Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Martuś, dodaj jakies fotki no :/

nathaniel napisał(a):
:D:D
A ja mam w gimnazjum :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Koniec tematu o szkole ;)

aaaaaaaa no chyba, że tak

dobra konieć tematu o szkole :D:D:D:D:D

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

Ale cudna foteczka :loveu: :loveu: :loveu:
Kora wyraźnie pokazuje co myśli o zalotach Aresa :evil_lol: , ale Ares się tym raczej nie zraża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powinnaś mu zmienić imię na Amor, przynajmniej w pobliżu Kory :eviltong:

Posted

sliczne fotki:)a Figa ma taka sama obrozke jak Aresik...byla jesczze taka cudna<czerwona zamszowa grubsza ok2razy jak ta i w cyrkonie> ale niestety na styk a ja chcialam troszke luzniejsza i z mozliwoscia regulacji...
ps. nawet nie wiedzialam ze Ares taki zakochany w Korce:):loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']OBCY atakują!!!!!:cool3: :cool3: :cool3:

Dokładnie ej :D, ta ostatnia fotka jest normalnie najlepsza :D jak ją tylko zobaczyłam to wybuchnęłam śmiechem

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Aresik sie zegna i mowi dobranoc:loveu: (zmeczony po dzisiejszych zabawach i smutny z powodu Kory):cool3:

A wiesz, co... Kora też była smutna :eviltong: Jak odchodziłam od przystanku, to ona cały czas sie oglądała na Aresa, a potem to normalnie piszczała że chce z powrotem :eviltong: A w domu to już wogóle, bach na posłanie i leży przygnębiona :eviltong: Czyżby ją też dopadły strzały amora? :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Aresik sie zegna i mowi dobranoc:loveu: (zmeczony po dzisiejszych zabawach i smutny z powodu Kory):cool3:

Jeju no ależ Aresik tu słodziasto wyszedł :loveu::loveu::loveu:

Posted

Juz mowilam ze ta fotka jest THE BEST :loveu:

No no... To ja tu widze ze trojkocik macie :razz: Ale czy tak ladnie pieski namawiac do takich zwiazkow :mad: Hehe...
A tak serio:to fajna z nich paczka :p

Posted

Czeeeeść, wiem jak jest dużo nauki i wogóle (ja muiałam zarwać nockę bo nie dałabym rady :D ) ale jak będziesz miała trochę czasu to wstawiłabyś jakieś fotecki Aresika??

Posted

To dodam kilka fotek:
1) Ares skoczek (kangur)

2) a teraz kilka z zabawy w ogrodku:

Moja piłka nie oddam:diabloti:

z seri: głupkowate usmiechy :D

krowka szuka jedzenia

biegne do ciebieeeee

kolejny glupkowaty usmiech:evil_lol:

co tam slychac ciekawego u Bulego???

meczacy ten trening z pilka:cool1:
3) Pies strózujący

Posted

Przepraszam ze nie odwiedzam innych galerii ale zwiecei... szkola:mad:

P.S. Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam zamiar sie nauczyc i zglosic do odpowiedzi z polskiego, ale strasznie sie boje bo u tego nauczyciela naprawde trzeba byc strasznie wykutym zeby dostac chociazby 3 to juz jest wielki sukces, a teraz opuszczam was i ide sie uczyc papap

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Przepraszam ze nie odwiedzam innych galerii ale zwiecei... szkola:mad:

P.S. Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam zamiar sie nauczyc i zglosic do odpowiedzi z polskiego, ale strasznie sie boje bo u tego nauczyciela naprawde trzeba byc strasznie wykutym zeby dostac chociazby 3 to juz jest wielki sukces, a teraz opuszczam was i ide sie uczyc papap

Fotki wszystkie prześliczne, bardzo lubię oglądać jego fotki, szczególnie z przybliżenia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jeśli chodzi o szkołę to lepiej w sumie, żebym się na ten temat nie odzywała, bo jak zawsze mi trochę dogryźiesz. No nic, ale życzę powodzenia i trzymam kciuki.

Posted

Z polskiego dostalam 4 jak jestem szczesliwa:multi::multi::multi::multi: uczylam sie wczoraj do 12.00, ale eh najgorsza wiadomosc dzisiejszego dnia to to iz nasz wychoawca zarazem nauczyciel polskiego odchodzi....:-(:-( w 2 kalsie liceum gdzie zdazylismy uz sie z nim zzyc i zgrac tak poprostu nagle nas zostawia, ktos powiedzial tylko ze wybral droge polityczna rozumie go przeciec to jego zycie ale zostawic tak nagle klase ktora przygotowywal do matury:-( :-(:-( :-(:-(:-(:-(
Najgorsze jest to ze on byl w tej szkole jedynym nauczycielem z ktorym mzoena bylo porozmawiac, pozartowac, poradzic sie - byl naprawde swietnym wyhowawca:( a zarazem nauczycielem ktory wymagal, ale potrafil nauczyc jestesmy w tyle z programem tylko dlatego ze ona wszyctko dolkadnie pomalu analizowal,a a tera zprzyjdzie ktos nowy szytsko zaczenie sie od poczatku...

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Z polskiego dostalam 4 jak jestem szczesliwa:multi::multi::multi::multi: uczylam sie wczoraj do 12.00, ale eh najgorsza wiadomosc dzisiejszego dnia to to iz nasz wychoawca zarazem nauczyciel polskiego odchodzi....:-(:-( w 2 kalsie liceum gdzie zdazylismy uz sie z nim zzyc i zgrac tak poprostu nagle nas zostawia, ktos powiedzial tylko ze wybral droge polityczna rozumie go przeciec to jego zycie ale zostawic tak nagle klase ktora przygotowywal do matury:-( :-(:-( :-(:-(:-(:-(
Najgorsze jest to ze on byl w tej szkole jedynym nauczycielem z ktorym mzoena bylo porozmawiac, pozartowac, poradzic sie - byl naprawde swietnym wyhowawca:( a zarazem nauczycielem ktory wymagal, ale potrafil nauczyc jestesmy w tyle z programem tylko dlatego ze ona wszyctko dolkadnie pomalu analizowal,a a tera zprzyjdzie ktos nowy szytsko zaczenie sie od poczatku...

Gratuluję 4 :multi: :multi: :multi:
I współczuję z powodu nauczyciela. Pamiętam, że raz miałam z nim zastępstwo - był świetny, normalnie z nami gadał, traktował na równi.
Ale nie powiedział czemu odchodzi? I to tak nagle?
Życzę ci jeszcze, żeby nie uczyła cię nasza wychowawczyni :eviltong: