Ulka18 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Supergoga, nie może, ale musi.... ja dostalam odpowiedz od wojewody, ale straszne paragrafy tam są tylko, nie dla laika. Będzie dobrze!!!!!!! Jesteśmy z Wami w walce o Wasze sycyńskie psiaki. Quote
kociabanda Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Mam nadzieję, że to zapowiedź końca strachu o zwierzaki. Będziemy czekać z niecierpliwością na ostateczną decyzję - oby była to ta najlepsza. Quote
supergoga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Bardzo Was znów prosimy o pomoc. Wpisujcie komentarze pod artykułem. Pan Wojewoda musi wiedzieć, że sprawa nie jest obojętna dla dogomaniaków i nie tylko. Kto może niech pisze komentarze. Bardzo Was proszę! Quote
anielica Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Napisałam opinię. Może dobrze byłoby, gdyby Monika w tytule topiku dopisała prośbę o pisanie komentarzy, wtedy więcej osób zajrzy... Quote
Ulka18 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Piszemy, piszemy .... i pisać będziemy też jutro. Quote
irma Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 cieszmy się ... ale to dopiero postępowanie w sprawie stwierdzenia nieważności uchwały - to pierwszy krok i to ogromny pełna radość bedzie gdy wojewoda wyda decyzje o stwierdzeniu nieważności - to będzie drugi krok jeszcze ważniejszy a gdy decyzja stanie sie ostateczna wtedy będzie mozna mówić o sukcesie dlatego czujność jest nadal konieczna i rzeczywiście należy walczyć o jak największą liczbe komentarzy Quote
Bea1 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 bardzo się cieszę,że są też urzędnicy tacy jak Wojewoda :fadein: Quote
lavinia Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 wpisałam komentarz, jutro znów to zrobię :-) Quote
supergoga Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Komentarze wpisane, reszta jutro. Wpisujcie jak najwięcej. To zawsze działa. I jeszcze raz dzięki wszystkim - i Tobie Moniko, za czujność! Quote
Blondella Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Uff. A już straciłam nadzieję po liście otrzymanum od wojewody. Nawet nie do końca zrozumiałam co tam było napisane. Już miałam lecieć do Kancelarii prawnej :lol: Quote
anielica Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ja już napisałam swój komentarz, ale pomyślałam sobie, że warto by w inny sposób zachęcić ludzi do wpisów. Założyłam wątek: Wpisz swoje poparcie dla działań Wojewody - wystarczy napisać imię, miasto. Nagłośniłam tez temat na forum gazety.pl. Mam nadzieję, że pomoże... Myślę, że poparcie mogą wpisać również te osoby, które już wczesniej komentowały artykuł. A więc - do dzieła!!! :user: Quote
Gruszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 w koncu cos sie ruszylo :angel: juz wpisuje moj komentarz Quote
anielica Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 dopisują sie nowe osoby, równiez te, które zobaczyły info na forum gazety :) Podnoszę! Quote
Kam Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ten artykuł pewnie będzie miał najwięcej komentarzy, hi hi hi...Przed chwilą się wpisałam, dużo tam nas.... Quote
anielica Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Hop! Może jeszcze ktoś podpisze się pod artykułem...? Quote
anielica Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Już 92 wpisiki :P Może jeszcze ktoś chętny?? Quote
alis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Słuchajcie!Z okazji Dnia Bez Futra(25 listopad)19 listopada w Bydgoskim klubie SPIN odbedzie się koncert+wystawa plakatów i wlepek Zagrają dla Was: GOOD FOR NOTHING >>>ultra melodic punk bydg i SORA >>>ol`school dance core bdg Zaczynamy o 20:00 wjazd: 3 zł Dlaczego o tym piszę??? Cały dochód będzie przekazany na schronisko dla zwierzat "Przytulisko u Wandy" w Sycynie. Jesli sa na tym forum osoby z Bydgoszczy to serdecznie zapraszamy:) (prosze nie przenoście tego postu) Quote
pajunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 alis nie wiem, czy wiesz, ale za duzo bylo nieporozumien z kierownictwem schroniska, ktore nie chce od nikogo z dogo pomocy. Quote
supergoga Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Myślę, że pomoc zewnętrzna będzie mile widziana - p. Wanda będzie z pewnością wdzięczna organizatorom za pomoc. Quote
justin Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 supergoga napisał(a):Myślę, że pomoc zewnętrzna będzie mile widziana - p. Wanda będzie z pewnością wdzięczna organizatorom za pomoc. Też tak myślę... Quote
alis Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 pajunia: myslisz że schronisko nie przyjmie pieniedzy? justin i supergoga: jestescie wolontariuszkami z Sycyna? ja o sprawie wiem tylko tyle co z netu i e-maila od jednej z wolontariuszek ale jak znam zycie troche dodatkowej kasy jeszcze zadnemu schronisku nie zaszkodziło:) wydawało mi się że im jest bardzo potrzebna kasa-bardziej niz Bydgoskiemu schronisku:( Quote
Recommended Posts