Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']To kilka fotek z wycieczki do lasu:

No Aresik ze swoją nową smyczką świetnie wyghląda :D. W ogóle bardoz ladne miejsce,jeszcze ta woda :loveu:

Posted

[quote name='Koma']
Ale wystawowy Aresik :multi: a na co taki zapatrzony? :cool3:

prawdopodobnie wołał go tam moj tata:lol:

P.S. przepraszam ze nie dwiedzam innych galerii ale musze napisac z polaka, tzn odpowiedziec na kilka pytan:D
1.W jaki sposób bohaterowie Cyda podlegaja konwencji?
2.Jak pojmują słowo honor?
3.Na czym polega uniwersalizm Cyda?
to spadam do pisania tego papa

Posted

[quote name='Marta_Ares']a tak wygląda (zachowuje się) wychowany wedle wszystkich zasad pies:lol:
czyli zero dominacji itp :evil_lol:

No prosze jak się Aresik nam wyłożył na wyrku :loveu::loveu: Fajowe masz plakaciki ;-)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

P.S. przepraszam ze nie dwiedzam innych galerii ale musze napisac z polaka, tzn odpowiedziec na kilka pytan:D
1.W jaki sposób bohaterowie Cyda podlegaja konwencji?
2.Jak pojmują słowo honor?
3.Na czym polega uniwersalizm Cyda?
to spadam do pisania tego papa

Boże czego was tam uczą w tej szkole :crazyeye: nawet nie wiem o czym jest mowa :P

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale super!!!! Ja też tak chce, mam mnóstwo plakatów, ale czekam na nowe meble i dopiero wtedy bede szaleć :evil_lol:

Posted

łłoo jaaaa nie chwalilas sie ze masz az tyle pieskow:P tylko Aresik i Aresik a ja tam widze cale schronisko:)

a co do zdiatek "olbrzyma"<Figa 10 cm mniejsza:P> to sliczniutkie:):) jak zawsze:):):)

Posted

[quote name='Marta_Ares']a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol:

O matko :-o :-o :-o u mnie tak się nie da :( mam pomalowane ściany i wogóle :( mogę mieć jedynie ze dwie, lub 3 figurki, które stoją na półce, pościel (ale to w słonie, bo w psy nigdzie nie ma) i na drzwiech kilka plakatów :(

PS. Ja też miałam Cyda na polskim, był fajny dosyć. Ale Wy to jeszcze macie bardzo krótkie te lektury, a My :( jedziemy z Potpami, Lalkami i innymi grubastwami :/)

Posted

Ale zajefajny pokój :loveu: ja wogóle nie moge miec plakatów przyklejanych do mebli i do ścian... więc wymyśliłam że kupuje antyramy i w nie pakuje plakaty z psami i przybijam do ściany :P Mam pełno figurek z różnymi zwierzątkami ( w porównaniu do twojej kolekcji to nic :razz: )

Posted

[quote name='Marta_Ares']a tak w moim przypadku wygląda pokój dogoMANIAKA:evil_lol: :evil_lol:

Też bym tak chiciała :loveu: Ale niestety moja wredna współlokatorka( Monika), która baaardzo mnei czasem wkurza się nie zgadza! I moje jedynew pole do popisun to tablica korkowa, która pełna jest szppiców, white terrieró, pekińczyków i innych cudeniek!

Posted

hehe znajomi jak do mnie przychodza to se pytaja czy juz wiecej tych psow nie mialam, albo "o jaaaa wszedzie psy" jakie sliczne itp itd:lol: kiedys mialam wiecej plakatow ale stwierdzilam ze w liceum to trzrba pokoj przerobic na troche bardziej normalny:D:D:D:D

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
hehe znajomi jak do mnie przychodza to se pytaja czy juz wiecej tych psow nie mialam, albo "o jaaaa wszedzie psy" jakie sliczne itp itd:lol: kiedys mialam wiecej plakatow ale stwierdzilam ze w liceum to trzrba pokoj przerobic na troche bardziej normalny:D:D:D:D

No wiesz co...:eviltong: Plakaty z psiakami zdejmować... No ale cóż, u mnie jedyne co "wisi" na meblach to światowa deklaracja praw zwierzęcia :p żeby każdy mógł przeczytać ;) I jeszcze siedem kalendarzy z różnymi zwierzakami