Marta_Ares Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 ciesze sie ze foty sie podobaja, ale to zasluga tylko i wylacznie tych pieknych psiakowy ktore na nich są, a zabawa byla swietna:lol: Quote
Ola&Kora Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Zabawa była extra! Chyba jeszcze z nikim tak sie nie odwalało jak z wami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!! Wleźć do lodowatej wody i pozwoilć "robić" fotki konarowi :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D . Już nie moge sie doczekać następnego spotkania ;) :razz: Quote
Alynkaaa Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 hehe 3ci raz nei baede sie powtarzac...albo powturze ale w skrucie....dla mnie bąba:) pozdrawiam:) Quote
Cerber Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Hihihihihihihihihihihihihi:evil_lol: dla mnie też bbomba :D:D:D:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Kilka nowych fotek (przed domem wśród zieleni:lol: :lol:) a to nowa smycz kupiona na wystawie we Włocławku: Quote
Ola&Kora Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Kilka nowych fotek (przed domem wśród zieleni:lol: :lol:) Jak świetnie wyszedł pośród tych roślinek :loveu: Taki buszmen z niego :p Quote
Juszes Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Marta_Ares'] a to nowa smycz kupiona na wystawie we Włocławku: Bardzo ładna, a Aresk pięknie w (??) niej wygląda :) Quote
cuciola Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ale sliczna smuycz! piekne zdjecia! dziekujemy za odwiedzenie naszej galerii :) Quote
Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ooołłłjeeee zdiecia bomba...a smycz stylowa nie ma co:):):) Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Alynkaaa napisał(a):ooołłłjeeee zdiecia bomba...a smycz stylowa nie ma co:):):) cuciola napisał(a):ale sliczna smuycz! piekne zdjecia! dziekujemy za odwiedzenie naszej galerii :) Juszes napisał(a):Bardzo ładna, a Aresk pięknie w (??) niej wygląda :) A dziekuje wszystkim smycz w łapki (16mm i długość- 240cm) kosztowała na wystawie jedynie 17 zł jak narazie jestem z niej bardzo zadowolona żałuje ze nie kupiłam jeszcze obroży do kompletu:evil_lol: A co do fotek to tak jakos przy okazji zrobilam, ale mi tam sie zabardzo nie podobaja poniewaz byly robione wieczorem i z lampa (czego nie cierpie:cool3:) i tak na dwa razy wyszły i Aresik tez jakoś tak chyba smutno wyszedł:shake: Quote
Cerber Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 em, no tak Twoja smycz kosztowałam jedynie 17 zł, powinna być sporo droższa obroży, a ja za swoją obrożę dałam 16 zł. W sumie fakt, że moja obroża jest ze skóry i ma posrebrzane pieski takie z metalu czy coś, no ale jednak smycz powinna być droższa, albo obroża znacznie tańsza :/ PS. Fotucsie boskie. Piękny masz ogródek. Quote
Marta_Ares Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 no tak ale moja smycz to zwykla tasmowka ktore pewnie na krotko starczy, a obroza skorzana to juz jest cos:lol: Quote
Ola&Kora Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Marta_Ares; napisał(a):no tak ale moja smycz to zwykla tasmowka ktore pewnie na krotko starczy, a obroza skorzana to juz jest cos:lol: Tobie to nawet taśmy na długo starczają ;) Mi to nawet skórzana smycz tylko na pół roku starczyła :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a mnie sie tam bardzo podobaja te footki!!!!!!!!!i suuuper ze macie ogrudeczek:)....Aresik to ma dobrze:) Quote
Martek88 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 na zdjeciu z nowa smyczka ma ogon puchaty jak wiewiorka:) no prosze jaki z tej małej kluseczki w 1 poscie przystojniak wyrosl:) Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Dzisiaj moze wieczorem nowe fotki będa tylko jakos brakuje pomyslu na jakies fajne:cool3: Quote
Daisunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no proszę tutaj też "spacerowo" :) Aresik sliczniutki :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a wlasnei chcialalmupomisc siem o nowe fotecjie...ale widze jestes sprytna i odrazu napisalalas ze beda:eviltong::eviltong: kurcze ja tez juz niemam pomyslu na fajne focie:(ale napstrykam tak jak zawsze pewnie:) czekam zajrze pozniej papa:* Quote
Juszes Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No ja czekam na foty i chętnie bym zobaczyła śpiącego Aresika :** Może mu pstrykniesz podczas drzemki? :> Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Jasne dzisiaj wieczorem zrobie mu kilka fotek ja bedze spal bo wtedy naprawde swietne pozy lapie:loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Mały książe :cool3: NO i jak jedziemy??? (ja jestem gotowy) Moj maly koffany potworek I jak go tu nie kochac??:loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Marta_Ares'] ALe masz Aresik dłuuuuugalski jęzor :eviltong: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [CENTER]Boskie fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ares jak zawsze śliczny. Sama byłaś na spacerze?[/CENTER] Quote
Recommended Posts