Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
Martuś ja bym Ci radziła usunać zdjęcie pana od polskiego ;)
Nie wiem czy byłby zadowolony ;)

atpie czy on ma neta i jego nie interesuja takie rzeczy ale na wszelki wypadek skasuje masz racje napewno nie bylby adowolony

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Dzień doberek :):):):):) Co tamu mojego ukochanego Aresika słychać? :loveu:

Aresik dostaje piekne futrko na zime, teraz to juz taki misiek sie z niego zrobil ze tylko przytulac:loveu: :loveu:

Posted

witamwkoncu znalalzam trochce czasu zeby tu wpasc:) loooojooojjj ale fotkow ......sliczna wiewiorezka slodziak taki:):):) no a Aresik w siabnie rzadzi:)slicznie poprostu:):):)

Posted

Marta_Ares; napisał(a):

Widzę, że Aresik upodobał sobie stóg siana :eviltong: Może ma w sobie coś z krówki :lol:
A jak patrze na ostatnią fotkę, to ogarnia mnie melancholia... ostatnie słoneczne dni, ostatnie zielone liście na drzewach... ach, ta jesień, nie lubie tej pory roku. Kora zaczyna linieć, ale w porównaniu z Aresem powinnam być jej wdzięczna że ma tylko tylke sierści :eviltong:
Teraz tylko do zimy wytrzymać, a potem to już z górki ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Aresik dostaje piekne futrko na zime, teraz to juz taki misiek sie z niego zrobil ze tylko przytulac:loveu: :loveu:

Suuuuuper, musi być puchaty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiesz w niedzielę jadę do Chrzesnego, jeśli nie przeszkadza Ci to, że jest niedziela, to może byśmy się spotkały??? ja wezmę Puszorka mojego kochanego, Co Ty na to????

Fotki boskie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Niedawno wrocilam ze spaceru z Aresem oczywisice u nas leje:shake: Ares mial na sobie skorzana czerwona obroze i co- wrocil do domu z czerwona cala krawatka:cool3: Chyba bede musiala sie zaopatrzec w zwykla skorzana obroze o naturalnym kolorze(ostatnio bardzo polubilam skorzane rzeczy dla psa:cool3:) a mialam mu jzu nic nie kupowac:diabloti:

Posted

jesli chodzi o to nie kupowanie roznych zeczy dla psa to coz tez tak zawsze mowie a w efekcie mam juz zawalone pol pokoju roznymi zeczami a to szelki a to obroze jakies lancuszki cala tona zabawek... i tez za kazdym razem mowie juz nic wiecej nie kupiuje po czym zawsze cos tam jeszcze wynajde :D
ale psiura masz boskiego
pozdrawiam

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Niedawno wrocilam ze spaceru z Aresem oczywisice u nas leje:shake: Ares mial na sobie skorzana czerwona obroze i co- wrocil do domu z czerwona cala krawatka:cool3: Chyba bede musiala sie zaopatrzec w zwykla skorzana obroze o naturalnym kolorze(ostatnio bardzo polubilam skorzane rzeczy dla psa:cool3:) a mialam mu jzu nic nie kupowac:diabloti:

Ja cię rozumiem :evil_lol: No przecież żal przejść obojętnie obok zoologicznego, tam jest tyle fajnych rzeczy...:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

oj a ja tez chcialam czerwona taka kupic:P...

Posted

Witam witam was kochani:)
tym miejscu chcialabym bardzo podziekowac osobie ktora ukladala mi plan w szkole na czwartek....:mad: (2 polaki,wos,chemia,hista,biola,anglik)wczoraj siedzialam do 1.30 i sie uczylam na to wszystko mialam miec klasowke z bioli, i praktycznie ze wszystkiego pytali, a no i oczywisice standardowo na anglik mialam do napisania kilka wypracowan.....:-(:-( idzie sie zalamac w tej szkole naprawde mam juz dosyc tego wszytskiego:-(, a jutro mam klasowke z francuskiego z calej 1 klasy, i beda pytac z histy, angola i pewnie tez z polaka:cool1:

Posted

O ja ale jaja :? to ja takiego zapierdziela nie mam jak Ty. No oprócz polaka, histy i angola :/ z reszty przedmiotów mam luzy, bo nie zdaje z nich matury :D

