Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, co tam słychać ciekawehgo? Jakieś fotencje dasz? Wiem, że nie masz czau, wszyscy to piszą, ale może chociaż ze dwie, zrobię za to taką ładną minkę :grins: i kwietki Ci dam :Rose: więc co skusisz się na fotki ?

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam ale wiece szkola sie zaczela:shake: Mialam bardz malo czasu a dzisiaj za chwile tez ide sie uczyc bo mam kilka sprawdzianow w przyszlym tygodniu:roll::roll: i najgorsza klasowke z polaka z baroku bedzie analiza wiersza i test, nie cierpie analizy bo nie umie tego robic:-(
Za chwile postaram sie jakies fotki wstawic

Posted

Masz plakat z malamutem?? Ja nigdzie nie moge znaleźć, mam tylko z husky ten duzy ze szczeniakami- chcialabym taki z malamutem:loveu: i jeszcze jeden z husky z MP. Oprócz tego mam:
-maskotke z husky
-tapete w telefonie i na kompie z malamutem
-figurke z malamutem
-koc z husky
kocham haszczaki i malamuty:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

hej!
Aresik słodziutki, taki miasiaczek, a ta siersc.. widac ze mieciutka :loveu: i jak pieknie przybija piatke (tak jak moj stwor :P) i w czerwonej obrozy wyglada bardzo gustownie :loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']To czas na kolejne fotki (niektore stare skanowane) Bulaska:

To ja nie kumam, ty masz 2 psy ? :>Może ja wcześniej sie niedoczytałam :crazyeye: Burasek to też twój? Czy może... Hmmm sama nie wiem, opowiedz coś o nim, czemu nic tu o nim niema?? Ma osobną galerię?

Posted

Juszes napisał(a):
To ja nie kumam, ty masz 2 psy ? :>Może ja wcześniej sie niedoczytałam :crazyeye: Burasek to też twój? Czy może... Hmmm sama nie wiem, opowiedz coś o nim, czemu nic tu o nim niema?? Ma osobną galerię?

Wczesniej pisalam ze mam 2 psy tylko ze Bouli jest tez ze wziety ze schroniska teraz ma ok 13-14 lat najgorsza odmiane nosowki, paraliz na tylne lapki, jest prawie slepy (co widac na fotkach) i gluchy:-( :-(
Niestety pies zaczal tez nas atakowac:( wet podejrzewa ze juz nie poznaje albo ze strachu i teraz wiekszosc czasu jest w kojcu, dlatego nie bylo fotek bo te za krat takie smutne:-(:-( Grozilo mu uspienie ale na szczescie udalos ie uratowac bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zeby moglo go zabraknac

Posted

wiem ze wkojcu czuje sie napewno dobrze tylko np wczoraj jak robilam mu fotki to zaczal sie cieszyc chcial skakac i podczs jednego ze skokow tak bezwladnie opadl (przewrocil sie):-( jak wytlumaczyc psu ktory jest nadal chetny do zycia i zabaw ze on juz nie moze nie moze ak jak kiedys wyjsc na pole i pobiegac bo mogloby sie to dla niego skonczyc tragicznie:-(

Posted

oczywiscie ze go odwiedzam tylko ze on zawsze tak sie cieszy i skacze a tego robic tez nie moze:-( eh Bulasek jak byl zdrowy to raczej nie siedzial w kojcu tylkobiegal po ogrodku, a tera to jest dla jego dobra

Posted

Biedny psiak z tego Bouliego. Ale starość nie radość :-( Ale na pewno ma dobre życie z wami. Widać że tli się jeszcze w nim iskierka życia, na fotkach jest uśmiechnięty (oczywiście na psi sposób) i ma chęć jeszcze się pobawić. Dobrze że go odwiedzasz, takie wizyty sprawiają mu radość i powód by żyć i czekać na następną wizytę pańci. Szepnij mu ode mnie dobre słówko i jeśli ci się uda ucałuj go w nosek ;)