam rady dziś z tym wieszającym się dogo... w kółko to samo wklepywać a to znika wrr[/QUOTE] Nie wrzuciłam wczoraj kilku rzeczy. Dołożę z rana.... Quote
wisela1 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Tak okrutnie sie boję.....choć zaczyna do mnie docierać ze już ani szans ani nadziei..... Quote
tomcug Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A ja dopiero wróciłam i takie wieści. :-( Trzymam bardzo mocno za Was, Elu. Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Elu czy w bazarku to ceny wywoławcze czy Kup Teraz? :oops: Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/threads/174908-A-WIAE-TECZNY-ozdoby-prezenty-CUDA-WIANKI-i-wiele-innych-na-Dyzia-i-Hektora-do-10-12[/url] ZAPRASZAMY na bazarek i prosimy o kupowanie i podnoszenie!!!!!!!!!! Quote
shirrrapeira Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 To bardzo niedobrze Elu, trzymam kciuki, wystawię bazarek dziś wieczorem,jak dogo zacznie działać bez temporalily unavailable. Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Elunia na bazarku pytają czy lampek choinkowych nie mamy? Quote
Recommended Posts