Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Cześć Martuś, dodaj jakies fotki no :/ nathaniel napisał(a)::D:D A ja mam w gimnazjum :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniec tematu o szkole ;) aaaaaaaa no chyba, że tak dobra konieć tematu o szkole :D:D:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Obecuje ze dzisiaj po poludniu beda nowe fotki poniewaz jade do babci na dzilke nad wisle wiec foteki beda napewno!!! tylko zeby nie padalo:cool3: Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 To wstawiam obiecane fotki ze spotkania z Ola i Luiza: Czesc pierwsza zabawa na piachu: Quote
Ola&Kora Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Marta_Ares; napisał(a): Ale cudna foteczka :loveu: :loveu: :loveu: Kora wyraźnie pokazuje co myśli o zalotach Aresa :evil_lol: , ale Ares się tym raczej nie zraża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powinnaś mu zmienić imię na Amor, przynajmniej w pobliżu Kory :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 sliczne fotki:)a Figa ma taka sama obrozke jak Aresik...byla jesczze taka cudna<czerwona zamszowa grubsza ok2razy jak ta i w cyrkonie> ale niestety na styk a ja chcialam troszke luzniejsza i z mozliwoscia regulacji... ps. nawet nie wiedzialam ze Ares taki zakochany w Korce:):loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 OBCY atakują!!!!!:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Marta_Ares']OBCY atakują!!!!!:cool3: :cool3: :cool3: Dokładnie ej :D, ta ostatnia fotka jest normalnie najlepsza :D jak ją tylko zobaczyłam to wybuchnęłam śmiechem Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 I kolejne fotki: A to spotkany piekny Bokserek:loveu: o imieniu Confident(z ang.-ufny,pewny siebie) fajnie imie dla boksia :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nor,malnie ta fotka wygląda jak byśmy siedziały przy ognisku i sśpiewały harcerskie piosenki :D każdy sobie rzepkę skrobie :D:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Aresik sie zegna i mowi dobranoc:loveu: (zmeczony po dzisiejszych zabawach i smutny z powodu Kory):cool3: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Dobranoc Aresiku :* z tego co wiem, to ares miał dziś nie spać na łóżku :D Quote
Ola&Kora Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Aresik sie zegna i mowi dobranoc:loveu: (zmeczony po dzisiejszych zabawach i smutny z powodu Kory):cool3: A wiesz, co... Kora też była smutna :eviltong: Jak odchodziłam od przystanku, to ona cały czas sie oglądała na Aresa, a potem to normalnie piszczała że chce z powrotem :eviltong: A w domu to już wogóle, bach na posłanie i leży przygnębiona :eviltong: Czyżby ją też dopadły strzały amora? :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Marta_Ares']Aresik sie zegna i mowi dobranoc:loveu: (zmeczony po dzisiejszych zabawach i smutny z powodu Kory):cool3: Jeju no ależ Aresik tu słodziasto wyszedł :loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dzień dobry Marto, jak tam po wczorajszym spotkaniu :)? Quote
Alynkaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ojjjjj biedny Aresik zakochal sie ......ale na lozeczku slodko siem wyklada maly futrzasty potfffforek:):evil_lol: sliczniutki:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Juz mowilam ze ta fotka jest THE BEST :loveu: No no... To ja tu widze ze trojkocik macie :razz: Ale czy tak ladnie pieski namawiac do takich zwiazkow :mad: Hehe... A tak serio:to fajna z nich paczka :p Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Czeeeeść, wiem jak jest dużo nauki i wogóle (ja muiałam zarwać nockę bo nie dałabym rady :D ) ale jak będziesz miała trochę czasu to wstawiłabyś jakieś fotecki Aresika?? Quote
