Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=red][B]wszyscy tu dobranoc pisza a ja naopisze dzien dobry:):):):)[/B][/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][COLOR=red][B][IMG]http://images3.fotosik.pl/255/0e165de50d260428.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/URL]
[COLOR=red][B]wow co za piekny obrazek malamut snieg i zabawa:):loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Cześć Maruś... śliczne te fotki na śniegu, niektórych nawet nie widziałam... są kapitalne, ja też chciałabym już śnieg... ehhhh ale coś narazie nie zbiera się na śnieżne zabway...

Posted

[B][COLOR=red]ojj tak tez bym chciala snieg.......a Figa pierwszy raz w tym roQw idzial i jej sie spodobal:)wiec pewnie bedzie fajnie brykac po nim...jaaa i tym bardziej sie nie moge doczekac...!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]zaczarujcie zime zeby przyszla juz:)[/COLOR][/B]

Posted

hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli.
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll:
TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :*

Posted

[quote name='Marta_Ares']hej kochani przyro mi ale do piatku raczej mnie na forum nie bedzie nie mam poprostu czasu:( na jutro mam wypracowanie z polaka i lekture do przeczytania, a pozatym sprawdzian z histy, i jak zwykle moga pytac z angola, z gegry napewno:-(, z bioli.
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj mialam niezapowiedziana kartkowke z polaka i dostalam 4:multi: a po zatym jeszcze 4 z PO bo nauczyciel nie uznal mi tego ze napisalamz e smierc kliniczna mzoe trwac 4 minuty albo wiecej:roll:
TRZYMAJCIE SIE KOCHANI I DO ZOBACZENIA W PIATEK :*[/quote]

Oj skąd ja to znam... u mnieteż taki tydzień, chodź jutro idziemy z klasą do kina więc choć trochę odetchnąć można :roll:

Będziemy czekać ;)

Posted

Cześć Martuś, gratuluję 4 z polaka...:multi: :multi: :multi: :multi: ja dziś dostałam, tzn. wczoraj 5 z maty z klasówki i też jestem przeszczęśliwa, bo mam trzy 5 i jedną 3 z maty, a przecież ja z maty jestem noga. Chciałabym jeszcze podkreślić, że robię matę na poziomie rozszerzonym tak jak w lmk... także moja radość jest tym większa...:multi: :multi: no ale nie o mnie tu gadać tylko o Tobie, jeszcze raz gratuluję. Czekam na Ciebie i foteczki Aresa pod koniec tygodnia... :)