Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny przestańcie słodzić. Zrobiłam to ze zwykłego wyrachowania :diabloti: bo chcę mieć spokój ducha i nie martwić się co rano, że psiaki w nocy zmarzły. Albo leżąc wieczorem pod ciepłą kołderką nie chcę myśleć że mi cieplutko, a im nie...
To dla mnie udręka która zżera od środka.
Nienawidzę zimy, nienawidzę chłodu, burz i wiatrów, nienawidzę upałów - bo one cierpią !!!

Posted

dla cioci Beci i cioci majuski, za te piękne i cieplutkie budki , za to ,że dbają o psiaki boguchwalskie jak nikt inny
bez was tych psiaczków już by nie było....

i na osłodę cos niecoś

oraz ...

Posted

[quote name='Becia66']Dziewczyny przestańcie słodzić. Zrobiłam to ze zwykłego wyrachowania bo chcę mieć spokój ducha i nie martwić się co rano, że psiaki w nocy zmarzły. Albo leżąc wieczorem pod ciepłą kołderką nie chcę myśleć że mi cieplutko, a im nie...
Nienawidzę zimy, nienawidzę chłodu, burz i wiatrów, nienawidzę upałów - bo one cierpią !!!

Beciu, nawet jesli zrobiłaś to z czystego egoizmu i tak należy Ci się podziw.
Już rok... a ile psiaków przez ten rok się przez przytulisko "przewinęło" i znalazło super domki...
Oj, bardzo chętnie wezmę udział w wirtualnej imprezie ;-) jutro ;-)

Posted

[quote name='figa33']dla cioci Beci i cioci majuski,

oraz ...

Figuniu to ciastko wczoraj zjadłam i nie podzieliłam z majuską... bo za pyszne było :diabloti:ale jakbyś mogła to prześlij jeszcze jedno, może mniej apetyczne cobym znowu sie nie skusiła...

Posted

To co, zaczynamy imprezę?

Majusko i Beciu!
Gratuluję Wam wszystkich szczęśliwie zakończonych adopcji w minionym roku.
I życzę kolejnych tak udanych. I w efekcie pustych boksów w przytulisku.
Amen.

Posted

[quote name='Becia66']a dlaczego w minionym roku ? czy on już minął ? chyba jestem na innej planecie...

bo nie chodzi o rok kalendarzowy a o Wasza rocznicę działaności.
Może się niefortunnie wyraziłam. Proszę o wyrozumiałość.
Polska język trudna.

Posted

Nie popisałam się wczoraj:shake:
Cały dzień mnie łeb bolał i padłam na wieczór:shake:..nad czym bardzo ubolewam.
Ale dobrze że wcześniej padłam, bo od piątej rano dzisiaj, Śruba Poldusia z kocyka zganiała i musiałam jej pilnować, koszmar z tym kotem mam:mad::mad::angryy:

Majuska by pewnie wolała desperadosa niż ciasteczko...

No ładną mam opinię:mad::evil_lol: ( ostatanio mam fazę na "zimnego Lecha " )
Ale kawalątkiem dobrego ciacha też nie pogardzę...widzę, że tyle tego było, że coś tam dla mnie zostało chyba, nie?:lol:

Posted

Gromadka kotków, a właściwie cudnych, oryginalnie umaszczonych kociczek do adopcji:
( wiem, że jedna z nich to mamusia pozostałych trzech, ale która jest która to nie wiem, bo dostałam fotki bez opisu, mamusia ma ok. 1.5 roku, reszta kociczek ok.6-7 miesięcy - z fotek ta pierwsza kicia wygląda na najstarszą - mamuśkę :) ) Mieszkają w domu więc sa czyste, zdrowe, załatwiają się do kuwety. Pilnie poszukują dobrych domków:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Nie wiem chyba małych już nie ma ale Pani chciała od nas

w sumie to rozumiem bo w Mielcu kociaki chorują i padają jak muchy. Zresztą w każdym schronisku...

Posted

Ogłoszenia kotków:
kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
morusek,
gumtree,
pet world,
e-zwierzak,
anmalia,
cafeanimal,
e-oferty,
ojej,
kokosy,
najpewniej,
rzeszowiak,
szerlok,( Kraków, bo Majuska zrobila Rzeszów),
rzeszów24

Posted

Tymaczsem pilnie szuka domku taka sunia ( czy aby czasem nie przypomina wam ona kogoś , nawet wiek się zgadza ):
Kropka to ok. 6-cio miesięczna mała sunieczka, została wyrzucona z samochodu w okolicach lotniska w Jasionce. Na tyle miała sczęścia, że przygarnęli ją chwilowo mieszkający nieopodal państwo. Mają oni jednak już swoje dwa psy i Kropka nie może tam zostać. Jeżeli szybko nie znajdzie domku, będzie musiała trafić do schroniska. Sunia jest bardzo przyjacielska, tuli się i garnie do człowieka. Na noc jest zabierana do domku i zachowuje tam czystość, potrafi też ładnie chodzić na smyczce. Sunię oglądała zaprzyjaźniona pani weterynarz, jest zdrowa, zaszczepiona i odrobaczona. Potrzebujemy dla niej pilnie domku, aby nie musiała spędzać mroźnej zimy w schronisku.