:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My również żczymy wesołych i słonecznych swiat :calus: Quote
wiq Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 http://images22.fotosik.pl/85/2a4d7c0d59cdf91f.jpg buzi buzi:loveu::loveu:;) Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie obeszło by sie bez życzonek i dla was : [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Quote
Carolcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hej Marta!!!!!1:D:D Dwa kurczaki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali, ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!! Zycza Carolcia i Blacky'us:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tusia. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dawno mnie tu nie było :-(. WESOŁEGO ALLELUJA! Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ojej ile zyczen:loveu: :loveu: Dziekujemy:loveu: :loveu: jestescie kochani:loveu: :loveu: :loveu: za to jak tylko skoncze rundke po galeriach wstawie wam kilka nowych fotek:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 no to fotki czystego Aresiska:evil_lol: Na swieta zostal wyprany, w siersc wtarlismy odzywke, przycielismy siersc przy uszach, wiec psisko pieknie sie prezentuje na swieta:diabloti: Quote
WalentyNaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Baranka wielkiego, zająca nieskromnego, jajek kolorowych, świąt odlotowych, dyngusa mokrego po pachy śmiesznego, rodzinnej atmosferki , szynki 3skrzynki, mazurka pysznego i koszyczka obfitego. zyczy WalentyNaa & Berdy Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jak ja nie znoszę przewijać sę przez te kartki :evil_lol: Dzień dobry Martuś :calus: druga fotka jest powalająca. Aresik to taki przystojniak, dumnie wypina pierś... ach :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witamy;) fakt te karteczki, zyczenia sa bardzo mile, ale jesli w kazdej galerii mam sie przewijac po kilka stron z tymi samymi to zaczyna byc to denerwujace:evil_lol:(chociaz wczoraj sama wysylalam zyczenia:oops: :oops:) Quote
haska_12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O maju! :loveu: Ale śliczna fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witamy;) fakt te karteczki, zyczenia sa bardzo mile, ale jesli w kazdej galerii mam sie przewijac po kilka stron z tymi samymi to zaczyna byc to denerwujace:evil_lol:(chociaz wczoraj sama wysylalam zyczenia:oops: :oops:)Ja to normalnie mam czasami ochotę :mad: jak przewijam się przez 3 str kartek i nie mogę znaleść czegoś konkretnego :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 dlatego ja wstawilam u siebie fotki, zeby odwiedzajacy mieli cos oprocz karteczek i zyczen:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 haska_12 napisał(a): O maju! :loveu: Ale śliczna fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Witamy Haska:loveu: dziekujemy:loveu: Quote
Carolcia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :loveu: :loveu: ooo jaki przystojniaczek i do tego tak ladnie usmiechniety:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Carolcia dziekujemy:loveu: :loveu: Ja teraz lece na spacerek z Luiza i psem jej cioci (pekinczykiem- Puszkiem) pamietacie go??:evil_lol: :evil_lol: Beda nowe fotki jak baterie w aparacie wytrzymaja bo zapomnialam zapasowych naladowac:oops: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):dlatego ja wstawilam u siebie fotki, zeby odwiedzajacy mieli cos oprocz karteczek i zyczen:evil_lol:I trzba między karteczkami manewrować by dotrzeć do tych fotek :mad: Miłego spacerku :loveu: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 po tej toalecie aż mu uszy stanęły:evil_lol: p.s. też mnie wkurzają te kartki...:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wiq napisał(a): p.s. też mnie wkurzają te kartki...:diabloti:Donosimy? :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 cicho bo ja w tym roku tez karteczki porozsylalam po galeriach:evil_lol: :evil_lol: Juz wrocilam zimno strasznie:shake: Mam troche fotek za pare minut moze wam wstawie:eviltong: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wstawiaj, jak wrócę ze spaceru będzie jak znalazł:cool3: Quote
haska_12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 KONTROLA! :diabloti: Masz 20 min na wstawienie fotek! A jak nie to bedzie kara :evil_lol: :D Quote
Recommended Posts