Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie obeszło by sie bez życzonek i dla was :

[SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:,
wesołego jajka,
pyszności, śmiechu i zabawy,
zajączków łaskawych,
kurczaków i bazi
-życzy Ci ktoś,
kto pamięta i w święta!

Posted

Hej Marta!!!!!1:D:D

Dwa kurczaki w koszu siedza i rzeżuchę sobie jedza,
baran w szopie zioło pali pewnie zaraz sie przewali,

ksiądz za stołem już sie buja WESOłEGO ALLELUJA!!!!!!!!!

Zycza Carolcia i Blacky'us:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ojej ile zyczen:loveu: :loveu: Dziekujemy:loveu: :loveu: jestescie kochani:loveu: :loveu: :loveu:

za to jak tylko skoncze rundke po galeriach wstawie wam kilka nowych fotek:evil_lol:

Posted

no to fotki czystego Aresiska:evil_lol:
Na swieta zostal wyprany, w siersc wtarlismy odzywke, przycielismy siersc przy uszach, wiec psisko pieknie sie prezentuje na swieta:diabloti:

Posted

Baranka wielkiego, zająca nieskromnego, jajek kolorowych, świąt odlotowych, dyngusa mokrego po pachy śmiesznego, rodzinnej atmosferki , szynki 3skrzynki, mazurka pysznego i koszyczka obfitego.
zyczy WalentyNaa & Berdy

Posted

Witamy;)
fakt te karteczki, zyczenia sa bardzo mile, ale jesli w kazdej galerii mam sie przewijac po kilka stron z tymi samymi to zaczyna byc to denerwujace:evil_lol:(chociaz wczoraj sama wysylalam zyczenia:oops: :oops:)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witamy;)
fakt te karteczki, zyczenia sa bardzo mile, ale jesli w kazdej galerii mam sie przewijac po kilka stron z tymi samymi to zaczyna byc to denerwujace:evil_lol:(chociaz wczoraj sama wysylalam zyczenia:oops: :oops:)
Ja to normalnie mam czasami ochotę :mad: jak przewijam się przez 3 str kartek i nie mogę znaleść czegoś konkretnego :evil_lol:

Posted

Carolcia dziekujemy:loveu: :loveu:
Ja teraz lece na spacerek z Luiza i psem jej cioci (pekinczykiem- Puszkiem) pamietacie go??:evil_lol: :evil_lol:
Beda nowe fotki jak baterie w aparacie wytrzymaja bo zapomnialam zapasowych naladowac:oops:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dlatego ja wstawilam u siebie fotki, zeby odwiedzajacy mieli cos oprocz karteczek i zyczen:evil_lol:
I trzba między karteczkami manewrować by dotrzeć do tych fotek :mad:

Miłego spacerku :loveu: