Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jeśoli byś chciała przygarnąć bezpeńskiego psiaka to ja chętnie odstąpie. U mnie na osiedlu lata szczeniak, ok 6 mies. jest bardzo podobny z wyglądu do Cerbera, tyle, że jest niższy i ma sierść jaśniejszą. Miałam go wziąć, ale gdybym to zrobiła to za bardzo zaangażowałabym się i zakochała. A kiedy bym się zakochała to bym już go nie oddała nikomu, a za rok lub 2 czeka na mnie szczeniak, więc niestey nie mogę się tak angażować i psiny nie wzięłam. Aktualnie psina ma dom, jest pod opieką takiej dziewczyny z wieżowca.

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alę piękna mordka po kopaniu :loveu: :loveu: :loveu: on głębokie te doły kopie? widzę, że Ares też jest uniwersalnym pieskiem, jak Cerber. Skacze jak kangur, kpie jak kret, pływa jak ryba :D i co jesze ???

Posted

Cerber napisał(a):
Alę piękna mordka po kopaniu :loveu: :loveu: :loveu: on głębokie te doły kopie? widzę, że Ares też jest uniwersalnym pieskiem, jak Cerber. Skacze jak kangur, kpie jak kret, pływa jak ryba :D i co jesze ???

aż sie boje co on jeszcze wymyśli:cool3:

Posted

Dzisiaj moja mama rozmrażała mięso(postawiła je na parapecie) a Ares jak wyczuł to przez godzine siedział pod oknem i piszczał (chociaz w misce od rana jedzenie stało nietkniete:diabloti:

Tyle osob skomentowało to daje nowe fotki (wszystkim bardzo dziekujemy:smilecol:

co tam masz ciekawego

Posted

leemonca napisał(a):
susza się skończyła, nie trzeba szukać wody :cool3:

Ares tam robakow szukal, bo przeciez wredna pani go nie karmi:evil_lol: to sam musi postarac sie o jedzenie trzeba jakos przezyc:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
onn jest sliiczny :DD ile on ma w klebie ? bo ma podobna sylwetke do Loganiastego ;]

nie mam pojecia ile on ma:cool3: ale obiecuje ze dzisiaj podam jego wymiary, a takze fotki z wystawy we Włocławku

Posted

No to ja czekam na te wymiary, bo ja chyba też się pytałam kiedyś, ale odp. nie uzyskałam. A foty z wystawy też mogłabym wstawić, ale nie chce mi sie :D