Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):

ja znowu nie moge wschodow robic bo mam same domy, ale za to zachody na polu sie udaja:evil_lol: Dziura oczywiscie autorstwa Aresa;)

:angryy:

wiesz o wschodach to ja już nic nie mogę powiedzieć, bo bym musiała za miasto wyjechac, zeby cosik zdjęć porobić :lol: :lol: :lol:

Posted

Martusiu ! :loveu:witaj,:multi::multi:Ares super kopacz !!!!!!! :loveu::loveu: Rewelacyjne wykopy i chowanie głowy w piach jak struś !!!:loveu::evil_lol:
Pozdrawiam w prima aprilis !!!:multi:

Posted

oj tu to już naprawdę sezon pływacki, moje tylko przepłynęły i wyszły bo na takie zabawy im jeszcze nie pozwoliłam ;) super fotki :loveu: :loveu:

Posted

Eria ja mam nadzieje ze nic mu nie bedzie w sumie u nas dzisiaj bardzo cieplo bylo a on tak sie do tej wody rwal wiec jak mu tu zabronic:evil_lol:ale dlugo tez nie plywal kilka razy za patykiem pozniej chwile poszalal na piachu i byl suchy:evil_lol:

Posted

hej hej, ale piekne wodne fotki... cudownie tam jest, naprawde... kurcze czuje sie jakbym byla uziemiona na stale... normalnie mnie trzesie, ze nie moge isc nad jeziorko:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Eria ja mam nadzieje ze nic mu nie bedzie w sumie u nas dzisiaj bardzo cieplo bylo a on tak sie do tej wody rwal wiec jak mu tu zabronic:evil_lol:ale dlugo tez nie plywal kilka razy za patykiem pozniej chwile poszalal na piachu i byl suchy:evil_lol:

taaa, najważniejsze aby nasze potworki po takich wodnych szaleństwach, schły w ruchu, biegając i szalejąc :lol: u nas też sezon wodny rozpoczęty, a właściwie to wodno-błotny:evil_lol:

Posted

mój Tobi tak samo, boi się wody, właśnie, właśnie już nie mówiąc o aportowaniu do wody:evil_lol::evil_lol: boi sie wody jak diabeł święconej :D

Posted

moja Pusia nawet by łapy nie umoczyła :mad:
Kiedyś byłam z nią naz zalewem - były też inne psieski - poniuchała wode, kłapneła ozorem, pomachała ogonem i se poszła :mad:
A raz to tylko łapyy umoczyła - bbo akurat był przypływ i uciec nie zdążyła tzn nie załapała że to akurat jej łapy umoczy ;) i tak se stała :D
Podziwiam Areska ;)

Posted

z Aresa jestem podwojnie dumna pieknie aportowal patyki, a pozatym dzielnie walczyl z dosc silnym nurtem:loveu: :loveu: :loveu:nie bal sie wchodzic i dzielnie plywal:multi:Ares kocha wode w pod kazda psotacia (a najlepiej kaluze i bloto:evil_lol:)
ale to pewnie dlatego ze jako szczeniak mial ciagle kontakt zjeziorem bo w wakacje ponad 2 tygodnei bylam z nim nad jeziorem.

Posted

Nio właśnie. Bo ja sie zastanawiam jak nauczyć psa nie bać sie wody itp ;)
Mówie o moim przyszłym psie, na którego se jednak dłuuuugo jeszcze poczekam :(

Posted

Aga K napisał(a):
Nio właśnie. Bo ja sie zastanawiam jak nauczyć psa nie bać sie wody itp ;)
Mówie o moim przyszłym psie, na którego se jednak dłuuuugo jeszcze poczekam :(

Ares zaczal wchodzi do jeziorka jak mial 2,5 miesiaca za starszym kolega psem z ktorym dobrze sie znal:evil_lol:

Posted

hehehe Aresik to podobnie jak moje szczescie :) ehhhh te nasze kochane psiory... a my sie apotkamy na spacerku z Pusiem w Kowalu... i bedziesz musiala mnie zaprowadzic nad to superandzkie bajorko... Pusio na 100% będzie chiał wykorzystać okazje i się pokąpać:lol: :lol: :lol:

Posted

Cerber napisał(a):
hehehe Aresik to podobnie jak moje szczescie :) ehhhh te nasze kochane psiory... a my sie apotkamy na spacerku z Pusiem w Kowalu... i bedziesz musiala mnie zaprowadzic nad to superandzkie bajorko... Pusio na 100% będzie chiał wykorzystać okazje i się pokąpać:lol: :lol: :lol:

ok ale to jest spory kawalek odemnie ja tam dzisiaj na rowerze jechalam w to miejscie gdzie ja bylam to ok 7km

Posted

ok ostatnia porcja na dzisiaj:

drozka do lasu (tam jezdzimy)

moj zaprzegowy malamucik:evil_lol:

mala przerwa na odpoczynek i na...

na piciu:lol:

mokkre psisko:evil_lol: :loveu:

i juz suchy prawie czysty, wyczesany:loveu: