Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
oo jak milo ze wrocilas, zdjecia mniej wazne, wazne ze Ty :D

widac od razu kto sie zajmuje psem :P

zdjecia beda, bo Tzt robil nowym aparacikiem:evil_lol:

wiq napisał(a):
och tak, PKP - ale ceny trzeba podnieść :P

a jak jeszcze bysmy byli z psami to chyba nie dalibysmy rady, za duzo bagaży, namiot, plecaki i jeszcze psy wsadzac:shake:

Dobcia napisał(a):
No tak, co to za wakacje bez psów:lol:

ale w sierpniu wybieramy sie prawdopodobnie w bieszczady z psami:loveu: a we wrzesniu po sezonie nad morze:multi: tez z psami:cool3:

Posted

[quote name='Matusz']Witajcie wróceni !! :)

ja wczoraj z wawy, 220 km wracałem 4.30 godziny, zamiast niecałe 3.30 !! :angryy::evil_lol::evil_lol:
PKP - powolne koleje państwowe, a i pociąg był pospieszny

no my jechalismy 280km od 20.45- 1.30 czyli jeszcze nie tak zle. Ale slyszalam ze wlasnie z wawy byly niezle we wladyslawowie opoznione, nawe o 3 godziny:roll:

[quote name='anetta']Ooo następna powrócona :lol::lol:
:-D

Mati :mdleje:
praca wzywa:placz:

Posted

A tu zawsze mnóstwo fajnych fotezek do oglądania. :multi: :loveu: :p

Marta_Ares napisał(a):
Najlepsza byla droga powrotna, NIGDY WIECEJ POCIAGOW!!!!:shake: dobrze ze w Gdyni wsiadalismy bo pozniej o miejsach siedzacych moglibysmy pomarzyc:shake: juz w Gdyni byla wielaka bitwa o miejsca, ja na czworakach wchodzilam do pociagu jak zaczeli sie pchac:roll:

Ja też wczoraj wracałam z Gdyni. :cool3:
Byłam z Gingerką i kuzynem, mieliśmy dwie wielkie walizki, ale daliśmy jakoś radę. Ja wniosłam Gingerkę na rękach do pociągu. Weszliśmy sobie przez drzwi wagonu I klasy i przesmyknąłam się do II klasy, żeby zająć 3 miejsca siedzące. Tłumy pchały się do drzwi, a my na luzie weszliśmy. :multi: Trzeba sobie jakoś radzić. :evil_lol: