Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Gajowa*']http://img89.imageshack.us/img89/1039/dsc3714z.jpg
to mi wygląda na sunię zaciążoną....

Nic nie mogę na ten temat powiedzieć, natomiast faktem znanym od co najmniej 3 lat - jest to, że psy tam są karmione za dobrze ... hm, no dużo i dobrze dostają jeść i są grube wszystkie, które dłużej posiedzą. A suki po sterylkach sa jak beczki, wstawiłam tam boks z tymi sukami.

Posted

[quote name='tanitka']jakąś grubą wyżlicę tam podobno macie? :)

Tak, po sterylce za gruba wyżlica i pies w typie wyżła weimarskiego - tylko mniejszy i drobniejszy, w prawym rogu ją masz, czeski fousek ? Nie pamiętam jak ta odmiana się nazywa:

A tu taki mini weimarczyk - bo do kolan:

Nic nie powiem więcej na temat tych piesków (bo więcej nie wiem), ani nie będę mieć możliwości pojechania tam, przynajmniej w ciągu najbliższych miesięcy.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Ile ślicznych psiaków !
Ziggi czy możesz powiedzieć coś o tym psiulku
http://img849.imageshack.us/img849/2470/dsc3713a.jpg
płeć, wiek, wielkość...
To chyba ta sama sunia, o której wcześniej pisała Matrioszka, jej więcej zdjęć jest w albumie muzzego ze stycznia:

Suczka bardzo wystraszona.Boi się smyczy; za wszelką cenę próbuje się uwolnić, nawet, jakby miała na niej zawisnąć :-(.Przy opiekunie -pod wpływem dotyku - uspokoiła się.

Bezpieczna czuje się tylko bardzo blisko opiekuna.

Posted (edited)

[quote name='tanitka']jakąś grubą wyżlicę tam podobno macie? :)

Jeśli to ciągle ta sama to ta wyżlica już dłuugo siedzi i kiedyś jej zdjęcia były wrzucane ale nie mogę teraz znaleźć.

Edit: Mam :)

Edited by as_ko
Posted

[quote name='Ziggi']Tak, po sterylce za gruba wyżlica i pies w typie wyżła weimarskiego - tylko mniejszy i drobniejszy, w prawym rogu ją masz, czeski fousek ? Nie pamiętam jak ta odmiana się nazywa:

Na mój gust to czarno-białe pośrodku to chłopak, nie dziewczyna. Więcej jego zdjęć w tym poście.

Posted

Onek, pies(?). Starszy, nie zainteresowany kontaktem, stał i obserwował.

Onek, pies(?). Młody, przyjaznie nastawiony. Dosyć szczekliwy.

Suczka, byla juz gdzies tu na zdjeciach. Bardzo fajna.

Psy(?)

Bernardyn to w koncu pies czy suczka? Bo ja slyszalam, ze suczka, ale juz sama nie wiem. Teraz siedzi przy wejsciu.

Posted

Psy(?). Ten z lewej troche w typie goldena, bardzo przyjazny, domagal sie glaskania. Ten z prawej dosyc nieufny.

Psy(?)

Psy(?). Ten z lewej bardzo nieufny.

Pies(?)

Suczka mała. Bardzo fajna, przyjazna.