ewelinabuck Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 swietny mieliscie spacerek foteczki cod miod:multi: :multi: :multi: ;) ;) ;) ;) ;) ;) :loveu: Quote
furciaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 to teraz ja dozuce swoje 3 grosze:diabloti: to troche rozmazane:oops: Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 prześliczna ta fotka jest... gdyby jeszcze Arest tak siedział sam na trawie to byłoby jeszcze piekniej...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale fajna foteczka :loveu::loveu::loveu: Aresik jaki malutki :loveu: Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 on jest taki slodki :loveu: :loveu: ,jakbym go dorwala nie pusciłabym go juz :diabloti: :diabloti: Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='haska_12'] Ale fajna foteczka :loveu::loveu::loveu: też chce takie zdjecie:diabloti:dzis przez to iz wczorja nie moglam sie doczekac zdjec w galeri luizy snilo mi sie ze razem z Diana pojechałam do was:razz::diabloti:pociagiem Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 milena182 napisał(a):też chce takie zdjecie:diabloti:dzis przez to iz wczorja nie moglam sie doczekac zdjec w galeri luizy snilo mi sie ze razem z Diana pojechałam do was:razz::diabloti:pociagiem Milenko, długo nie doczekasz się u mnie fotek... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień dobry Marta :) Jak się spało? Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hej kochani :* wlasnie ładuje sie kolejna porcja zdjec na fotosiku Gosiu chciałabym podziękować za śliczne zdjecia :* :* Ewelinabuck witamy i dzikujemy Wy tez mieliscie widac udany spacerek:loveu: Luiza dziekuje tez mi sie bardzo podoba ta fotka:loveu: APSA dziekujemy, a Ares na zime ma takie futro, ale po kapieli faktycznie jest jeszcze bardziej puszysty wystarczy zeby troszeczke wilgotno na dworzu bylo to z niego taki misiek sie robi:loveu: Haska witam no wlasnie Ares byl najmniejszy z calej 4:evil_lol: Carolcia dziekujemy:loveu: oj tak faktycznie jest slodki a jak buziaki rozdaje (na ten temat moze cos Ola powiedziec:evil_lol:) Milena zapraszamy do Włocławka:multi: Pinczerka witam a spalo sie bardzo dobrze dziekuje jak dalej bedzie taka ladna pogoda to moze z Aresem do lasu sie wybiore bede miala fotki zeby w tygodniu wstawiac:lol: Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 To kilka fotek: za chwile reszta.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ale super wszystkie razem wyglądają :) Ja też do lasu, miałam jechać wcześnie rano, ale nic z tego nie wyszło :shake: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hey!!!! :multi: Przyszlam poogladac foteczki z waszego wspolnego spacerku i sliczne sa :loveu: Ja tez chce taki spacerek :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja normalnie nie wychodze z tej galerii, takie cudne fotki :loveu: Bez problemu tak wszystkie do wody wlazły? Śliczne miejsce na spacery :) Quote
Samturia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ale śliczne psiaaaaki :D wygłaszcz je o de mnie :D Quote
milena182 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 no sliczne zdjecia a pileczka do kogo nalezy?a na tej ostatniej fotce to luiza prawda?:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Samturia napisał(a):ale śliczne psiaaaaki :D wygłaszcz je o de mnie :D witam :multi: z tej czwórki moj jest ten najmniejszy Ares:evil_lol:, a mam jeszcze staruszka Bouliego kilka razy byly fotki w galerii. pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja normalnie nie wychodze z tej galerii, takie cudne fotki :loveu: Bez problemu tak wszystkie do wody wlazły? Śliczne miejsce na spacery :) Dziekujemy Pinczerko:loveu: a z tym wejscie do wody wygladalo to tak ze jak chcialy sie napic to wszystkie tak do polowy sie zanurzyly (same weszly:evil_lol:) a jak za pilka to Kora i Cerber pływały, a Ares z Furia czekaly na brzegu troszke zamoczone ( po co mieli sie wyilac:evil_lol: :evil_lol:) ale ogolnie w wodzie byly wszytskie Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='milena182']a na tej ostatniej fotce to luiza prawda?:eviltong: Ciii!!! moze nie zalwazy ze na kilku fotkach jest ona:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cześć Martuś!!! :* Foteczki fantastyczne!!! Psiaki wybawiły się za wszystkie czasy :p :p :p Normalnie już się nie moge doczekać następnego razu... :cool3: Ta fotka jest słodka :loveu: Ares się poświecił i wszedł do wody po patyczek :p Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 To narazie ostatnia porcja ;)ide zabrac sie za lekcje:placz: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień dobry :) Ale ja dziś się tych fotek naoglądam:multi::multi::multi: Dzielny Ares. Mały ciałem, wielki duchem:lol: Woda mu niestraszna. Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kurcze ale zescia napstrykaly tych fotkow!!!!!!ale suuuuuuuuuuuuuuuupe sa!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: fajne foto to z tylu to Ares????chyba Kora co??hmmm zagadka:roll: :roll: :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 o i znalazlam jeszcze dwie fotki aresa nadajace sie do publikacjii Quote
Recommended Posts