Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne fotki zrobiłaś!!! Martuś, mam do ciebie prośbe... mogłabyś mi zgrać te foteczki na płytkę? Byś mi w szkole dała, a ja bym ci oddała czystą CD... plisss :eggface:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Świetne fotki zrobiłaś!!! Martuś, mam do ciebie prośbe... mogłabyś mi zgrać te foteczki na płytkę? Byś mi w szkole dała, a ja bym ci oddała czystą CD... plisss :eggface:

Jasne nagram fotki i przy okazji zgram tez Kory, Cerbera i Aresa ze spaceru ok?

Posted

Foteczki prześliczne, ja swoich niestety nie mam czasu sciągnać :( mam tylko godzine na siedzenie przy kompie :( i raczej nie zdążę ich zgrać na kompa, pomiejszyc i wgrać na forum :(:(:(:(:( ja na nic nie mam czasu :(:(:(

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak to wlasnie ta hodowla a ten pies(obok tej pani) to Shinook:loveu: :loveu:

:loveu: (Shinook z radockiej gory jest po storm klouds hhudson icy wind a hhudson to dziadek mojej suni :loveu: )

Posted

Marta_Ares; napisał(a):
jednak film zostawiam na wieczor bo teraz telewizor zajety:cool3: no to za chwile zmniejsze i wstawie nowe fotki

I gdzie te foteczki ?;) Czyżby i tobie energii zabrakło? :p Ja wstawiłam może sześć i nie chce mi sie wiecej :eviltong: . Ide spać :sleep:

Posted

No właśnie, miałaś przyjść z aresem z dworu i miałaś wstawić fotki, a gdzie one są i gdzie jesteś Ty>???? czyżby Cię ktoś porwał :eviltong: Ja w sumie już od godziny się zbieram, żeby iśc się kąpać, ale coś tak się zagadałam na forum :D

Posted

Luiza po próbie zrobienia fotek Cerberowi (wpadla do wody)

tu wylewa wode z butów :D:D:D

a potem wszystkie wzielysmy przyklad z Luizy i tez bylismy w wodzie(tylko ze my zdjelismy buty:evil_lol:)

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Luiza po próbie zrobienia fotek Cerberowi (wpadla do wody)

tu wylewa wode z butów :D:D:D

a potem wszystkie wzielysmy przyklad z Luizy i tez bylismy w wodzie(tylko ze my zdjelismy buty:evil_lol:)

hehehehehe no gleba była na maksa, wczoraj miałam 2 wybadki. Raz wylądowałam na betonie przez Cerbera, a potem w wodzie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: