Marta_Ares Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 nathaniel napisał(a):Martuś ja bym Ci radziła usunać zdjęcie pana od polskiego ;) Nie wiem czy byłby zadowolony ;) atpie czy on ma neta i jego nie interesuja takie rzeczy ale na wszelki wypadek skasuje masz racje napewno nie bylby adowolony Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dzień doberek :):):):):) Co tamu mojego ukochanego Aresika słychać? :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Cerber napisał(a):Dzień doberek :):):):):) Co tamu mojego ukochanego Aresika słychać? :loveu: Aresik dostaje piekne futrko na zime, teraz to juz taki misiek sie z niego zrobil ze tylko przytulac:loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 witamwkoncu znalalzam trochce czasu zeby tu wpasc:) loooojooojjj ale fotkow ......sliczna wiewiorezka slodziak taki:):):) no a Aresik w siabnie rzadzi:)slicznie poprostu:):):) Quote
Ola&Kora Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Marta_Ares; napisał(a): Widzę, że Aresik upodobał sobie stóg siana :eviltong: Może ma w sobie coś z krówki :lol: A jak patrze na ostatnią fotkę, to ogarnia mnie melancholia... ostatnie słoneczne dni, ostatnie zielone liście na drzewach... ach, ta jesień, nie lubie tej pory roku. Kora zaczyna linieć, ale w porównaniu z Aresem powinnam być jej wdzięczna że ma tylko tylke sierści :eviltong: Teraz tylko do zimy wytrzymać, a potem to już z górki ;) Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Marta_Ares napisał(a):Aresik dostaje piekne futrko na zime, teraz to juz taki misiek sie z niego zrobil ze tylko przytulac:loveu: :loveu: Suuuuuper, musi być puchaty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiesz w niedzielę jadę do Chrzesnego, jeśli nie przeszkadza Ci to, że jest niedziela, to może byśmy się spotkały??? ja wezmę Puszorka mojego kochanego, Co Ty na to???? Fotki boskie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Niedawno wrocilam ze spaceru z Aresem oczywisice u nas leje:shake: Ares mial na sobie skorzana czerwona obroze i co- wrocil do domu z czerwona cala krawatka:cool3: Chyba bede musiala sie zaopatrzec w zwykla skorzana obroze o naturalnym kolorze(ostatnio bardzo polubilam skorzane rzeczy dla psa:cool3:) a mialam mu jzu nic nie kupowac:diabloti: Quote
keleris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 jesli chodzi o to nie kupowanie roznych zeczy dla psa to coz tez tak zawsze mowie a w efekcie mam juz zawalone pol pokoju roznymi zeczami a to szelki a to obroze jakies lancuszki cala tona zabawek... i tez za kazdym razem mowie juz nic wiecej nie kupiuje po czym zawsze cos tam jeszcze wynajde :D ale psiura masz boskiego pozdrawiam Quote
Ola&Kora Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Niedawno wrocilam ze spaceru z Aresem oczywisice u nas leje:shake: Ares mial na sobie skorzana czerwona obroze i co- wrocil do domu z czerwona cala krawatka:cool3: Chyba bede musiala sie zaopatrzec w zwykla skorzana obroze o naturalnym kolorze(ostatnio bardzo polubilam skorzane rzeczy dla psa:cool3:) a mialam mu jzu nic nie kupowac:diabloti: Ja cię rozumiem :evil_lol: No przecież żal przejść obojętnie obok zoologicznego, tam jest tyle fajnych rzeczy...:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Marta_Ares napisał(a):Niedawno wrocilam ze spaceru z Aresem oczywisice u nas leje:shake: Ares mial na sobie skorzana czerwona obroze i co- wrocil do domu z czerwona cala krawatka:cool3: Chyba bede musiala sie zaopatrzec w zwykla skorzana obroze o naturalnym kolorze(ostatnio bardzo polubilam skorzane rzeczy dla psa:cool3:) a mialam mu jzu nic nie kupowac:diabloti: oj a ja tez chcialam czerwona taka kupic:P... Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Witam witam was kochani:) tym miejscu chcialabym bardzo podziekowac osobie ktora ukladala mi plan w szkole na czwartek....:mad: (2 polaki,wos,chemia,hista,biola,anglik)wczoraj siedzialam do 1.30 i sie uczylam na to wszystko mialam miec klasowke z bioli, i praktycznie ze wszystkiego pytali, a no i oczywisice standardowo na anglik mialam do napisania kilka wypracowan.....:-(:-( idzie sie zalamac w tej szkole naprawde mam juz dosyc tego wszytskiego:-(, a jutro mam klasowke z francuskiego z calej 1 klasy, i beda pytac z histy, angola i pewnie tez z polaka:cool1: Quote
