Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Supergoga,

nie może, ale musi.... ja dostalam odpowiedz od wojewody, ale straszne paragrafy tam są tylko, nie dla laika.

Będzie dobrze!!!!!!! Jesteśmy z Wami w walce o Wasze sycyńskie psiaki.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Was znów prosimy o pomoc. Wpisujcie komentarze pod artykułem. Pan Wojewoda musi wiedzieć, że sprawa nie jest obojętna dla dogomaniaków i nie tylko. Kto może niech pisze komentarze. Bardzo Was proszę!

Posted

cieszmy się ... ale to dopiero postępowanie w sprawie stwierdzenia nieważności uchwały - to pierwszy krok i to ogromny
pełna radość bedzie gdy wojewoda wyda decyzje o stwierdzeniu nieważności - to będzie drugi krok jeszcze ważniejszy
a gdy decyzja stanie sie ostateczna wtedy będzie mozna mówić o sukcesie

dlatego czujność jest nadal konieczna i rzeczywiście należy walczyć o jak największą liczbe komentarzy

Posted

Ja już napisałam swój komentarz, ale pomyślałam sobie, że warto by w inny sposób zachęcić ludzi do wpisów. Założyłam wątek: Wpisz swoje poparcie dla działań Wojewody - wystarczy napisać imię, miasto.
Nagłośniłam tez temat na forum gazety.pl. Mam nadzieję, że pomoże...

Myślę, że poparcie mogą wpisać również te osoby, które już wczesniej komentowały artykuł. A więc - do dzieła!!! :user:

• 2 months later...
Posted

Słuchajcie!Z okazji Dnia Bez Futra(25 listopad)19 listopada w Bydgoskim klubie SPIN odbedzie się koncert+wystawa plakatów i wlepek Zagrają dla Was:
GOOD FOR NOTHING >>>ultra melodic punk bydg
i
SORA >>>ol`school dance core bdg
Zaczynamy o 20:00 wjazd: 3 zł
Dlaczego o tym piszę???
Cały dochód będzie przekazany na schronisko dla zwierzat "Przytulisko u Wandy" w Sycynie. Jesli sa na tym forum osoby z Bydgoszczy to serdecznie zapraszamy:)

(prosze nie przenoście tego postu)

Posted

supergoga napisał(a):
Myślę, że pomoc zewnętrzna będzie mile widziana - p. Wanda będzie z pewnością wdzięczna organizatorom za pomoc.

Też tak myślę...

Posted

pajunia: myslisz że schronisko nie przyjmie pieniedzy?
justin i supergoga: jestescie wolontariuszkami z Sycyna? ja o sprawie wiem tylko tyle co z netu i e-maila od jednej z wolontariuszek ale jak znam zycie troche dodatkowej kasy jeszcze zadnemu schronisku nie zaszkodziło:) wydawało mi się że im jest bardzo potrzebna kasa-bardziej niz Bydgoskiemu schronisku:(