Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiq napisał(a):

w sprawie komórek niewiele poradzę.. ja mam ericsona k700i i sie z deka joystick spieprzył.. i widzę, że nie tylko mnie;)
ale te nowsze modele są spoko:D

Mój TZ ma k300i i tez sie joystick zwalił :mad: taka firma

Posted

eria napisał(a):
cześć Marta!!!
ale on przystojniak z tą apaszką!!!! :loveu:

Zgadzam sie, mi tez sie strasznie w niej podoba :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Posted

Narescie jestem troche wolnego:multi: wczoraj kupilam sobie jednak ta nokie6103 pamieci malo ale dla mnie wystarczy.
Dziekuje wszytskim za komentarze:loveu: :loveu: Moja mama jak zobaczyla psa w bandamce to sie zapytala co ja z nim wyprawiam....:evil_lol:

Moze wieczorkiem jakies nowe fotki wstawie

Posted

o Juszes do nas tez wpadlas:multi: :multi: :multi:
obecnie mam na scianie tylko plakaty z husky i malamutami, a oprocz tego kartki z osiemnastki i plakat z filmu za szybcy za wsciekli:evil_lol:

Posted

kolezanko a gdzie ty sie podziewasz przez cały dzien :mad: widziałam cie w kilku galeriach a tu cie nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: oj nie dobrze nie dobrze

Posted

Usia napisał(a):
kolezanko a gdzie ty sie podziewasz przez cały dzien :mad: widziałam cie w kilku galeriach a tu cie nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: oj nie dobrze nie dobrze
\
oj no tak jakos wyszlo ze bylam na innych a na swoja nie mialam czasu wejsc:oops:

fotek narazie nie bedzie bo na dworzu caly czas leje:placz: :placz: :placz:

Posted

ja u tego malamuta widze zdecydowanie agresje , dominacje i zadze władzy ;) :evil_lol:

Martus
oj no tak jakos wyszlo ze bylam na innych a na swoja nie mialam czasu wejsc:oops:
to tak jak ja od wczoraj jakos do siebie trafic nie moge :evil_lol: ciagle cos mi staje na drodze i gubie sie miedzy galeriami -za to do ciebie zawsze jakoś trafie ;)