Cerber Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 O ja ale jaja :? to ja takiego zapierdziela nie mam jak Ty. No oprócz polaka, histy i angola :/ z reszty przedmiotów mam luzy, bo nie zdaje z nich matury :D Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Ja sie naprawde zastanawiam jak ja mam sie na jutro nauczyc skoro ledwo zyje, chce mi sie spac, glowa mnie strasznie boli:(:(:( nie no po co ja do takiej szkoly poszlam...... Quote
nathaniel Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Martuś doskonale Cię rozumiem. Jutro mam dwa niemieckie, z jednego spr, z drugiego pytanie. Historię (facety pyta zawsze dwie osoby), j. polski (pyta:/), matę. A dzisiaj miałam coś koło 8 lekcji i cyrk jest, bo nie rozumiem materiału z niemieckiego. (odmiana przymiotniki przez rodzajniki ... ) Quote
Ola&Kora Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Marta_Ares; napisał(a):Witam witam was kochani:) tym miejscu chcialabym bardzo podziekowac osobie ktora ukladala mi plan w szkole na czwartek....:mad: (2 polaki,wos,chemia,hista,biola,anglik)wczoraj siedzialam do 1.30 i sie uczylam na to wszystko mialam miec klasowke z bioli, i praktycznie ze wszystkiego pytali, a no i oczywisice standardowo na anglik mialam do napisania kilka wypracowan.....:-(:-( idzie sie zalamac w tej szkole naprawde mam juz dosyc tego wszytskiego:-(, a jutro mam klasowke z francuskiego z calej 1 klasy, i beda pytac z histy, angola i pewnie tez z polaka:cool1: Martuś doskonale cię rozumiem... wiem, jak jest ciężko w LZK i jedyne co możesz zrobić to wypić kawe zacisnąć zęby i uczyć się... Ja w tym tygodniu śpie po 4, 5 godzin a i tak idzie sie załamać, bo ciągle dostaje złe stopnie. Ale nie ma rady, teraz tylko przetrwać "Byle do piątku" to motto naszej klasy ;) Bedzie dobrze, to jeszcze początek roku trzeba przywyknąć to tempa szoły a jakoś musi sie ułożyć ;) Quote
Alynkaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 a ja rozumiem was wszystkie...bo nie mam lepiej:(:(:( ale coz takie zycie....zawsze jest troche lepiej jak widze ze wszyscy nauczyciele<A nie tylko moi> maja jakies nieuleczlane manie zadawania co popadnie do nauki:mad: :mad: :mad: ...ehhhhhh idem spac bo jutrop rano do szkoly tzreba wstac :( dobranoc i 3majcie siem dziewczyny:) Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć Martuś, dasz sobię radę, wierzę w Ciebie :) Mam nadzieję, że od dzisiaj posiedzisz trochę na forum i dodasz troche foteczek co????? nathaniel napisał(a):Martuś doskonale Cię rozumiem. Jutro mam dwa niemieckie, z jednego spr, z drugiego pytanie. Historię (facety pyta zawsze dwie osoby), j. polski (pyta:/), matę. A dzisiaj miałam coś koło 8 lekcji i cyrk jest, bo nie rozumiem materiału z niemieckiego. (odmiana przymiotniki przez rodzajniki ... ) O ja :? Na niemieckim miałam to co Ty w drugiej klasie - osobiście sama nie luubiłam niemca i bardzo się cieszę, że już go nie mam :multi: :multi: :multi: :multi: 5 lat się męczyłam z tym przedmiotem i co mam z tego. A jeszcze powiem, że sorka pod koniec roku mnie wkurzyła, bo miałam trzy 5 i jedną kosę z kartkówki z czegoś tam, chyba z perfektu. Z perfektu była klasówka w pierwszym półroczu i dostałam 4+ a z klasówki jden :D:D:D:D no ale nic. Byłam pewna, że sorka mi 5 postawi na koniec roku, a ona powiedziała, że mam poprawić. No to ja se myśle, ze ok poprawie bo to było bardzo proste, ale kiedy miałam się za to wziąć, moją mamę zabrano do szpitala i ja od początku czerwca nie chodziłam do szkoły tylko do mamy (czego absolutnie nie żałuję). Mówiłam wychowawcy, że mam trudną sytuację itd. i czy mógłby wpłynąć jakoś na sorkę od niemca czy coś. Nie wiem czy coś jej mówił czy nie, ale postawiłami 4 na koniec roku, czym mnie dobiła. Byłam wściekła bo wiedziałam, że zasóługuje na wyższą ocenę. Quote
nathaniel Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Luiza , ale w drugiej gimnazjum czy liceum?? :oops: Quote
Alynkaaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 nathaniel napisał(a):Luiza , ale w drugiej gimnazjum czy liceum?? :oops: ojjj nie macie o czym gadac tylko o szkole.....:(to galeria Aresika a wy tu tematy se znalazlyscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: proponuje zmienic temat o ten obecny jest nie fajny....<pozatym piatek jest....weekend:lol: :lol: :lol: > Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 nathaniel napisał(a):Luiza , ale w drugiej gimnazjum czy liceum?? :oops: No oczywiście, że liceum Quote
nathaniel Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Cerber napisał(a):No oczywiście, że liceum :D:D A ja mam w gimnazjum :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Koniec tematu o szkole ;) Quote
Recommended Posts