Posted

Martuś doskonale Cię rozumiem.
Jutro mam dwa niemieckie, z jednego spr, z drugiego pytanie.
Historię (facety pyta zawsze dwie osoby), j. polski (pyta:/), matę.
A dzisiaj miałam coś koło 8 lekcji i cyrk jest, bo nie rozumiem materiału z niemieckiego.
(odmiana przymiotniki przez rodzajniki ... )

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
Witam witam was kochani:)
tym miejscu chcialabym bardzo podziekowac osobie ktora ukladala mi plan w szkole na czwartek....:mad: (2 polaki,wos,chemia,hista,biola,anglik)wczoraj siedzialam do 1.30 i sie uczylam na to wszystko mialam miec klasowke z bioli, i praktycznie ze wszystkiego pytali, a no i oczywisice standardowo na anglik mialam do napisania kilka wypracowan.....:-(:-( idzie sie zalamac w tej szkole naprawde mam juz dosyc tego wszytskiego:-(, a jutro mam klasowke z francuskiego z calej 1 klasy, i beda pytac z histy, angola i pewnie tez z polaka:cool1:

Martuś doskonale cię rozumiem... wiem, jak jest ciężko w LZK i jedyne co możesz zrobić to wypić kawe zacisnąć zęby i uczyć się...
Ja w tym tygodniu śpie po 4, 5 godzin a i tak idzie sie załamać, bo ciągle dostaje złe stopnie. Ale nie ma rady, teraz tylko przetrwać
"Byle do piątku" to motto naszej klasy ;)
Bedzie dobrze, to jeszcze początek roku trzeba przywyknąć to tempa szoły a jakoś musi sie ułożyć ;)

Posted

a ja rozumiem was wszystkie...bo nie mam lepiej:(:(:( ale coz takie zycie....zawsze jest troche lepiej jak widze ze wszyscy nauczyciele<A nie tylko moi> maja jakies nieuleczlane manie zadawania co popadnie do nauki:mad: :mad: :mad: ...ehhhhhh idem spac bo jutrop rano do szkoly tzreba wstac
:(
dobranoc i 3majcie siem dziewczyny:)

Posted

Cześć Martuś, dasz sobię radę, wierzę w Ciebie :) Mam nadzieję, że od dzisiaj posiedzisz trochę na forum i dodasz troche foteczek co?????

nathaniel napisał(a):
Martuś doskonale Cię rozumiem.
Jutro mam dwa niemieckie, z jednego spr, z drugiego pytanie.
Historię (facety pyta zawsze dwie osoby), j. polski (pyta:/), matę.
A dzisiaj miałam coś koło 8 lekcji i cyrk jest, bo nie rozumiem materiału z niemieckiego.
(odmiana przymiotniki przez rodzajniki ... )

O ja :? Na niemieckim miałam to co Ty w drugiej klasie - osobiście sama nie luubiłam niemca i bardzo się cieszę, że już go nie mam :multi: :multi: :multi: :multi: 5 lat się męczyłam z tym przedmiotem i co mam z tego. A jeszcze powiem, że sorka pod koniec roku mnie wkurzyła, bo miałam trzy 5 i jedną kosę z kartkówki z czegoś tam, chyba z perfektu. Z perfektu była klasówka w pierwszym półroczu i dostałam 4+ a z klasówki jden :D:D:D:D no ale nic. Byłam pewna, że sorka mi 5 postawi na koniec roku, a ona powiedziała, że mam poprawić. No to ja se myśle, ze ok poprawie bo to było bardzo proste, ale kiedy miałam się za to wziąć, moją mamę zabrano do szpitala i ja od początku czerwca nie chodziłam do szkoły tylko do mamy (czego absolutnie nie żałuję). Mówiłam wychowawcy, że mam trudną sytuację itd. i czy mógłby wpłynąć jakoś na sorkę od niemca czy coś. Nie wiem czy coś jej mówił czy nie, ale postawiłami 4 na koniec roku, czym mnie dobiła. Byłam wściekła bo wiedziałam, że zasóługuje na wyższą ocenę.

Posted

nathaniel napisał(a):
Luiza , ale w drugiej gimnazjum czy liceum?? :oops:

ojjj nie macie o czym gadac tylko o szkole.....:(to galeria Aresika a wy tu tematy se znalazlyscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: proponuje zmienic temat o ten obecny jest nie fajny....<pozatym piatek jest....weekend:lol: :lol: :lol: >