Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marta, mam dziadka we Włocławku :) Byłem tam dwa razy w życiu :D bo częściej dziadek przyjeżdża do mnie....:cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 to moze przyjedz do dziadka z wlolcwka oprocz mmnie sa na forum jeszcze 3 osoby moze jakis wspolny spacerek z psami?? Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marta_Ares napisał(a):to moze przyjedz do dziadka z wlolcwka oprocz mmnie sa na forum jeszcze 3 osoby moze jakis wspolny spacerek z psami?? hihihi.... chyba najbliższy termin to byłyby wakacje... ale to raczej nie możliwe, mój dziadek nie cieszy sie najlepszym zdrowiem, wiec nie chce mu się zwalać na głowę w dodatku jeszcze z psem... A u mnie w galerii nowe zdjęcia Tobiego :) zapraszam;) wystarczy kliknąć w podpisie, galeria jamniorka:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 troche szalenstw na polu za domem:evil_lol:: nasz domek to ten pierwszy po lewo;) Quote
Alynkaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 troszke jest mniejsza ...... zreszta co ja ciagle z tym wzrostem...wrrr zamiast fotki podziwiac:) to jest slodkie!!!!:loveu: a tu skarbu szukal??? za to ten usmiech mowi wszystko jak fajnie bylo na tym spacerQ:) Quote
Usia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a ja na poczatku myslałam ze to fotki z wakacji gdzies z nad morza:evil_lol: dziwna tam ziemie macie piaszczysta. usmiech mówi wszystko :p szczesliwy pies Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy oczka się śmieją, ogonek merda.... do tej radości proszę wymiziać piecha Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Juszes Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Marta_Ares']troche szalenstw na polu za domem:evil_lol:: nasz domek to ten pierwszy po lewo;) O jaa... w pierwszej chwili pomyslalam, ze to plaża :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Ale sucho, jak na pustyni :cool3::cool3: Ale za to ile miejsca do biegania i kopania przede wszystkim :eviltong: Quote
barbara.h Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ufff, ale mam zaległści:shake: ale widzę Aresik ma się dobrze :multi: i w rolnika się zabawia :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 troche fotek: teraz lece sie uczyc ale obiecuje ze wieczorkiem podwiedzam wasze galerie. Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a co to się pieskowi z łapiętami stało ?? poplątały się ?? śliczne wszystkie nowe fotki!!!! :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czeeeść kochana :buzi: jak miło posiedzieć u Was w galerii... a ile fotek ja się naoglądałam to szok... Ale ten Ares jest żywiołowy facet, co ja bym dała zeby Tina i taka była... To zdjęcie wymiata :multi::multi::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiechnieta krówka :D:razz: Quote
wiq Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ta jest najśliczniejsza :loveu: piękne oczka tu ma:) Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Marta_Ares']troche fotek: teraz lece sie uczyc ale obiecuje ze wieczorkiem podwiedzam wasze galerie. Mikuś tez tak siedzi na parapecie:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 jakie cudenka:loveu: :loveu: :loveu: Aresik to urodzony model:loveu: Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hej Marta co tam u Ciebie??? piękne parapetowo-polowe fotaki...:loveu: :loveu: :loveu: w piątek jadę do Kowala i zostaje aż do poniedziałku... więc jak cosik to możemykiedy się spotkać... np. w piątek :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Usia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 zaspany chłopak, nawet na parapecie pilnuje czy mu sie ktoś po posesi nie placze :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witamy, narescie forum dziala:multi: :multi: :multi: :multi: Eria on z tymi lapkami tak podwinietymi to przewaznie spi:evil_lol: Edytka milo nam ze podoba Ci sie u nas:loveu: staram sie jak najczesciej dawac fotki, chociaz nie zawsze mam na to czas Wiq dziekuje mi tez sie ona bardzo podoba:loveu: Paulina ja swojego czasami tak wsadzalam jak siedzialam przy kompie a teraz jak widzi ze tylko podchodze do kompa to odrazu siada przed parapetem i skomli zeby go wsadzic:evil_lol: Ewelina dziekujemy:oops::loveu: :loveu: :loveu: Lui witam:loveu: czemu nie napewno sie spotkamy;) Paulina witamy:loveu: Ula on jest zawsze na strazy:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 WitOjcie :lol::lol::lol::lol: Mojej kuzynki jedna z suczek też tak wygląda sobie a moja Pusia tylko wtedy, jak ją wsadze na parapet ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts