Cerber Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześć Martuś, jak tam angielski Ci poszedł? chwal się :) Quote
nomu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Marta_Ares'] Ojeeej i potem tyle sprzątania:P naucz go wynoszenia śmieci po sobie jak nabrudzi heh ;) Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 To kilka fotek z wycieczki do lasu: Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Marta_Ares']To kilka fotek z wycieczki do lasu: No Aresik ze swoją nową smyczką świetnie wyghląda :D. W ogóle bardoz ladne miejsce,jeszcze ta woda :loveu: Quote
Koma Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ale wystawowy Aresik :multi: a na co taki zapatrzony? :cool3: Quote
Alynkaaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 łłooo jeeej jaki Aresik jest duuuuzy:crazyeye: myslalam ze on troszke mniejszy jest:)ale sliczny:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Marta_Ares']To kilka fotek z wycieczki do lasu: Nie wiem co napisać więc tylko się uśmiechnę :):):):):) Fotki :cool: Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 a tak wygląda (zachowuje się) wychowany wedle wszystkich zasad pies:lol: czyli zero dominacji itp :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Koma'] Ale wystawowy Aresik :multi: a na co taki zapatrzony? :cool3: prawdopodobnie wołał go tam moj tata:lol: P.S. przepraszam ze nie dwiedzam innych galerii ale musze napisac z polaka, tzn odpowiedziec na kilka pytan:D 1.W jaki sposób bohaterowie Cyda podlegaja konwencji? 2.Jak pojmują słowo honor? 3.Na czym polega uniwersalizm Cyda? to spadam do pisania tego papa Quote
Ola&Kora Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cudny Aresik :loveu: A jakie masz super plakaty w pokoju :p A teraz już nie przeszkadzam i sama ide się douczać :eviltong: Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Marta_Ares']a tak wygląda (zachowuje się) wychowany wedle wszystkich zasad pies:lol: czyli zero dominacji itp :evil_lol: No prosze jak się Aresik nam wyłożył na wyrku :loveu::loveu: Fajowe masz plakaciki ;-) Quote
nomu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Marta_Ares napisał(a): P.S. przepraszam ze nie dwiedzam innych galerii ale musze napisac z polaka, tzn odpowiedziec na kilka pytan:D 1.W jaki sposób bohaterowie Cyda podlegaja konwencji? 2.Jak pojmują słowo honor? 3.Na czym polega uniwersalizm Cyda? to spadam do pisania tego papa Boże czego was tam uczą w tej szkole :crazyeye: nawet nie wiem o czym jest mowa :P Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Alynkaaa napisał(a):łłooo jeeej jaki Aresik jest duuuuzy:crazyeye: myslalam ze on troszke mniejszy jest:)ale sliczny:loveu: :loveu: wkońcu 38 cm w kłębie :lol: Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 nomu napisał(a):Boże czego was tam uczą w tej szkole :crazyeye: nawet nie wiem o czym jest mowa :P hehe a do jakiej klasy chodzisz??? Ja do 2 LO profil humanistyczny :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Marta_Ares; napisał(a):a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale super!!!! Ja też tak chce, mam mnóstwo plakatów, ale czekam na nowe meble i dopiero wtedy bede szaleć :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 łłoo jaaaa nie chwalilas sie ze masz az tyle pieskow:P tylko Aresik i Aresik a ja tam widze cale schronisko:) a co do zdiatek "olbrzyma"<Figa 10 cm mniejsza:P> to sliczniutkie:):) jak zawsze:):):) Quote
zaba14 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 fajny pokoik :P ja nie moge sobie pozwolić na takie coś, bo moj starszy brat chyba by mnie wyprowadził :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Marta_Ares']a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol: O matko :-o :-o :-o u mnie tak się nie da :( mam pomalowane ściany i wogóle :( mogę mieć jedynie ze dwie, lub 3 figurki, które stoją na półce, pościel (ale to w słonie, bo w psy nigdzie nie ma) i na drzwiech kilka plakatów :( PS. Ja też miałam Cyda na polskim, był fajny dosyć. Ale Wy to jeszcze macie bardzo krótkie te lektury, a My :( jedziemy z Potpami, Lalkami i innymi grubastwami :/) Quote
Mysha792 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ale zajefajny pokój :loveu: ja wogóle nie moge miec plakatów przyklejanych do mebli i do ścian... więc wymyśliłam że kupuje antyramy i w nie pakuje plakaty z psami i przybijam do ściany :P Mam pełno figurek z różnymi zwierzątkami ( w porównaniu do twojej kolekcji to nic :razz: ) Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Marta_Ares']a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol: Też bym tak chiciała :loveu: Ale niestety moja wredna współlokatorka( Monika), która baaardzo mnei czasem wkurza się nie zgadza! I moje jedynew pole do popisun to tablica korkowa, która pełna jest szppiców, white terrieró, pekińczyków i innych cudeniek! Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 hehe znajomi jak do mnie przychodza to se pytaja czy juz wiecej tych psow nie mialam, albo "o jaaaa wszedzie psy" jakie sliczne itp itd:lol: kiedys mialam wiecej plakatow ale stwierdzilam ze w liceum to trzrba pokoj przerobic na troche bardziej normalny:D:D:D:D Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeszcze więcej?? No racja, teraz jest całkiem normalny :grin: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Marta_Ares; napisał(a):hehe znajomi jak do mnie przychodza to se pytaja czy juz wiecej tych psow nie mialam, albo "o jaaaa wszedzie psy" jakie sliczne itp itd:lol: kiedys mialam wiecej plakatow ale stwierdzilam ze w liceum to trzrba pokoj przerobic na troche bardziej normalny:D:D:D:D No wiesz co...:eviltong: Plakaty z psiakami zdejmować... No ale cóż, u mnie jedyne co "wisi" na meblach to światowa deklaracja praw zwierzęcia :p żeby każdy mógł przeczytać ;) I jeszcze siedem kalendarzy z różnymi zwierzakami Quote
Recommended Posts