Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabawa była extra! Chyba jeszcze z nikim tak sie nie odwalało jak z wami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: !!! Wleźć do lodowatej wody i pozwoilć "robić" fotki konarowi :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D . Już nie moge sie doczekać następnego spotkania ;) :razz:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
ooołłłjeeee zdiecia bomba...a smycz stylowa nie ma co:):):)

cuciola napisał(a):
ale sliczna smuycz! piekne zdjecia! dziekujemy za odwiedzenie naszej galerii :)

Juszes napisał(a):
Bardzo ładna, a Aresk pięknie w (??) niej wygląda :)

A dziekuje wszystkim smycz w łapki (16mm i długość- 240cm) kosztowała na wystawie jedynie 17 zł jak narazie jestem z niej bardzo zadowolona żałuje ze nie kupiłam jeszcze obroży do kompletu:evil_lol:

A co do fotek to tak jakos przy okazji zrobilam, ale mi tam sie zabardzo nie podobaja poniewaz byly robione wieczorem i z lampa (czego nie cierpie:cool3:)
i tak na dwa razy wyszły i Aresik tez jakoś tak chyba smutno wyszedł:shake:

Posted

em, no tak Twoja smycz kosztowałam jedynie 17 zł, powinna być sporo droższa obroży, a ja za swoją obrożę dałam 16 zł. W sumie fakt, że moja obroża jest ze skóry i ma posrebrzane pieski takie z metalu czy coś, no ale jednak smycz powinna być droższa, albo obroża znacznie tańsza :/

PS. Fotucsie boskie. Piękny masz ogródek.

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
no tak ale moja smycz to zwykla tasmowka ktore pewnie na krotko starczy, a obroza skorzana to juz jest cos:lol:

Tobie to nawet taśmy na długo starczają ;) Mi to nawet skórzana smycz tylko na pół roku starczyła :eviltong:

Posted

a wlasnei chcialalmupomisc siem o nowe fotecjie...ale widze jestes sprytna i odrazu napisalalas ze beda:eviltong::eviltong: kurcze ja tez juz niemam pomyslu na fajne focie:(ale napstrykam tak jak zawsze pewnie:)
czekam zajrze pozniej
papa:*