Cerber Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Lui witam:loveu: czemu nie napewno sie spotkamy;) PS. bo nie wiem kochana czy będziesz miała czas ;) Quote
Cerber Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Marta_Ares napisał(a): ja znowu nie moge wschodow robic bo mam same domy, ale za to zachody na polu sie udaja:evil_lol: Dziura oczywiscie autorstwa Aresa;) :angryy: wiesz o wschodach to ja już nic nie mogę powiedzieć, bo bym musiała za miasto wyjechac, zeby cosik zdjęć porobić :lol: :lol: :lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hehe ma coś wspólnego z moim psem :razz: zobacz do naszej galeri i ostatni filmik :lol: chyba uwielbia kopanie w ziemi ? :) Quote
marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Martusiu ! :loveu:witaj,:multi::multi:Ares super kopacz !!!!!!! :loveu::loveu: Rewelacyjne wykopy i chowanie głowy w piach jak struś !!!:loveu::evil_lol: Pozdrawiam w prima aprilis !!!:multi: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 SEZON PŁYWACKI 2007 UWAŻAMY ZA ROZPOCZĘTY!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 'Ares jeszcze raz spojrzał na wode,upewnił się że niczego nie brakuje.Poczym uznał że wszystko jest do bani... -Każdy patyk wyłowiłem..a Marta ma wonty że mam do wody wskakiwać.' :lol: Quote
milena182 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mąstr tez dzis plytal,diana tez sie skusila:diabloti: Quote
WalentyNaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ..ale z Aresika super plywak :loveu: swietne foteczki :cool3: Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 oj tu to już naprawdę sezon pływacki, moje tylko przepłynęły i wyszły bo na takie zabawy im jeszcze nie pozwoliłam ;) super fotki :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Eria ja mam nadzieje ze nic mu nie bedzie w sumie u nas dzisiaj bardzo cieplo bylo a on tak sie do tej wody rwal wiec jak mu tu zabronic:evil_lol:ale dlugo tez nie plywal kilka razy za patykiem pozniej chwile poszalal na piachu i byl suchy:evil_lol: Quote
Cerber Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hej hej, ale piekne wodne fotki... cudownie tam jest, naprawde... kurcze czuje sie jakbym byla uziemiona na stale... normalnie mnie trzesie, ze nie moge isc nad jeziorko:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
barbara.h Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):Eria ja mam nadzieje ze nic mu nie bedzie w sumie u nas dzisiaj bardzo cieplo bylo a on tak sie do tej wody rwal wiec jak mu tu zabronic:evil_lol:ale dlugo tez nie plywal kilka razy za patykiem pozniej chwile poszalal na piachu i byl suchy:evil_lol: taaa, najważniejsze aby nasze potworki po takich wodnych szaleństwach, schły w ruchu, biegając i szalejąc :lol: u nas też sezon wodny rozpoczęty, a właściwie to wodno-błotny:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hehe, super focie przystojniaka :loveu::loveu::loveu: moja Pusia nigdy nie chciała pływać nie mówiąc już o łowieniu badoli ;) Quote
tusia. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 swietne te fotasy! moja wygodnisia by nie wlazla bo by jej zimno bylo ... heh Quote
Matusz Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mój Tobi tak samo, boi się wody, właśnie, właśnie już nie mówiąc o aportowaniu do wody:evil_lol::evil_lol: boi sie wody jak diabeł święconej :D Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hey Martuś:lol: [quote name='Marta_Ares'] Jak on świetnie aportuje i to w wodzie:loveu: Odważy Aresik, Negro by tam nigdy nie wskoczył:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 moja Pusia nawet by łapy nie umoczyła :mad: Kiedyś byłam z nią naz zalewem - były też inne psieski - poniuchała wode, kłapneła ozorem, pomachała ogonem i se poszła :mad: A raz to tylko łapyy umoczyła - bbo akurat był przypływ i uciec nie zdążyła tzn nie załapała że to akurat jej łapy umoczy ;) i tak se stała :D Podziwiam Areska ;) Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 z Aresa jestem podwojnie dumna pieknie aportowal patyki, a pozatym dzielnie walczyl z dosc silnym nurtem:loveu: :loveu: :loveu:nie bal sie wchodzic i dzielnie plywal:multi:Ares kocha wode w pod kazda psotacia (a najlepiej kaluze i bloto:evil_lol:) ale to pewnie dlatego ze jako szczeniak mial ciagle kontakt zjeziorem bo w wakacje ponad 2 tygodnei bylam z nim nad jeziorem. Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nio właśnie. Bo ja sie zastanawiam jak nauczyć psa nie bać sie wody itp ;) Mówie o moim przyszłym psie, na którego se jednak dłuuuugo jeszcze poczekam :( Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga K napisał(a):Nio właśnie. Bo ja sie zastanawiam jak nauczyć psa nie bać sie wody itp ;) Mówie o moim przyszłym psie, na którego se jednak dłuuuugo jeszcze poczekam :( Ares zaczal wchodzi do jeziorka jak mial 2,5 miesiaca za starszym kolega psem z ktorym dobrze sie znal:evil_lol: Quote
Cerber Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hehehe Aresik to podobnie jak moje szczescie :) ehhhh te nasze kochane psiory... a my sie apotkamy na spacerku z Pusiem w Kowalu... i bedziesz musiala mnie zaprowadzic nad to superandzkie bajorko... Pusio na 100% będzie chiał wykorzystać okazje i się pokąpać:lol: :lol: :lol: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Cerber napisał(a):hehehe Aresik to podobnie jak moje szczescie :) ehhhh te nasze kochane psiory... a my sie apotkamy na spacerku z Pusiem w Kowalu... i bedziesz musiala mnie zaprowadzic nad to superandzkie bajorko... Pusio na 100% będzie chiał wykorzystać okazje i się pokąpać:lol: :lol: :lol: ok ale to jest spory kawalek odemnie ja tam dzisiaj na rowerze jechalam w to miejscie gdzie ja bylam to ok 7km Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ok ostatnia porcja na dzisiaj: drozka do lasu (tam jezdzimy) moj zaprzegowy malamucik:evil_lol: mala przerwa na odpoczynek i na... na piciu:lol: mokkre psisko:evil_lol: :loveu: i juz suchy prawie czysty, wyczesany:loveu: Quote
Recommended Posts