Marta_Ares Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Wow, ile fajnych agilitowych fotek! :multi: :multi: :multi: a mozliwe ze dzisiaj bedzie jeszcze wiecej:evil_lol: furciaczek napisał(a):Super foteczki:loveu: Slicznotka czuje sie jak ryba w wodzie na torze chyba:loveu: dziekuje:loveu: a no calkiem calkiem jej to wychodzilo, myslalam ze bedzie sie bala, ba palisade troche nie pewnie wchodzi ale wazne ze wchodzi:multi: :multi: Pianka napisał(a):O jakie madre psiska :D ta bo Aresa nie ma:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Acctiually napisał(a):Ooo ja tu widze agility fajnie:) a no tak jakos wyszlo....:cool3: Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dobrze to lecimy z zaległosciami: ze spacerku z Luiza, to malutkie czarne to 14letnia Kimi:loveu: :loveu: Quote
eria Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 husky na agility - fantastycznie !!!!! :loveu::multi: Quote
Tepes Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ares już zadowolony bo może pływać:) No no i widze że babcia też chętna do wody:D NO i jaka Maja czysta:Dona też pogromczyni myszy?:D Quote
Paulina_mickey Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Uwielbiam fotki ze spacerków :loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jedna foteczka ode mnie... dziś będzie więcej... Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 witamy sie dzis .... super foty spacerkowe ;;;; a co to za psiak ??? http://images30.fotosik.pl/242/850184099211061f.jpg Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 łapeczek napisał(a): a co to za psiak ??? http://images30.fotosik.pl/242/850184099211061f.jpg to może ja odpowiem :D to jest stary dogomaniak cerberek, który mało co udziela się już na dogomani :) Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 dlaczedo malo sie udziele ??? a ma galerie ??? Quote
agaciaaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cudownie patrzeć na szczęśliwą, zadowoloną Majeczke :) a jeszcze niedawno to była taka bidulka z podkulonym ogonkiem... Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 łapeczek napisał(a):dlaczedo malo sie udziele ??? a ma galerie ??? a tak jakoś wyszło :) mamy swoją stronę, siedzimy na innym foru, bardziej agilitowym i tam sie regularnie udzielamy, więc dogo jakoś tak troszeczku zaniedbaliśmy... galerie na dogo mamy, razem z (odeszłym już od nas) Alcariankiem :) zaraz wstawię wam foteczki Majki i foteczki z ognicha, które dziś w naszym klubie zostały zrobione :) Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ognisko było swietne!!!! A ile zabawy przy tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj było wesoło,ciekawe po czym....:cool3: za chwile zaczne zgrywac swoje zdjecia na kompa troche tych aparatow było wiec mam nadzieje ze bedzie duzoooooo zdjęć :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Bylam dzisiaj przed treningiem na zawodach jezdzieckich, wiec mam troche zdjec:evil_lol: ciekawa jestem kiedy ja to wszystko wstawie.... z agility tez chcecie kilka??? :eviltong: Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Troche fot z treningu i ognicha :) Ta pani w czerwonym jakbyscie nie wiedzieli to je Ola od Kory :P No i mamy już Majeczkę... jestem naprawdę pod wrażeniem jak ta sunia sobie cudownie na torze radzi!! :loveu: Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no na chwilę obecną koniec, jak wyczołgam się z łóżka od rana to zajmę się kolejnymi fotami :) Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To jest Ola:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Majeczka cudowna a foty Aresa rozbawily mnie do lez:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts