Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
najpierw to Figa mnie musi nauczyćje wrzucać na allegro, bo nie umiem.
Dobra, to zgapiam od Ciebie.

ja to umiem tylko w jeden sposób ,robię jak podlinkowany banerek , tzn . najpierw umieszczam jakieś zdjęcie , potem kopiuję link do filmu z youtube i wklejam do tego zdjęcia

...:cool3:

Posted

Dostałam fotki z domku Leny:

Ogólnie wszystko w porządku, Lenka się tam bardzo dobrze czuje , uwielbia szaleć w ogródku, sypia w łóżu ale też w swoim koszyczku, troche urosła i przytyła, dostaje sucha karmę do jedzonka, ale też gotowane żarełko które znacznie bardziej jej podchodzi :)

Posted

Pilnie poszukuję transportu na trasie Tarnobrzeg - Przemyśl - jest DT dla bokserki szkieleta. Może dziewczyny z Rzeszowa jeździcie do Przemyśla?!! Ja do Rzeszowa dowiozłabym sunię. Zwróce koszty transportu, sunia jest teraz w garażu i musi opuścić już niestety to lokum.

Posted

Wczorajsza historyjka:

Magda poszła późnym popołudniem, już po ciemku zawiesić kartki żeby ludzie nie dokarmiali psów i znalazła pod furtką pudełko kartonowe, a w pudełku...małą sunię szczeniaczkę, kilogramową.....to chyba jakiś cud był, że ona te kartki przyszła powiesić, bo tak biedactwo siedziałoby tam w kartonie do rana:shake: nie wiadomo czy przeżyłaby wogóle.... Szkoda ten czyjś wyczyn wogóle komentować:angryy:
Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło, Magda sunię wzięła do domu na oględziny, karmienie itp. a wieczorkiem już zgłosił się ktoś chętny do adopcji. Dzis jeszcze mała miała być odrobaczona i pójść do nowego domu.