Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nie ma to jak tarzanko w śniegu :p :p :p [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/255/9c053a87f30acce6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Marta_Ares Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 dobra kochani ja lece trzymajcie sie jestem wykonczona po dzisiejszym dniu:-( [SIZE=4][COLOR=Blue]DOBRANOC :* :* :* :*[/COLOR][/SIZE] Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dobranoc :) i wymiziaj tam odemnie Aresika na dobranoc:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [COLOR=red][B]wszyscy tu dobranoc pisza a ja naopisze dzien dobry:):):):)[/B][/COLOR] [URL="http://www.fotosik.pl/"][COLOR=red][B][IMG]http://images3.fotosik.pl/255/0e165de50d260428.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/URL] [COLOR=red][B]wow co za piekny obrazek malamut snieg i zabawa:):loveu:[/B][/COLOR] Quote
milena182 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Alynkaaa'][COLOR=red][B]wszyscy tu dobranoc pisza a ja naopisze dzien dobry:):):):)[/B][/COLOR] [/quote] [COLOR=Magenta][B]i ja tez mowie dzien dobry[/B][/COLOR] Quote
Agushka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witam :) Śliczne zimowe fotki :loveu::loveu: Ares zimą chyba ciemnieje żeby się lepiej odróżniać od otoczenia :lol::lol: Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cześć Maruś... śliczne te fotki na śniegu, niektórych nawet nie widziałam... są kapitalne, ja też chciałabym już śnieg... ehhhh ale coś narazie nie zbiera się na śnieżne zabway... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 o jakie baraszkowanie na śniegu :razz: już sie nie moge doczekać kiedy spadnie.... :cool3: tylko ze Tina nie lubi śniegu a ja lubie ... :placz: buziaczki :* Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [B][COLOR=red]ojj tak tez bym chciala snieg.......a Figa pierwszy raz w tym roQw idzial i jej sie spodobal:)wiec pewnie bedzie fajnie brykac po nim...jaaa i tym bardziej sie nie moge doczekac...!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]zaczarujcie zime zeby przyszla juz:)[/COLOR][/B] Quote
Cerber Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ojej dopiero teraz doczytałam się stało Aresikowi, to okropne... :shake: :shake: :shake: ale bardzo się cieszę, ze wszystko skończyło się dobrze... Quote
Alynkaaa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [B][COLOR=red]dobranoc cioteczka idem na madzie i spac:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]do juterka paaaa:*:*:*[/COLOR][/B] Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A Martini nie ma coś długo na swojej galerii, hmm... dziwne .. :wink: Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli. Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll: TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Marta_Ares']hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli. Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll: TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :*[/quote] Oj skąd ja to znam... u mnieteż taki tydzień, chodź jutro idziemy z klasą do kina więc choć trochę odetchnąć można :roll: Będziemy czekać ;) Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 a tak przy oazji moze ktos pisal wypracowanie na temat: [B]Resleksje romantycznego podróznika w wierszu Adama Mickiewicza "Ruiny zamku w Bałakłowie"[/B] Quote
Ola&Kora Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cześć Martuś!!:p Ojoj, co za wstrętne wypracowanie...:/ Ja ci raczej nie pomoge, sama musze napisać mowę oskarżycielską na Giaura...:/ Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 marta a ja pisalam cosik na ten temat:) jak moge ci pomoc?? Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hej! ale przygoda...:shake: z zad niestety nie pomoge Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cześć Martuś, gratuluję 4 z polaka...:multi: :multi: :multi: :multi: ja dziś dostałam, tzn. wczoraj 5 z maty z klasówki i też jestem przeszczęśliwa, bo mam trzy 5 i jedną 3 z maty, a przecież ja z maty jestem noga. Chciałabym jeszcze podkreślić, że robię matę na poziomie rozszerzonym tak jak w lmk... także moja radość jest tym większa...:multi: :multi: no ale nie o mnie tu gadać tylko o Tobie, jeszcze raz gratuluję. Czekam na Ciebie i foteczki Aresa pod koniec tygodnia... :) Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witam Martuś, jak tam Hista i cos tam jeszcze szło???? :razz: :razz: :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 No właśnie, jak tam poszło? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Hey kochaniutka :) jak tam dzionek mija :) Quote
Recommended Posts