Alynkaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 swietne!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cud moiod malynaaa!!!! i sliczny umorusany nosioo!!! kocham noski:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Alynkaaa napisał(a): i sliczny umorusany nosioo!!! kocham noski:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nochalek specjalnie dla Ciebie!!!!:lol: Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cudne fotki :) A i Bulasek słodziudki :** Żal mi go tylko troszkę, że musi za siateczką siedzieć :-( Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marta_Ares napisał(a): moja żabka kochana:evil_lol: ale Aresik ma fajowego pluszowego koleszkę :p:p:p Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Pj tak to jego ulubiona maskotak zawsze jak spi to sie do niego tak fajnie przytulal wkoncu mu ja oddalam i ma dla siebie na poslaniu:lol: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jakby go moja babcia zobaczyła to by zawołała "ło matko, kręgosłup se połamał!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 no wreszcie doczekalam sie Bulaska(tez mialam psa Bulego,to byl kuwasz z tego co pamietam,a pamietam nie wiele bo bylam mala) sliczen,pies mojej cioci robi podobnie przez momet myslalam ze aresa zaatakowal jakis pies:lol: Quote
bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a): Jakby go moja babcia zobaczyła to by zawołała "ło matko, kręgosłup se połamał!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kapitalna fota! Quote
Alynkaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dzieki ciotak za slodkiego noska:loveu: :loveu: ale tu widze znow jest :) i jezorek:) a jaki czyst:):evil_lol: i oryginalna nie bede "Zabka" jest pzresliczna!!!!!!!!:) to jest dywan?????? Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześć Marto :) Ojej jaki słodziak, jaki elastyczny :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alynkaaa napisał(a): i oryginalna nie bede "Zabka" jest pzresliczna!!!!!!!!:) to jest dywan?????? tak to jest dywan :) zdjecie bylo z gory robione:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Przed chwila wrescie uporalam sie z ogranieciem lazienki i pokoju po kapieli Aresa:evil_lol: musialam go wykapac bo siersc mial juz brudna, szara, matowa a pozatym jutro zjazd rodzinki wiec Aresik musi sie jakos prezentowac:lol: kilka fotek: ubranko po kapieli (szlafroczek:evil_lol:) Jak jest czysty to ostatecznie moge mu pozwolic na cos takiego:razz:: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Świetne fotki, jaki puszorek z niego :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hahahahaha a Marta ma pościel z bajki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na ostatnich dwóch fotkach widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 hehe zobaczymy czy ktos zgadnie co to za bajka:D:D:D Luiza a Ty nic nie pisz bo Ty wiesz:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Prawie jak hrabia :evil_lol: Tylko fajeczki mu brakuje :eviltong: I woła do ciebie : Janie, przynieś mi tą moją ulubioną zabawkę! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Marta_Ares napisał(a):Przed chwila wrescie uporalam sie z ogranieciem lazienki i pokoju po kapieli Aresa:evil_lol: musialam go wykapac bo siersc mial juz brudna, szara, matowa a pozatym jutro zjazd rodzinki wiec Aresik musi sie jakos prezentowac:lol: kilka fotek: ubranko po kapieli (szlafroczek:evil_lol:) Jak jest czysty to ostatecznie moge mu pozwolic na cos takiego:razz:: świetnie wygląda aesik w szlafroczku :loveu: Po kąpieli jaki puchaty hihi. A co to za bajka... Nie wiem :( Quote
nomu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Aresik to taki misu pysiu, mieciusi nic tylko tulic:loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dziekujemy za mile komentarze:oops: P.S. dzisiaj wieczorem obeicuje duzaa dawke fotek, bo zapowiada sie dzisiaj spotkanie z Korą i Cerberem:multi::multi::multi::multi: Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Marta_Ares napisał(a): Jak jest czysty to ostatecznie moge mu pozwolic na cos takiego:razz:: moje uwielbiaja sie tak uwalic w poscieli prosto po kapieli (takze blotnej):evil_lol: wiecej fotek poprosze, bardzo lubie tak umaszczone psiska:cool3: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Heloooo Martśka, rzeczywiście będzie dziś dużo fotek, ale ja nie wiem jak się z nimi wyrobić :D damy rade jakoś - mam nadzieję :D Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ślwietnie razem wyglądacie :loveu: I jeszcze te plakaty w tle... cudo :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a): Bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ślwietnie razem wyglądacie :loveu: I jeszcze te plakaty w tle... cudo :loveu: Ola dziekuje :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 aloe śliczna fotka, widać, że miłość wisi w powietrzu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts