Asia & Ginger Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Super psiaki trenują. :multi: :loveu: :p Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Luiza dziekuje za superrr fotki, terz mam sporo fotek z treningu ale brakuje czasu zeby wstawic:-( Quote
taxelina Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Szkoda ze ja mam jedyna mozliwosc na agility po za Eslöv a bez samochodu sie tam nie dostaniesz.. a my ani prawka ani samochodu a Niunia kocha skakac ;) mamy ten miniagility w parku jakis kawalek od nas ale tam nie ma wszystkiego Quote
Tepes Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Majciowe oczyska:loveu: Ale skaczą itd:p heh fajnie ile Wy za takie treningi płacicie?:D Quote
Dobcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Świetne fotki z treningu:loveu: http://images31.fotosik.pl/327/e5cb131d37c6b93f.jpg aleeee skok!:lol: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Witay :) sliczności te Twoje pieseczki , chwytaja za serducho , przykro ze Bouli od Ciebie odszedl , echhh ze tez nasze czwornogi tak krotko zyja :(. Blondyneczka cudna i te oczęta :loveu: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jaaa.... tez bym chciala na torze z loganem ale to droga przyjemnosc jak dla mnie ... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dobry wieczór :) Świetne zdjęcia :crazyeye: Ale macie radochy z tych treningów :) Już chciałam zapytać, czemu tylko Ty z Mają biegasz, ale widzę, że i TŻ dzielnie ćwiczy... ;) Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 http://images31.fotosik.pl/327/e5cb131d37c6b93f.jpg coz za wyjscie z progu :evil_lol: zazdroszcze, ze macie gdzie cwiczyc :) Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Acctiually napisał(a):Majciowe oczyska:loveu: Ale skaczą itd:p heh fajnie ile Wy za takie treningi płacicie?:D dzieki:loveu: juz kiedys pisalam, bo sie ktos pytal:mad: :evil_lol: Dobcia napisał(a):Świetne fotki z treningu:loveu: http://images31.fotosik.pl/327/e5cb131d37c6b93f.jpg aleeee skok!:lol: no wlasnie chyba troche za wczesnie sie wybił:lol: orpha napisał(a):Witay :) sliczności te Twoje pieseczki , chwytaja za serducho , przykro ze Bouli od Ciebie odszedl , echhh ze tez nasze czwornogi tak krotko zyja :(. Blondyneczka cudna i te oczęta :loveu: Witamy u Nas:multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 diabelkowa napisał(a):jaaa.... tez bym chciala na torze z loganem ale to droga przyjemnosc jak dla mnie ... Aresowi smiganie po torze, po kastracji idzie coraz lepiej:multi: A ile u Was kosztuje??? pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Świetne zdjęcia :crazyeye: Ale macie radochy z tych treningów :) Już chciałam zapytać, czemu tylko Ty z Mają biegasz, ale widzę, że i TŻ dzielnie ćwiczy... ;) Witam;) wlasnie Tz-towi nie chcialo sie biegac:mad:, ale przynajmniej zdjecia porobił:cool3: ale teraz na kolejnymm treningu on bedzie biegal ze swoim psem:evil_lol: bo ja po treningu bylam wykonczona, a w poniedzialek miala zakwasy:roll: :lol: :lol: basia bonnie napisał(a):http://images31.fotosik.pl/327/e5cb131d37c6b93f.jpg coz za wyjscie z progu :evil_lol: zazdroszcze, ze macie gdzie cwiczyc :) oj wspaniala rzecz u Nas z tymi treningami, pomimo tego ze jest oddalone to o 15 km Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 orpha napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :):):):) a to na przywitanie za chwile jakies fotki:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie mogę patrzeć na te fotki, bo aż mnie zazdrość zżera. :placz: :diabloti: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 to ja zapraszam też na oglądanie fotek do mnie :) , co prawda bez poczestunku ;) , ale to sie jakos nadrobi :evil_lol: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 to ostatnie zdjęcie mnie powaliło !!!!! cudenko i jaka kokieteryjna minka :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Asia specjalnie cos dla Ciebie Papik z adhd :evil_lol: kiedy wlascicielka z nami rozmawiala, on sam biegal sobie po torze i pokonywal przeszkody, przewodnik wogole nie jest mu potrzebny:lol: Quote
Recommended Posts