Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śniłaś mi się dzisiaj :evil_lol: tzn śniło mi się, że byłam gdzieś na klatce i ktoś wychodził z Twojrego mieszkania (2 przystojnych panów :diabloti: ) i na drzwiach było nabazgrane Marta_Ares :evil_lol: i Twój pies był w tym śnie czarny i miał duuużo sierści :evil_lol:

Posted

Rinus Ty to masz sny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Chcialam oznajmić ze wyjezdzam:lol: wiem wiem bedziecie tesknic:eviltong:

wracam w niedziele, a jade najpierw pociagiem do gdanska a pozniej to sie zobaczy:lol: Niestety tym razem bez psa, ale z tztem i namiotem:cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

wracam w niedziele, a jade najpierw pociagiem do gdanska a pozniej to sie zobaczy:lol: Niestety tym razem bez psa, ale z tztem i namiotem:cool3:

Milego wypadu zycze:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

hehe, bez psa, pod namiot z tztem:cool3: No to poczekamy cierpliwie az wrocicie;)pozdrawiam!

Posted

Było super, ale zdecydowanie za krotko!!!!! I brakowalo bydlakow:evil_lol:
niestety praca, obowiazki wzywały. Pogode mielismy taka na dwa razy. troche slonca bylo, troche deszczue, ale na szczescie cieplo, kąpiel w morzu zaliczylismy- woda lodowata:lol:
Zdjec nie mam wogole, nie chcialo mi sie robic:cool3:

Najlepsza byla droga powrotna, NIGDY WIECEJ POCIAGOW!!!!:shake: dobrze ze w Gdyni wsiadalismy bo pozniej o miejsach siedzacych moglibysmy pomarzyc:shake: juz w Gdyni byla wielaka bitwa o miejsca, ja na czworakach wchodzilam do pociagu jak zaczeli sie pchac:roll:

Rodzice bali sie wychodzic z Aresem na spacer i wypuszczali go tylko na ogrodek:angryy:

Posted

Witajcie wróceni !! :)

ja wczoraj z wawy, 220 km wracałem 4.30 godziny, zamiast niecałe 3.30 !! :angryy::evil_lol::evil_lol:
PKP - powolne koleje państwowe, a i pociąg był pospieszny