Marta_Ares Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 To dodam kilka fotek: 1) Ares skoczek (kangur) 2) a teraz kilka z zabawy w ogrodku: Moja piłka nie oddam:diabloti: z seri: głupkowate usmiechy :D krowka szuka jedzenia biegne do ciebieeeee kolejny glupkowaty usmiech:evil_lol: co tam slychac ciekawego u Bulego??? meczacy ten trening z pilka:cool1: 3) Pies strózujący Quote
Marta_Ares Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Przepraszam ze nie odwiedzam innych galerii ale zwiecei... szkola:mad: P.S. Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam zamiar sie nauczyc i zglosic do odpowiedzi z polskiego, ale strasznie sie boje bo u tego nauczyciela naprawde trzeba byc strasznie wykutym zeby dostac chociazby 3 to juz jest wielki sukces, a teraz opuszczam was i ide sie uczyc papap Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Marta_Ares napisał(a):Przepraszam ze nie odwiedzam innych galerii ale zwiecei... szkola:mad: P.S. Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam zamiar sie nauczyc i zglosic do odpowiedzi z polskiego, ale strasznie sie boje bo u tego nauczyciela naprawde trzeba byc strasznie wykutym zeby dostac chociazby 3 to juz jest wielki sukces, a teraz opuszczam was i ide sie uczyc papap Fotki wszystkie prześliczne, bardzo lubię oglądać jego fotki, szczególnie z przybliżenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jeśli chodzi o szkołę to lepiej w sumie, żebym się na ten temat nie odzywała, bo jak zawsze mi trochę dogryźiesz. No nic, ale życzę powodzenia i trzymam kciuki. Quote
Marta_Ares Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Z polskiego dostalam 4 jak jestem szczesliwa:multi::multi::multi::multi: uczylam sie wczoraj do 12.00, ale eh najgorsza wiadomosc dzisiejszego dnia to to iz nasz wychoawca zarazem nauczyciel polskiego odchodzi....:-(:-( w 2 kalsie liceum gdzie zdazylismy uz sie z nim zzyc i zgrac tak poprostu nagle nas zostawia, ktos powiedzial tylko ze wybral droge polityczna rozumie go przeciec to jego zycie ale zostawic tak nagle klase ktora przygotowywal do matury:-( :-(:-( :-(:-(:-(:-( Najgorsze jest to ze on byl w tej szkole jedynym nauczycielem z ktorym mzoena bylo porozmawiac, pozartowac, poradzic sie - byl naprawde swietnym wyhowawca:( a zarazem nauczycielem ktory wymagal, ale potrafil nauczyc jestesmy w tyle z programem tylko dlatego ze ona wszyctko dolkadnie pomalu analizowal,a a tera zprzyjdzie ktos nowy szytsko zaczenie sie od poczatku... Quote
Ola&Kora Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Z polskiego dostalam 4 jak jestem szczesliwa:multi::multi::multi::multi: uczylam sie wczoraj do 12.00, ale eh najgorsza wiadomosc dzisiejszego dnia to to iz nasz wychoawca zarazem nauczyciel polskiego odchodzi....:-(:-( w 2 kalsie liceum gdzie zdazylismy uz sie z nim zzyc i zgrac tak poprostu nagle nas zostawia, ktos powiedzial tylko ze wybral droge polityczna rozumie go przeciec to jego zycie ale zostawic tak nagle klase ktora przygotowywal do matury:-( :-(:-( :-(:-(:-(:-( Najgorsze jest to ze on byl w tej szkole jedynym nauczycielem z ktorym mzoena bylo porozmawiac, pozartowac, poradzic sie - byl naprawde swietnym wyhowawca:( a zarazem nauczycielem ktory wymagal, ale potrafil nauczyc jestesmy w tyle z programem tylko dlatego ze ona wszyctko dolkadnie pomalu analizowal,a a tera zprzyjdzie ktos nowy szytsko zaczenie sie od poczatku... Gratuluję 4 :multi: :multi: :multi: I współczuję z powodu nauczyciela. Pamiętam, że raz miałam z nim zastępstwo - był świetny, normalnie z nami gadał, traktował na równi. Ale nie powiedział czemu odchodzi? I to tak nagle? Życzę ci jeszcze, żeby nie uczyła cię nasza wychowawczyni :eviltong: Quote
Recommended Posts