agaciaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Widziałam świetne agilitowe fotki :) http://images26.fotosik.pl/242/f1473195e0f5e14c.jpg cuuuudny :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śniłaś mi się dzisiaj :evil_lol: tzn śniło mi się, że byłam gdzieś na klatce i ktoś wychodził z Twojrego mieszkania (2 przystojnych panów :diabloti: ) i na drzwiach było nabazgrane Marta_Ares :evil_lol: i Twój pies był w tym śnie czarny i miał duuużo sierści :evil_lol: Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [LEFT]oooo dwóch przystojnych panów:diabloti: Marta czy my o czymś nie wiemy ?:evil_lol:[/LEFT] Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='eria']oooo dwóch przystojnych panów:diabloti: Marta czy my o czymś nie wiemy ?:evil_lol: hahaha sory, że Cię wkopałam :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Rinus Ty to masz sny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chcialam oznajmić ze wyjezdzam:lol: wiem wiem bedziecie tesknic:eviltong: wracam w niedziele, a jade najpierw pociagiem do gdanska a pozniej to sie zobaczy:lol: Niestety tym razem bez psa, ale z tztem i namiotem:cool3: Quote
Marta_Ares Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 tak na szybko kilka zdjec z zawodow jezdzieckich w Bogucinie. jutro wyjazd pociagiem o 4.22.....:p Quote
Cerber Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ooo mój Asiek :loveu: ciekawe jak jej tam poszło :] mam nadzieję, ze dobrze :) fajne fotasy :) Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Niniek taki groźny ???A Egon cudo:loveu::loveu::loveu: Czyżby ten pociąg to na zawody w Jedlińsku??? Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Właśnie doczytałam,że to nie na zawody a na wywczasy,miłego wypoczynku życzę! Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Marta_Ares napisał(a): Chcialam oznajmić ze wyjezdzam:lol: wiem wiem bedziecie tesknic:eviltong: wracam w niedziele, a jade najpierw pociagiem do gdanska a pozniej to sie zobaczy:lol: Niestety tym razem bez psa, ale z tztem i namiotem:cool3: Milego wypadu zycze:loveu: Quote
Anka_ZG Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Marta_Ares napisał(a): Chcialam oznajmić ze wyjezdzam:lol: wiem wiem bedziecie tesknic:eviltong: wracam w niedziele, a jade najpierw pociagiem do gdanska a pozniej to sie zobaczy:lol: Niestety tym razem bez psa, ale z tztem i namiotem:cool3: hehe, bez psa, pod namiot z tztem:cool3: No to poczekamy cierpliwie az wrocicie;)pozdrawiam! Quote
anetta Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie rozrabiajcie :evil_lol: :hand: Świetne miejsce tych zawodów. Quote
Tepes Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Kradne wam foto z zabawką ta: http://images23.fotosik.pl/236/ccd87f8c2dddd6f0.jpg :D;D Bo nie chce mi sie mojej fotki robić a jest taka sama a w galerii domagają się pokazania jej:DMam nadzieje że się nie obrazisz:P Quote
Marta_Ares Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Było super, ale zdecydowanie za krotko!!!!! I brakowalo bydlakow:evil_lol: niestety praca, obowiazki wzywały. Pogode mielismy taka na dwa razy. troche slonca bylo, troche deszczue, ale na szczescie cieplo, kąpiel w morzu zaliczylismy- woda lodowata:lol: Zdjec nie mam wogole, nie chcialo mi sie robic:cool3: Najlepsza byla droga powrotna, NIGDY WIECEJ POCIAGOW!!!!:shake: dobrze ze w Gdyni wsiadalismy bo pozniej o miejsach siedzacych moglibysmy pomarzyc:shake: juz w Gdyni byla wielaka bitwa o miejsca, ja na czworakach wchodzilam do pociagu jak zaczeli sie pchac:roll: Rodzice bali sie wychodzic z Aresem na spacer i wypuszczali go tylko na ogrodek:angryy: Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 oo jak milo ze wrocilas, zdjecia mniej wazne, wazne ze Ty :D widac od razu kto sie zajmuje psem :P Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witajcie wróceni !! :) ja wczoraj z wawy, 220 km wracałem 4.30 godziny, zamiast niecałe 3.30 !! :angryy::evil_lol::evil_lol: PKP - powolne koleje państwowe, a i pociąg był pospieszny Quote
Recommended Posts