Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a jaka jest cena za kg acany i bewi doga?? o acanie troche slyszalam ale o tej drugiej to wogole, jak bede miala chwile to przejde sie do zoologa i zobacze co oni proponuja.

Bewi dog ten, który ja kupuję kosztuje ok 120 zł za 15 kg, Acanę kupowałam za 149 za 15 kg. ale to tez zależy od tego jaką chcesz karmić bo ceny różnych wariantów karm sa różne...

Fotki Aresa skejta świetne :)

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bardzo lubię jego minki. On prawie na każdym zdjęciu jest uśmiechnięty :) Taka kupka szczęścia. Poza tym z opowiadań Marty wychodzi, że to duży psisko w malym ciałku :)

Posted

Cześć Martuś!!! :multi:

Ale śliczna jest ta focia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dobra, ja spadam już bo zaraz bedzie dzwonek :eviltong: (siedze se teraz w bibliotece :eviltong: zaraz PO z Górskim :cool3: :evil_lol: )

Posted

hejka przepraszam was kochani ale jestem tylko na chwile na dogomanii ledwo zyje spalam dzisiaj 2 godziny:roll: uczylam sie na klasowke z chemi bo musialam 1 poprawic:cool1: a pozatym mialam klasowke z fizyki i z wosu:evil_lol: Z wosu z kolezanka umowilismy sie ze ona nauczy sie 2 tematow i ja nastepnych na sparawdzian zamienilismy rzdy zebysmy mieli te same i razem napisalismy to:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
Z fizyki eh mam nadzieje ze jakos to poszl...
A z chemi okazalo sie ze pani zapomniala dla nas klasowek na poprawe:angryy: :angryy:

Ale co tam jutro tylko geografia, biologia,duza klasowka z angielskiego (nnie wiadomo z czego):-( i na koniec sprawdzian z francuskiego (za chwile musze sorce wyslac smsa zeby pamietala ze ma przyniesc bo mnie prosila o to:lol: :lol:)

Posted

Guffi napisał(a):
Oj...Duuużo tego:shake:

haska_12 napisał(a):
Ile nauki... :shake:

eh no niestety nauczycielom przypomnialo sie ze zbliza sie koniec I semestru :-( :-(
Ale co tam trzeba zacisnac piesci i isc do przodu, w koncu NIKT NIE MOWIL ZE BEDZIE LATWO:roll: :roll:

Posted

Cześć Martuś!! :p

Widać że i ciebie nie rozpieszczają :angryy: W przyszłym tygodniu to jest normalnie załamka :placz: Same klasówki :mad: A pewnie jeszcze jutro nam jakieś dorzucą :angryy:
A wiesz co se normalnie dyrka wymyśliła!? Że moja klasa ma wyczyścić ławki w sali 112 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wyobrażasz to sobie! Przecież tam to same graffiti jest i raczej niemożliwością jest to usunąć :eviltong: To bedzie koszmar, zwłaszcza ostatnie ławki :roll: