Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka Martuś! :p

Co tam u ciebie? ;) Jak atmosfera przedświąteczna? :cool3: Czy Ares pomaga w porządkach? :evil_lol:

P.S. Widziałaś jak ładnie ławki wyczyściliśmy w 112? :eviltong:

Posted

Hej mam nadzieje ze mi wybaczycie na forum wroce chyba dopiero w czwartek:-( poniewaz troche plan zmienili a pozatym wszystim nauczycielom sie o klasowkach przypomnialo:placz: i teraz pisze codziennie po kilka sprawdzianów:angryy: choćby jutro mam referat na polski o Podkomorzym z Pana Tadeusza(oczywisice na pamiec), klasowke z gramatyki z angola, sprawdzian z francuskiego ze slowek(stomatolog) i ma wystawiac oceni i pytac z Przysposobienia obronnego:lol:
A weic zegnam was kochani do zobaczenia na dłużej w czwartek:multi:

OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
OLUŚ nie wiedzialam jeszcze lawek nie mialam tam lekcji, ale prawda ze ladna choinke zaltwilam do klasy?? Jak ja ubralismy to dopiero zaczela przypominac choinke, ale Sledziowi sie podobało

Hehehe choinka ładna tylko jakaś taka... smutna taka jakaś :eviltong: Tylko jeden łańcuch... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A śledzik lubi wszystko co żywe :eviltong: Wogóle jaki ona ostatnio ma humor dobry :evil_lol: U nas czasem z takimi tekstami (jak na jej poziom oczywiście :evil_lol: ) wyskakuje że głowa mała :eviltong: :eviltong:

Posted

o ja to macie przerąbane nie ma co... ehhhh to ja chyba jestem jakaś nie wiem, bo to nienormalne, zeby wszyscy mieli zajeb z klasówkami a my już po wszystkim jesteśmy.... aaaaaaaa moze wiem, bo przecież ja to już maturalna klasa jestem i oceny mam już wystawione... hmmmmm może to fakt.... no nic, życzę powodzenia i wytrwałości w lekcjach...

Posted

Jestem ale tylko na chwile:roll: wlasnie zamiawiam dla nauczycielki telefon i mp3 na allegro:lol: Jutro mam jeszcze sprawdzian z chemii a pozniej idziemy z Ola do zoologa musze cos Aresikowi na gwiazdke kupic, pozniej w czwartek "tylko" sprawdzian z bioli, francuakiwgo i odp z gegry i WRACAM NA FORUM:multi: