Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Marta nad jakim to jeziorem???? chyba wiem, ale zapomniałam nazwy... boskie foty... a jeśli chodzi o marudzenie ojca to wiem coś na ten temat... on nawet wtedy kiedy cer jest krystalicznie czysty to narzeka, że poślini mu tapicerkę lub z przodu szyby :/:angryy: :angryy:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

a tu chwila odpoczynku:loveu:

Witaj Martusiu,śliczne foteczki.:loveu::multi:
Aresik jest bardzo szczęśliwy, że ma taką panią kochaną.:loveu::loveu: Widać, że kocha spacerki.:loveu:

Posted

hejcia :)
mnie dawno nie bylo u Ciebie :( przepraszam...... mam nadzieje ze wybaczysz :) sliczne fotki :loveu::loveu: super razem wygladacie z Aresiorkiem :D w ogole pogoda jest piekna jest tak cieplutko ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
wczesniej byam u Tz-ta:evil_lol:

To do której ty tam byłas :cool3: :cool3: :cool3:

woda jak woda -mokra ;)

za to dla nas takie fotki to nowosc Ares+ Ty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale miło :p
Zazdroszcze jeziora ja byłam na Wisła <ble>
za to fotki z bydlakami+ja tez sa ;) i nie długo zostana oddane opini publicznej :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Najpierw zdjecia gdzie dzisiaj bylismy:

Cudne jeziorko...:loveu::loveu:...ech...:loveu::loveu:
Marta_Ares napisał(a):

Zew krwi.............;)

Co tam smacznego???Rybki ???:cool3:
Marta_Ares napisał(a):

Super pomościk.:roll:

:cool1: SUPERMEN ARES.:cool1:
[SIZE=4]Pozdrawiam Martusiu.:multi::loveu: Fotki extra.:thumbs::cool2::Rose: No i poznaliśmy Ciebie.:loveu: Miło nam.:loveu:

Posted

marzenna79 napisał(a):
Witaj Martusiu,śliczne foteczki.:loveu:
Aresik jest bardzo szczęśliwy, że ma taką panią kochaną.:loveu: Widać, że kocha spacerki.

Witam Marzenko:loveu: i bardzo dziekujemy

a_ga.isk napisał(a):
O widzę że macie jeziorko^^
A Ares lubi sobie popływać ? :D

a mamy mamy i to nie jedno:evil_lol:
Ares kocha wode ale jak jest sam z innymi psami to chyba troche boi sie wchodzic...:roll:

anka11 napisał(a):
hejcia :)
mnie dawno nie bylo u Ciebie :( przepraszam...... mam nadzieje ze wybaczysz :) sliczne fotki :loveu: super razem wygladacie z Aresiorkiem :D w ogole pogoda jest piekna jest tak cieplutko

nic sie nie stalo ja tez u was ostatnio bardzo rzadko bywalam a jak juz bylam to nic nie pisalam:oops:

tamiczek napisał(a):
Hejka :multi: Wpadłam zachęcona takim zachęcająacym napisem :evil_lol:
I żałuje bo ejst na co popatrzeć :loveu:

zalujesz ze wpadlas?:mad: :evil_lol:

Usia napisał(a):
To do której ty tam byłas :cool3:
za to dla nas takie fotki to nowosc Ares+ Ty :crazyeye:
Ale miło :p

Zazdroszcze jeziora ja byłam na Wisła <ble>
za to fotki z bydlakami+ja tez sa ;) i nie długo zostana oddane opini publicznej :evil_lol:

Bylam do 22.00:eviltong:
a wedlug Ciebie jak mam sobie sama robic fotki:eviltong: tu akurat pomogla siostra, a na wczesniejszych samowyzwalacz polozony na drzewku:evil_lol:
koło mnie sa 3 jeziora akurat to nad ktorymbylam w niedziele jestnajmniejsze inne sa duzo wieksze, ladniejsze i czysciejsze:evil_lol:ale plus tego jeziora jets taki ze jest ono w lesie a nie przy drodze jak 2 pozostale i jest super miejsce na ognisko.

Marznko juz nie cytuje Twojego bo jest za dlugi, bardzo nam milo dziekuje bardzo sie ciesze ze fotki sie podobaja:loveu:

Eria rodzinny bo ja jeszcze prawka nie mam, ale za kilka miesiecy mam nadzieje ze to sie zmieni (tzn niedlugo zaczynam:oops:)

Ewelina dziekujemy:loveu:

Juszes, Anetka, Dobcia dziekujemy:loveu:

Posted

Eh to nie jestes sama:-( u mnie tez ciezko jak zwykle duzo nauki chcialam wstawic dzisiaj jakie softki, pochodzic po galeriach ale raczej mi sie nie uda:placz:
Przepraszam Jutro albo w srode postaram sie nadrobic zaleglosci