Marta_Ares Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 no to jeszcze szalenstwa na piachu: Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a co ty tak tego biednego piesa meczysz ...wywiozlas go na Sahare czy jak?:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 No to macie fotek do ogladania:evil_lol: Ja lece DOBRANOC :* :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Prawie jak Mont Everest :D:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witajcie kochane :multi: Na początek – superbombastyczny avek :razz: Ta fotka mnie urzekła http://images20.fotosik.pl/175/c545d625f1b662f4.jpg A ta... ojj padam http://images21.fotosik.pl/125/ae282beb85d413c2.jpg Umarłam, to jest rewelacyjne! Gratki :klacz: http://images21.fotosik.pl/129/b7b0acad6c96757d.jpg http://images21.fotosik.pl/134/9b6ddb8163fa7370.jpg I Aresik pływak także jest świenty ;multi: Kurcze jak na saharze :loveu: http://images20.fotosik.pl/198/d41bb46975a59b0e.jpg Pozdrawiam :calus: Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piaski pustyni.......:loveu::loveu: Witaj Marto,:multi:ale Aresik ma zaprawę pod górę.:loveu: Super tereny księżycowo-pustynne.:loveu:Rewelacja.:thumbs: Dobranoc. :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 mięciutkich snów pod baldachimem gwiazd... [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ares poszerza tereny: była woda i lady(czyt.podwórko ) teraz jest pustynia. w drodze po władze;) I believe I can fly .... ( czy jakos tak ;) ) Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam :) [quote name='Marta_Ares']no to jeszcze szalenstwa na piachu: jak na sacharze:loveu: :loveu: :loveu: s.wietne fotecki... daleko to jest dod twojego domu??? jeśli nie to może przejdziemy się z Aresem i Pszkiem tamhe??? co Ty na to???? Quote
wiq Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 u mnie pierwsze skojarzenie to też Sahara:lol: i jak się podobał film? Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 po zabawie na pustyni czas na kopanie w ziemi:evil_lol:: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wiq napisał(a):hmm.. zeżarło mi posta u Ciebie i u erii:angryy::angryy: podoba mi się, że: pływa jak mała motorówka, ciągnie jak lokomotywa i pozuje ślicznie:) idealne okreslenia:D:D Dobcia napisał(a):I wy tam macie takie wydmy? Piękna fotka:loveu:I ten błękit nieba:loveu: w sumie ja dopiero co znalazlam te gory piaskowe widac tam sporo sladow od quadow i samochodow wiec pewnie sporo osob tam szaleje:evil_lol: To jest kawalek drogi odemnie ale czego sie nie robie dla psa:evil_lol: ewelinabuck napisał(a):a co ty tak tego biednego piesa meczysz ...wywiozlas go na Sahare czy jak?:evil_lol: oj no sam chcial na dwor wyjsc nie wiedzial co go czeka:evil_lol: wredna pani zalozyla szelki podpiela smycz do roweru i wio do lasu:cool3: Usia napisał(a): Ares poszerza tereny: była woda i lady(czyt.podwórko ) teraz jest pustynia. wkoncu Ares zdobywca:evil_lol: Dziekuje wszystkim za odwiedziny, wybaczcie ze nie zacytowalam wszystkich postow ale za duzo miejsca by to zajelo;) Ciesze sie ze fotki sie podobaja, ale to sprawa tego mlodego przystojnego modela:evil_lol: a tak w kwestii wyjasnienia to nie sahara ale tereny w woj. kujawsko- pomorskim:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 po tym wszytskim znowu czas na kapiel wkoncu trzeba wrocic czystym do domu:evil_lol:: Quote
haska_12 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witaj Martini ;) hehe ale sliczne fotki Aresika :loveu: Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ares tu jak lew,chyba zdobyczy wypatruje :evil_lol: piękne tereny na foecenie ,aż zazdroszczę :loveu: Quote
Samturia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja też chcem takie wydmyyy.... :) i Aresaaaa.... Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Samturia nic nie stoi na przeszkodze zebys do nas przyjechala:evil_lol: ale Aresa nie oddam:loveu: Usia z wrazenia:evil_lol: ciekawe co on tam zobaczyl Eria moje pierwsze skojarzenie bylo identyczne, eh to moje kochane lwisko:loveu: Haska witamy i dziekujemy:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kto ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak twój? Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej dupce. Wesołego Alleluja :multi: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ares super pływak !!!!!!!:shake: Marto !!! Wesołych Świąt Wielkanocnych !!!!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Ale ma tu słodką minkę:loveu: Jakby sam się nie mógł nadziwić, co znalazł:evil_lol: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Bry ;) Ech co ja bym dała by Figowa tak ślicznie pływała jak Aresik :loveu: Quote
a_ga.isk Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=1][size=3]Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Quote
Recommended Posts